Токуда болница (д-р Иванов ортопед)

• 44
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте,днес бях на преглед за Халукс валгус при д-р Иванов,отидох до София само защото от това което чета е “най-добрият”,но на мен ми остави малко лошо впечатление.Видяме нарисуваме като за операция :разрез на кокалчето около 1.5см и по една точка долу и горе.Каза ми че е умерена деформация,не ме прати за рентген.Казах му че съм готова за операцията по здравна каса,и той каза 3000лв с винт.Разбира се с игли щяло да е по евтино,и 3 нощи престой в болницата .Стана ми странно защото ми каза цена без рентгенова снимка,смисъл само на око (разбирам че е специалист)не се знае колко винта са ми нужни.И другото 3 нощи престой….с една жена която се е оперирала при него (и двата крака)1700лв. е било,не знам с винт или игла,но за иглата не ми каза цена.Питах го за рентген,той каза че ще направи преди операцията,и за какво два пъти .Кажете ми мнение ….

# 1
Само ще допълня ,днес се чух с него(д-р Иванов)за си да изясня някой неща за операцията.Питах го колко винта трябва да се сложат,той каза 4ри (без да има рентгенова снимка,и въобще някакви мерки).Питах какъв вид ще са винтовете ,той отговаря “Как така какви ще са?Винт като винт”тоест нямам избор .И като капак го питах “3000лв ли е крайната цена”(няма план ,няма обяснение ,въобще не знаеш и даже защоо  питаш какво ще ти сложат в краката 😂)…никой не знае какъв вид винт ще е,цената на един такъв ..екип …това е

Общи условия

Активация на акаунт