Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/ШахМаран/Проекти и Колеги /Тема 5

• 34 131
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • Дубай
Чудесна Афра! Прожекторите , по-точно рекламните агенции тепърва ще се избавят за нея❤️
Дядото е един тиранин,който знае само да блъска и тръшка, и налага.На младини и той не е бил стока,жени се по сметка и има извънбрачно дете ,което всъщност сценаристите забравиха май.В този ред на мисли Ефето да не се окаже негов син и да иска да му отмъсти ,сега ми изникна в главата това .
 Чудно ми е още  , възможно ли е  дядката да знае за Иффакат и Орхан,защото аз мисля ,че Латиф знае и няма начин да не му е казал.

# 136
Чудесна Афра! Прожекторите , по-точно рекламните агенции тепърва ще се избавят за нея❤
Дядото е един тиранин,който знае само да блъска и тръшка, и налага.На младини и той не е бил стока,жени се по сметка и има извънбрачно дете ,което всъщност сценаристите забравиха май.В този ред на мисли Ефето да не се окаже негов син и да иска да му отмъсти ,сега ми изникна в главата това .
 Чудно ми е още  , възможно ли е  дядката да знае за Иффакат и Орхан,защото аз мисля ,че Латиф знае и няма начин да не му е казал.
А дали Дефне не е извънбрачното дете? Когато беше на закуска, нарочно попита за Халис и каза "кога най-накрая и аз ще се запозная с него?"

# 137
И ръцете са й много красиви с изящни пръсти

# 138
Афри наистина е чок гюзел Kissing Heart Не съм разбирач по естетичните намеси, но ми се струва, че няма пластики по нея и всичко е естествено. Дано и занапред не се изкуши и да бъде все така естествено красива и с тези очички завладяващи Stuck Out Tongue Winking Eye От моя отбор е на синеоките Grinning Мерт естествено е харесал снимките, като позагледах почти няма нейна снимка дето да не я харесал Hug Heart Eyes

Ааа и няма да казвате, че Мерт носи развлечени дрехи, я вижте каква пара е облеклото Grinning

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 18:44 от Мис ЧагиЗо

# 139
  • Яко в Матрицата...
Обличат богаташчето със Зара Rolling Eyes Много евтино минават даже, поне рекламират местни марки.

# 140
Разкостихме всичко но тук не мислихме
Ферит защо е в този хал?

Мерт направи Ферит марка нека се опитват да го съсипят сценаристите...
Толкова добра игра не съм виждала от доста време. Не играе все едно е това което играе погледнах и други проекти
Просто който може си може....
Афричка си я обичам много нея и невероятно развитие от роля след роля.

И тук също и двамата са легнали

# 141
Определено мога да кажа същото за Мерт. Невероятна игра прави това момче, въпреки, че не гледам сериалът от....до. Добре се справят и двамата....

# 142
Ама  ние и затова дъВчЕм Ферит ...заради  играта на Мерт!

# 143
Ооо нашия приятел с Шефкет Чорух

# 144
  • Дубай
Ай,Месут от Опасните улици как е остарял...
Изключвам възможността Дафне да е дъщеря на Халис ,защото с Орхан са имали връзка...Абсурд , комшиите не биха позволили подобно нещо.

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 23:07 от I.V

# 145
Много  е красива Афра, талантлива също. Heart

Ако снимката спойлер за Свети Валентин е изненада за  Сейран.   Което за сега е малко нереалистично,но все пак се чудя.
За Свети Валентин ни чака повторение на новогодишната епопея ли? Rolling Eyes
Дано великия  ум сценариста не ни върти на тази въртележка още 20 епизода.

# 146
Много  е красива Афра, талантлива също. Heart

Ако снимката спойлер за Свети Валентин е изненада за  Сейран.   Което за сега е малко нереалистично,но все пак се чудя.
За Свети Валентин ни чака повторение на новогодишната епопея ли? Rolling Eyes
Дано великия  ум сценариста не ни върти на тази въртележка още 20 епизода.
За коя снимка спойлер става въпрос? Не съм я видяла Rolling Eyes
В Т хората и те като Ферит биполярни Joy, до вчера искаха развода на СейФер, днес искат любов, че даже и хаштаг разпространяват.

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 01:03 от Linasss

# 147
Прекрасна Афра

# 148
Добро утро! Днес трябва да излезне втора порция фрагман и още озет и снимки...
Продължават да говорят,че темата за развод ще се отвори ,но ще бъде бързо затворена.

# 149
Цитат
Разкостихме всичко но тук не мислихме
Ферит защо е в този хал?
Абе... не е да не сме го мислили и мнения натрупахме...
Аз, например, си задавам въпроса, истински ли са отношенията между Пело и Ферит, или и двамата играят някакви игрички. Гледам и отговорът ми е - ами истински са. Двамата са в симбиоза. Не е само Пелин обсебената.
Пело е с чувство за малоценност, демонстрира безсилие и склонност към самоподчинение. Не изпива чувства, като: "Аз съм", или "Аз искам". Каквото реши Ферит в края на краищата. Тълкува си го като обич, обаче коренът е в страхът от самотата. Не може да се справи със свободата, дори когато й е подарена. Тя си иска господар и бяга от решения за собствения си живот. Отлага и отлага...
Ферит демострира в тази връзка склонност към упражняване на власт и я замаскирва с разни оправдания от рода на: "Аз знам кое е най-доброто за теб и е в твой интерес да ме слушаш". Изобщо не осъзнава обаче, че също е зависим от Пело. Собственото му чувство за ценност намира опора не в Сейран, а в Пелин, над която господства. (Така и над майка си, познавайки слабостта й към себе си, над баща си, използвайки тайните му, а и над дядо си, знаейки какво иска в края на живота си.) И тук обаче коренът е в неспособността да се справи сам със страховете си, с чувството си на самота в блатото на конака.
Дали това тяхното е любов? При истинската любов има равенство и свобода. (Това иска Сейран.) При Пело и Феро ... такава няма. Неговата обич се проявява само при заплаха за властта му и когато не може да се справи със Сейран. Той обича всички в конака, над които има власт. Такава "обич" прикрива с: вещи, похвали, уверения, с прояви на остроумие или грижа. На Пелин пък обичта се изразява в разтваряне във Ферит и пълно обезличаване. (Затова не можем да я търпим Simple Smile)
Изпива ли Ферит любов към Сейран? Според мен, все още не. "Тя е различна" от "сметището Истанбул". Но той си е същият. Непрекъснато повтаря и той, и тези, които най-добре го познават, че е непоправим. Демонстрира доброта, състрадание, покорство, че и саможертва, защото си е избрал нов обект за подчиняване, който ... упорито се съпротивлява. Обаче... истински брачен избор той не е направил. Истинският избор е на една от всичките жени. И означава отказ не само от всички други, но и от собствените си зависимости.
Така че и аз съм на мнението, като повечето от писалите, че на сценаристите им предстои сложна работа по промяната преди всичко на Ферит.
ПС А по темата за равода из мрежата аз си мисля, че дори и да се отвори, Ферит няма да тръгне на развод. Даже ще изиграе една поредна любовна саможертва, като даде съгласие за проекта на Сейран- Ефе. Което не означава спиране на тормоза с други средства. Помощ му трябва и то - отвън.

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 08:30 от Katya_I

Общи условия

Активация на акаунт