ХАЛИТ ЕРГЕНЧ и БЕРГЮЗАР КОРЕЛ във филмите и в живота, някога и сега; 47

• 48 606
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро!

Успешна нова седмица на всички! Heart

# 106
Привет!

Хубав ден  и от мен! Blue Heart

# 107
Здравейте, момичета! Flowers Tulip

Започвайте денят си с любов
Споделете я с най-любимите си хора
Purple Heart

Желая ви бодрост, късмет и вдъхновение през новата седмица! Heart Decoration Flowers Four Leaf Clover

* * * * * * * * * * * * * * * * * *

Прекрасен жест на арабските фенове на Берг.! Hands Clap
                        В тези трудни за нея дни решиха да я зарадват.

https://vk.com/halit_berguzar_ergenc?w=wall-158123700_83111

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 10:59 от HELEN60

# 108
Нашата кралска двойка и .... английската. Joy

Снимката на Берг и Халит е от посещението им в Гърция.
На Кейт и Уилям от снощната церемония за наградите BAFTA.

Nature DizzyNature DizzyNature Dizzy

# 109
# 110
Ново силно земетресение в Хатай тази вечер.
6.4 по скалата на Рихтер.

Преди малко властите предупредиха за опасност от цунами.
Всички трябва да се изтеглят от районите, близо до брега на Бяло море.

.....................

От Берг по-рано днес:

Някои се скъсаха да повтарят „Да се връщаме към нормалния живот, да се връщаме към нормалния живот“. Постоянно коментират с дълги и натруфени думи кой бил прав, кой бил крив. Аз съм израснала в дом, в който не пускахме телевизора, когато у съседите имаше погребение. Почитахме 7-я, 40-я, 50-я ден след смъртта, четяхме молитви, разказвахме си мили спомени за отишлия си човек. Но не, казват сега, всеки си имал свой начин да изразява тъгата си, трябвало да проявяваме разбиране, не знам какво си.  Разбиране към фалшивата ви тъга, която не може да се впише в общоприетите норми на приличие. Може да правите каквото си искате. Какво ни засяга нас? Но когато тръгнете да публикувате нещо в социалните медии, спрете и се замислете малко. Има хора, които миналата седмица си пиеха кафето в дома си, а сега този дом го няма. Няма ли да се разстроят, виждайки снимките ви от разни кафенета? Това е най-елементарният въпрос, който може да си зададете. Има родители, които не можаха подобаващо да погребат децата си. Няма ли да ги заболи сърцето, виждайки снимките с децата ви? Как ще се почувстват всички хора, които загубиха семействата си? Но не, животът си продължавал, ни казват. Не, приятели, животът не продължава. В един момент животът на нашите сънародници и нашият собствен живот спря. Страната ни е превърната в един огромен погребален дом. Животът не продължава. „Нормалното“, за което говорите, си отиде. Вижте само за какви  неща спорим. Бог да ни дава търпение!

# 111
Добро утро

Варна благодаря за всички преводи

# 112
Добро утро!

Варна, благодаря за превода! Flowers Rose

Момичета Blue Heart

Берги е много емоционален човек.
Напълно я разбирам, защото и при мен емоциите са в повече.
Трагедията, болката е голяма, обаче не може и да се живее само с болка.
Всеки сам избира как да продължи.

Хубав ден на всички!

# 113
Добро утро, момичета! Two Hearts

Варна* за преводите

Утро, бяло като душите ни.
Като сърцата ни.
И като надеждите ни.
Нека е добро

Светъл и спокоен ден!

# 114
Али с Тата. Heart

Някога, някога, много отдавна…
Тук е на 6 години.

# 115
Добро утро!

Нова снимка на сладурчето Али, с големите , топли очи!

Тата дали е още с тях?

Хубав ден, момичета! Blue Heart

# 116
Цитат
Нова снимка на сладурчето Али, с големите , топли очи!

Една трета от лицето му са очи. Grinning

Цитат
Тата дали е още с тях?

Естествено.
Тя живее с тях и в Лондон.
От раждането на Али е част от семейството.
Тя е грузинка, не знам дали сме го споменавали.
Говори турски, но иначе е православна християнка.
Забелязала съм, че много от известните личности предпочитат домашните им помощнички да не са туркини.

Как ли се разделят един ден такива жени с децата, за чието отглеждане помагат?
Сигурно не е лесно.
Хубаво е, че Берг и Халит са си намерили точния човек от самото начало.
Не са сменяли през месец-два бавачки.
13 години е с тях.

# 117
Привет 
Чаровният ни Али! Когато Али беше малък, по - често го виждахме на снимки в сравнение с Хан и Лейла Blush
А сега пълно затъмнение за малки и големи...
Сигурно след 10 години ще видим Хан и Лейла като малки Grinning
Търпение Grinning
Да са живи и здрави!!!
Колкото ни позволят, толкова ще видим Blush

Приятна вечер! Cocktail

# 118
Попаднаха ми снимки от стар репортаж с Берг.
Аз съм ги виждала преди, много ми харесват.  
От дома й преди да се омъжи са.
Но бях забравила съдържанието на статията, не знам дали изобщо съм я превеждала.

Списание  In style, 2008 г.

Бергюзар Корел си е взела под наем нов дом сред природата. Когато влиза в него, веднага прегръща своето куче (голдън ретривър) на име Олум и котката Ликьор. Joy "Те са моята истинска любов, единствените мъже в живота ми", казва Бергюзар. Големите й черни очи светят още по-силно, когато заговори за новия си дом.
"Около него има една доста мистериозна история.  Тук живя сестра ми Зейнеб преди да се омъжи и да замине за САЩ. Аз често идвах след като излезех от училище. Много обичах това място. Миналото лято отидох в Ескишехир за участие в една благотворителна инициатива. Там сънувах странен сън. Един глас ми казваше, че бившият дом на сестра ми се дава под наем. Този сън се повтори няколко пъти. Много необичайно. По-късно започнах да си търся жилище. Когато написах в търсачката "Къщи под наем в Куручешме" ,  първата обява, която ми излезе, беше същият този дом.  Бях изумена. Даже майка ми не повярва, когато й казах".

Сега Бергюзар живее в дома, който не е забравила години наред. Три спални, хол, кухня и баня с високи тавани. Дори е обзавела мястото по начин, напомнящ за обстановката, когато в него е живяла сестра й.

"Първото нещо, което правя сутрин- казва Бергюзар,  е да отворя прозорците и да проветря, дори навън да е сибирски студ. Щом се нанесох веднага боядисах стените бели. На една от тях има картина на актрисата Зерин Текиндор. Много я харесвам. Театрални актьори, които играят под дъжда"

Бергюзар е човек, който умее да сбъдва мечтите си. По всичко личи, че още дълго ще живее тук. Дали няма и тя да се омъжи в този дом като своята по-голяма сестра?

............................

Познала е репортерката.
С Халит живяха там като гаджета докато се оженят. Grinning

# 119
Варна, благодаря за превода Purple Heart

Снимките ги знам, статията не си спомням.
Научих нещо ново- темата на картината "Театрални актьори, които играят под дъжда" много ми хареса.
Котката "Ликьор" е много красива Grinning

Общи условия

Активация на акаунт