Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2023

• 86 334
  • 663
  •   1
Отговори
# 105
Аз май се прецаках с една поръчка от make up, вчера ме поканиха на рожден ден в събота и направих поръчка, в имейла пише очаквана доставка 6,7, в сайта ми излиза, че е предадена и сега се чудя дали до събота ще я получа или да поръчам от Нотино, които поне са бързи с доставката. Някакъв съвет как да действам?

Ако утре проверите поръчката и е в София- значи ще дойде на следващия ден.Ако не- пускате рано Нотино, но и там не е гаранция, че ще пратят същия ден.В повечето случаи го правят, но не винаги.

# 106
Благодаря за прекрасната тема, както и на потребителите, които неуморно споделят оферти.
Благодарение на тях се сдобих с Solar Olympea, чудесна оферта, безплатна доставка и 3 мострички.
Годината започнах с Scandal, искаше ми се да е By night, но не го открих на добра цена и се утеших с първообраза.

Пп:в понеделник пуснах 2 поръчки, от Нотино и от Make up. Първата взех в сряда, втората е с техен куриер и още си я чакам..

Пп:За Св. Валентин чакам или подарък или оферта на Bois Dore 💕

# 107
  • До сърцето...
Да се отчета и аз как ми започна годината. За пробите от МА Бароуз вече докладвах.
Най-голямата ми радост се дължи на страхотна съфорумка Heart (много, много съм й благодарна), която ми помогна да се запася от Makeup с моя любимец Tea Tonique на Miller Harris и в края на месеца бях най-щастливия човек на света.
Поради неприлично многото ми наличности, реших че само най-най любимите парфюми ще са в големи мл,  защото за мой срам, за две години не видях дъното на нито едно шише.
Та другите травъли, на аромати, които отдавна искам: от Деририум - En Passant на Frederic Malle , от Парфюми шоп - Irish Leather Memo Paris (много бързо дойде, направо се изненадах) и от Елинор - един разкошен What About Pop на The House of Oud.
ще кача снимката по-късно, 43 КБ и дава грешка. Колко още да я смаля????? айде скрийншот, щото неам нерви вече Confused

А, забравих подаръка за моето голямо момче, дойде в първите дни на годината - Oud Save The King Atkinsons. Доволна съм, 30 мл е неговия, щото аз този път няма да го "подяждам"
Скрит текст:

Впечатлена съм от промяната в обслужването на шоурума на Елинор, аз от едно известно време ги отбягвам, след една поредица от глупаво и несериозно отношение на тогавашния персонал (селфита, докато ме обслужват, разправии помежду си докато съм там и предстои да  платя, абе въобще...). Сега една също млада и много любезна дама, доста е по-добре. А дано се променят нещата, искрено се надявам.

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 22:24 от Радика

# 108
Парфимо "щедри" както винаги. 😂 И за Свети Валентин се очертава промоциите да са ялови навсякъде... Broken Heart

# 109
http

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 11:09 от Milen™

# 110
# 111
  • Бургас
На 3 и 4 февруари 25% на всички продукти на Диор в Прити шоп с код PETYA25.Приятно пазаруване.Relaxed

# 112
В Делириум какъв е кодът за празника? Не го откривам в таблицата

# 113
  • някъде там
Препоръчайте ми откъде да поръчам Yves Saint Laurent Libre Le Parfum. Сега има намаление в Дъглас ,другаде не го намирам. Дали ще има някъде по- хубаво намаление Simple Smile)

# 114
Работи ли при вас опцията “избор на мостри” в pretty shop? Разписах сe TF Tobacoo Vanille от Delirium. 😊

# 115
  • Бургас
Мама, Либре лЕ Парфюм го виждам в Парфимо и Нотино.Вече вие си решете от къде да го поръчате.В Парфимо е малко по-евтин. Елинорче, при мен не се добавят мостри.

# 116
Да сте срещали някъде Alluring fig на Калотинис? Получих мостричка на парфюма, благодарение на една симпатична дама от форума  и сега ми се иска да си го купя. В Елинор няма в наличност, проверих, за друго място не се сещам, освен да направя кратък гръцки уикенд Sweat Smile

# 117
Звъннете на Елинор по телефона в Бизнес парка. Мисля, че го имаше на събитието с парфюмера в събота. Тестер със сигурност пробвах.  Може да е свършил, защото имаше голямо намаление и парфюмите се купуваха много, но може да имате късмет и да е останала някаква бутилка.

# 118
# 119
И поръчката от Make up дойде :=)
Sound of Donna за подарък + дребни неща за моя милост. Всичко е добре опаковано. Безплатна доставка с техен куриер, 4 работни дни.
Доволна!

Общи условия

Активация на акаунт