Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/ШахМаран/Проекти и Колеги /Тема 5

• 34 137
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Аз не мога да се откажа от Сейран
Не мога да се откажа Пелин....

Защо ли?

# 151
Добро утро! Днес трябва да излезне втора порция фрагман и още озет и снимки...
Продължават да говорят,че темата за развод ще се отвори ,но ще бъде бързо затворена.

Ееее,тоА нЕмАа порасне .....Ill

В Антеп той явно  изпита ЧУВСТВО непознато ,ПЪРВО ,различно  от всичко  до сега но....неосъзнато ....
И я взе за да ѝ натрие НОСА ....айде де ...ще му се опва ...ще го нарича невъзпитан ,ще му вдига скандал за баклавата  при все ,че"  ТОЙ достави радост и удоволствие на децата -връсниците му "Laughing

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 09:04 от sofia26

# 152
https://twitter.com/kafasinagoreby/status/1620451704822169600?s=19

Тази мелодия съм влюбена в нея и като видя някое клипче че веднага го гледам
Сериите без лого има ли ги някъде защото разваля качество за клип?

# 153
Аз не мога да се откажа от Сейран
Не мога да се откажа Пелин....

Защо ли?

Така написано идва малко неточно
Обръщението е на Ферит към Пелин:“Не мога да се откажа от Сейран, Пелин!Не мога!”

Даже не знам дали е “не мога” или “няма да се откажа”
Турския ми е на ниво колкото горе-долу да схвана.

# 154
  • Яко в Матрицата...
Аз няма да се откажа от Сейран, Пелин! Не мога да се откажа…

И Феро не знае какво иска. Става напечено само когато има опасност са загуби нещо. Или е Сейран, или е Пелин. Не знам какво ще направи, ако и двете го отсвирят Grinning

# 155
Иска или знае.... Верно не верен това е джанъм
Отказване ЙОК

# 156

Ама да не е и посмял!

Ако и двете го изритат остава Султанката Joy няма да е на сухо човека Grinning

# 157
Спойлер 2

КЯЗЪМ ТЕЖКО РАНЕН
Сейран ще иска да се разведе.
ЧАКАТ НИ ХУБАВИ ЕПИЗОДИ СЛЕД 21 ЕП

😂😂😂
ОЩЕ СРЕЩНАХ ЧЕ ПРЪСТЕНА КОЙТО СЪЗДАДОХА СЕЙФЕР ЩЕ БЪДЕ ПРЪСТЕНА ЗА ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА БРАК ОТ СТРАНА ФЕРИТ И ТЯ ЩЕ СЕ ОЖЕНИ ЗА НЕГО БЕЗ НЯКОЙ ДА Я НАСИЛИ ЗАТОВА.

ПП: На нищо не вярвам...

# 158
  • Яко в Матрицата...

Ама да не е и посмял!

Ако и двете го изритат остава Султанката Joy няма да е на сухо човека Grinning
Той не я иска, поне това се разбира от държането му.

Е на тия спойлери вече не вярвам. Нали са женени, какво предложение Grinning

# 159
Скрит текст:
Цитат
Разкостихме всичко но тук не мислихме
Ферит защо е в този хал?
Абе... не е да не сме го мислили и мнения натрупахме...
Аз, например, си задавам въпроса, истински ли са отношенията между Пело и Ферит, или и двамата играят някакви игрички. Гледам и отговорът ми е - ами истински са. Двамата са в симбиоза. Не е само Пелин обсебената.
Пело е с чувство за малоценност, демонстрира безсилие и склонност към самоподчинение. Не изпива чувства, като: "Аз съм", или "Аз искам". Каквото реши Ферит в края на краищата. Тълкува си го като обич, обаче коренът е в страхът от самотата. Не може да се справи със свободата, дори когато й е подарена. Тя си иска господар и бяга от решения за собствения си живот. Отлага и отлага...
Ферит демострира в тази връзка склонност към упражняване на власт и я замаскирва с разни оправдания от рода на: "Аз знам кое е най-доброто за теб и е в твой интерес да ме слушаш". Изобщо не осъзнава обаче, че също е зависим от Пело. Собственото му чувство за ценност намира опора не в Сейран, а в Пелин, над която господства. (Така и над майка си, познавайки слабостта й към себе си, над баща си, използвайки тайните му, а и над дядо си, знаейки какво иска в края на живота си.) И тук обаче коренът е в неспособността да се справи сам със страховете си, с чувството си на самота в блатото на конака.
Дали това тяхното е любов? При истинската любов има равенство и свобода. (Това иска Сейран.) При Пело и Феро ... такава няма. Неговата обич се проявява само при заплаха за властта му и когато не може да се справи със Сейран. Той обича всички в конака, над които има власт. Такава "обич" прикрива с: вещи, похвали, уверения, с прояви на остроумие или грижа. На Пелин пък обичта се изразява в разтваряне във Ферит и пълно обезличаване. (Затова не можем да я търпим Simple Smile)
Изпива ли Ферит любов към Сейран? Според мен, все още не. "Тя е различна" от "сметището Истанбул". Но той си е същият. Непрекъснато повтаря и той, и тези, които най-добре го познават, че е непоправим. Демонстрира доброта, състрадание, покорство, че и саможертва, защото си е избрал нов обект за подчиняване, който ... упорито се съпротивлява. Обаче... истински брачен избор той не е направил. Истинският избор е на една от всичките жени. И означава отказ не само от всички други, но и от собствените си зависимости.
Така че и аз съм на мнението, като повечето от писалите, че на сценаристите им предстои сложна работа по промяната преди всичко на Ферит.
ПС А по темата за равода из мрежата аз си мисля, че дори и да се отвори, Ферит няма да тръгне на развод. Даже ще изиграе една поредна любовна саможертва, като даде съгласие за проекта на Сейран- Ефе. Което не означава спиране на тормоза с други средства. Помощ му трябва и то - отвън.

Hands Plus1 Hands Plus1 Hands Plus1 Katya_I

# 160
Хората в twitter смятат, че Афра дава спойлер с коментара си под последния пост на официалната страница на сериала в инстаграм

Моля за превод ☺️🥹

# 161
Нещо като ,че ще посрещне събитията изправена /няма да се предаде и .....продължава ..........
Ама кое ?
Да трае Ферит и Пелин ?!?!:laughing:
................Корханови ?!?!
.......ще приеме проекта ?!!
Или  ще хвърли Пелин през ДУВАРА ,ако я ядосат много ....Ill...а после и хайманата ....

# 162
Ама се вижда и сълза на бузата й....

# 163
  • София

Скрит текст:
И Феро не знае какво иска. Става напечено само когато има опасност са загуби нещо. Или е Сейран, или е Пелин. Не знам какво ще направи, ако и двете го отсвирят Grinning
След тези думи на Феро, следва Пелин да си тръгне. Тя работа с него вече няма, след като той не може да се откаже от жена си, т.е. той ѝ казва какво всъщност (не)изпитва към любовницата си.

# 164
Не мисли че отново ще се върна

Веднага се сетих за тази песен

Пела е имала снимки пред вилата вечерни

Общи условия

Активация на акаунт