Кралски работи и клюки - февруари 2023

• 66 714
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Екстравагантна принцеса на Уелс. Ръкавиците, обаче трябваше да останат акцент, обеците са в повече.
Иначе, е прекрасна, и най-вече фина и грациозна.

# 391
Роклята е нежна и феерична, стои и идеално. Обиците са много интересни и хубави. Ръкавиците и за мен са излишни, но единствено заради цвета, не ми харесва контраста на бяло и черно, много рязък е, ако бяха друг цвят щеше да се получи много елегантно.
Единствено не ми харесва, че повтаря роклята, макар и да е красива и да й стои прекрасно, ми се искаше нещо ново и невиждано досега.

# 392
Наистина актрисите са облече покъртително, сега ги разгледах. Аня Тейлър Джой ме уби с грозна рокля и отгоре метнала олекотена завивка.
Може би само модела Сара Сампарйо ми хареса с каква рокля е.
Кейт поне от към рокля е на светлинни години, много се надявах на някоя от турнето на Бахамите, но и тази е красива и си заслужава да се види отново.

# 393
Много дълги ръкавици, много. Не знам какво бих променила в стайлинга- дали дължината и цвета на ръкавиците, или по- добре без тях, респективно друг клъч.

# 394
Уилям с плюшен костюм ли е или така ми се струва от светлината

# 395
Аз пък видях много повече хубави тоалети отколкото недоразумения.

# 396
Роклята, прическата и гримът ми харесват.
Цялостната визия - въобще не е моето.

# 397
# 398
Явно бяло-черно е било мотото на вечерта.
Страшно си пасва уелската двойка.

# 399
Наградите БАФТА май ги дават по канал Кино нова или BTVCinema.

# 400

Харесват ми но Кейт трябваше да е с нов тоалет

# 401
Косата е разкош, няма един косъм неподреден. Трябва да издаде тайната си, не е честно - гъста, обем и блясък в едно.

# 402
Страхотен тандем са Уелс. И на червения килим и на работните срещи.
Движат се в абсолютен синхрон.

# 403
Ау леле, Катрин е невероятна.
Накрая нещо дръзко и малко по ексцентрично. Добре, че е сложила ръкавиците. Обиците са на Зара да, имам подобни, пускат ги от няколко колекции.
 Аня Тейлър също ми харесва много.

# 404
  • София
Клъчът е много красив и елегантен, дано го видим в някоя по-красива комбинация.
Тази рокля ми е една от любимите на Кейт,  сега завинаги ще ми остане в съзнанието с тези ръкавици 😐🫣

Общи условия

Активация на акаунт