Крилца по китайски

• 32 848
  • 127
  •   1
Отговори
# 60
  • Някъде на път....
Пробвах и със свински ребърца. Става пак хубаво, едва успях да заделя едно да го снимам.

http://images26.snimka.bg/005905051.jpg
Малеее, какъв загар!  Peace

# 61
  • София
Хихи  Laughing тази рецепта я имам в тефтера си, преписвала съм си я тук, от форума, явно някой я е хвалил много в даден момент. А тя била на Пина  Flutter
Скоро ще я направя, щом е на Пина, значи ще е страшна!   bouquet

# 62
Ооо, трогната съм от комплимента!  Crazy

# 63
  • София
Самата истина е, никакъв комплимент  Naughty
 Hug

# 64
Днес ще ги приготвя,но нямаше пепси в магазина ,взех кола дано станат. newsm78

# 65
  • Някъде на път....
Днес ще ги приготвя,но нямаше пепси в магазина ,взех кола дано станат. newsm78
Ще станат!  Peace
И... после да почерпиш!  Hug

# 66
Така,не можах да ги снимам,ноо...........
Направих ги първо с кола,както писах,харесаха ми ,но трябваше да сложа малко кетчуп,че много сладнеха.
Днес обаче ги направих с пепси,момичета станаха фантастични,незнам какво толкова е различно,но разликата е огромна.Използвах соев сос тъмен,по гъст.Пише ,че е по китайска рецепта доста е силен.
Пина блгодаря за хубавата трецепта.  bouquet

# 67
  • Някъде на път....
elyam, и за почерпка не остана, така ли?  Laughing

# 68
Ами така,то и до мъжа не стигнаха първите Mr. Green

# 69
  • София
и аз ги правих, но със светъл сос, сложих и вътре 2-3 скилидки чесън да пуснат аромат, станаха страхотни.
Значи с кола не става, защото е по-сладникава ли, аз все си мислех че пепсито е по-сладникаво от колата newsm78

# 70
  • Някъде на път....
Еееей, направо ужас! Утре да взема да ги спретна, а!  newsm78  Ще пробвам с чесън този път, щом казвате, че е хубаво!  Peace

# 71
много вкусно изглеждат крилцата Simple Smile
мъжа ми обожава крилца печени с подправки но на мен вече взеха да ми писват  Rolling Eyes  и ровех за рецепти Simple Smile
Тази е много интересна Peace

# 72
  • Някъде на път....
Ето ги отново, този път на фурна, нали съм от тези, дето искат нещата сами да се готвят........

# 73
хе-хе, t ilieva, добре изглеждат!  Peace  Вкуса пак такъв ли се получава?  Ние у нас не ги ядем много тези крила, ама виждам полезна станах на много семейства, с разпространението на тази рецепта.  Grinning

# 74
  • Някъде на път....
Ама как не ги ядете...... Shocked Ние задължително веднъж месечно си ги приготвяме!  Hug
Мъжа ми си облизва пръстите, ама буквално си ги облизва!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт