Кралски работи и клюки - февруари 2023

• 66 635
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Още няколко снимки на Пипа, от почивката

# 526
Пипа, едно момче и две момичета ли има?

То с последното нали разбрахме няколко дни преди да роди, че е бременна, май съм пропуснала пола на бебето.

Сега се зачудих, че аз май на София съм пропуснала бебето момче или момиче е.

# 527
  • Варна

Въпреки пристрастията, малко обективност няма да е излишна.
Нищо от тези тоалети на Софи не може дори да се сравнява с роклята на Летисия, която е чудесна.

Кейт ми харесва, хубава цветова комбинация, чантичката на раздора за мен е стилна и подходяща.

Щом всеки може да си има мнение - в горната част бива, има някакво излъчване на испанска народна дреха, обаче долната част прилича на фуста на нощница.

# 528
Май са две момиченца, второто се казва Роуз, а по- голямото Грейс Елизабет. Не питай защо помня имената Laughing

# 529
Аааа, има и син!

# 530
  • София
Има, Артър? Беше сладко бебе, отдавна не е имало снимки.
Жалко че не може да видим и личицата на Роуз и Грейс?

# 531
Май са две момиченца, второто се казва Роуз, а по- голямото Грейс Елизабет. Не питай защо помня имената Laughing
А, сега като спомена имената, се сетих, мерси.

# 532
  • Някъде там
Пипа, едно момче и две момичета ли има?

То с последното нали разбрахме няколко дни преди да роди, че е бременна, май съм пропуснала пола на бебето.

Сега се зачудих, че аз май на София съм пропуснала бебето момче или момиче е.
Да едно момомче и две момичета. Ми те двете момичета нямат и година разлика за това и не си разбрала. Артър, Грейс и Роуз са ѝ децата.

София си има второ момиченце. София като нея се казва.

# 533
И за мен роклята на Летисия е като перде в долната част. То материя, то цвят, то десен... Свят да ти се завие.

# 534
  • София
Програмата за посещението на Мери и Фредерик в Индия. Той е бил последно през 2003, а Маргрете през 1963 като принцеса.

Скрит текст:
По време на посещението в Ню Делхи, Н.В.В. Престолонаследникът и принцесата ще се срещат, наред с други. с президента, вицепрезидента и министъра на външните работи на Индия. Те също така ще посетят Тадж Махал, Форт Агра и мемориала на Ганди. Престолонаследникът ще открива бизнес конференцията „Индия – Дания: Партньори за зелен и устойчив прогрес“, а престолонаследникът посещава, наред с други неща, обществена болница.

Като част от посещението двойката престолонаследник и министърът на външните работи ще открият сребърната изложба „Сребърни съкровища от Дания и Индия“ в Националния музей в Ню Делхи. Изложбата е резултат от сътрудничеството между Museum Kolding и Индийския национален музей и е дейност по споразумението за културен обмен между Дания и Индия, което беше подписано по време на посещението на министър-председателя Моди в Дания през пролетта на 2022 г. Споразумението ще подпомогне засилено сътрудничество в областта на културата.

Заедно двойката престолонаследник ще бъде домакин на голям банкет за индийски и датски бизнесмени. В Ченай фокусът е върху фирмените посещения и сътрудничеството между Дания и щата Тамил Наду.

Павлос е дал интервю за Point de Vue
https://www-pointdevue-fr.translate.goog/royal/couronnes-du-mond … en&_x_tr_pto=wapp

Младежът ли е гаджето на Попи?

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 15:28 от Lana

# 535
  • Някъде там
Лана, благодаря за програмата.
Изложбата ще ми е интересна. Харесвам среброто.
Днес е операцията на Маргрете. Дано е добре. ❤️

Херцогинята на Кент днес става на. 90 години. Една стара красива снимка.

# 536
О, то посещението на Мери и Фредерик в Индия е заедно с бизнеса, добре ги използват от правителството. Ще погледаме тоалети Simple Smile

# 537
  • София
Нямам спомен дали сме обсъждали тази история

# 538
  • Някъде там
Никога не сме го обсъждали, поне аз не си спомням и никъде не съм го срещала. Лана от къде го намери ? Това по повод смъртта ѝ ли сега го пусат ?🤔 Тя почина преди 2-3 дни.
Изневерявал е на Камила с нея ли или тя е била първата алтернатива на Елизабет за Чарли ?

Ули, това не е първото им посещение свързано с бизнес. Често ги правят. Последно в Сащ и във Виетнам бяха бизнес пътувания.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 18:30 от daviz

# 539
Тук се вижда малко повече от лицата на децата на Пипа

Общи условия

Активация на акаунт