Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2023

• 86 136
  • 663
  •   1
Отговори
# 615
В Сефора днес разбрах, че от 4 до 7 март ще имат намаление на 100 мл парфюми на цената на 50 мл. Има изключени марки, които не запомних, но тези които ме интересуваха, ще ги хваща намалението - Шанел, Ланком и Живенши.

Дали имат новото Givenchy Irresistible и новия My Way ?

# 616
Снимах някакви Шанели. Дано все пак да се вижда нещо. Ако знаех че има интерес и към други фирми щях да снимам и тях. Беше спокойно в мола днес.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 22:37 от bubanka

# 617
  • Бургас
Споделям няколко оферти, които ми се сториха добри.
Скрит текст:

# 618
# 619
  • Стара Загора
Ще ви разкажа набързо какво ми се случи с Нотино. Нямах намерение да го споделям, но ми стана смешно от това, което получих днес.
Дългогодишен техен клиент съм и винаги съм била доволна от тях. Миналата седмица поръчaх Mugler Angel Muse и YSL Manifesto. Поръчката дойде бързо, но при разопаковането видях, че Manifesto e не добре повторно залепен. Едно от острите крайчета едва се държеше и всеки момент можеше да се отлепи. Внимателно снимах кутията от всички страни и реших да го върна, като поисках замяна по телефона. Дамата беше много мила и любезна. Върнах го и спокойно изчаках да ми доставят друг парфюм. Днес си взех пратката, отварям я и какво да видя... Joy Същата кутия, но този път целофанът отгоре е лепнат добре. Joy Реших, че това ми е късметът и повече няма да се занимавам. Имаше празен ход и всичко е точно, освен че се опитаха да ме направят на будала. Grin

# 620
  • Пловдив
Неприятно.От къде да знаят за собствена употреба ли е или за подарък парфюма.Трябва да е обявено ,че кутията е с нарушена цялост.

# 621
Сутринта набързо оформих поръчка от Нотино. Не познавам аромата, но видях препоръка на bright crystal. От серията имам  À La Folie пак по нейно мнение🌺
Крайна цена с бд -130 лв
https://www.notino.bg/lancome/la-nuit-tresor-fleur-de-nuit-parfj … na-voda-za-zheni/

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 15:35 от Ellinor*

# 622
Ellinor*, с кой код намали цената?

# 623
# 624
  • Стара Загора
Неприятно.От къде да знаят за собствена употреба ли е или за подарък парфюма.Трябва да е обявено ,че кутията е с нарушена цялост.

Така е. Изрично питах по телефона дали имат повече бройки, защото в сайта показваше повече 1 брой, но дамата ме успокои и каза, че има в наличност. Това няма да ме спре да поръчвам от тях, но честно казано малко се изложиха.
И за да не са само празни приказки - снощи направих поръчка от Escentual. Сетът с Narciso Rodriquez For Her EDT е на страхотна цена, като добавим и код за още 25% отстъпка: https://www.escentual.com/narciso-rodriguez/narciso43/

# 625
# 626
1 Million Royal Paco Rabanne може да се тества в Sephora

# 627
  • Пловдив
Свършиха почти всички подаръци в Нотино за 10минути, докато разгледам. Disappointed

# 628
Кое е свършило? При мен са налични всички, които гледах днес

# 629
  • Пловдив
Максимайзера го няма, двете мостри на Диор. Даваше ги налични и докато избера какво да поръчам и изчезнаха.

Общи условия

Активация на акаунт