Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2023

• 86 188
  • 663
  •   1
Отговори
# 570
  • Враца
Womanity има и тук на 115 лв,
но не знам дали е надежден сайта
https://grabells.bg/damski-parfjum-thierry-mugler-womanity-edp-80ml

От този сайт ми се включи антивирусната.

# 571
  • Бургас
Милен, благодаря за споделената оферта за Intense cafe. ❤
В този ред на мисли, искам да попитам има ли някакъв чалъм слагането на пръскалката с висулката при тестерите на Монтал? Мъча се от 20 мин. да я сложа на гърлото на бутилката, но не става.

# 572
В този ред на мисли, искам да попитам има ли някакъв чалъм слагането на пръскалката с висулката при тестерите на Монтал? Мъча се от 20 мин. да я сложа на гърлото на бутилката, но не става.
Трудничко е, да. И аз доста се мъчих преди време. Трябва да се натисне една идея по-силно, докато щракне.

# 573
За запис , за св.Валентин очаквам някоя оферта ,защото подарък няма да има..
Благодаря на споделящите хубави цени тук !
Момичета и момчета ,някой виждал ли е добра оферта Very Good Girl Glam CH , също и за Blush версията и за ЛМ  Dior Homme Gologne ?Мъжкия не е спешен ,ще дебна оферта уау../без аналог /

Да не е без нищо в Parfumdreams дават 15 или 20 е и съответно паунда според версията на сайта с код WEEK15 , WEEK20 или WEEK20UK.....

# 574
От parfumi-shop ми  отказаха womanity

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 17:33 от Ellinor*

# 575
От lardumi-shop  отказаха womanity
Ееее...съжалих, че го изпуснах. Много неприятно Confused

# 576
На мен ми отказаха Womanity от Парфюми шоп. Само на мен или има още някой?

# 577
Не знам до колко е добра офертата, но с кода в нотино обувките имат намаление

На намалението в Дъглас миналия месец успях да взема точно розовата 30мл за 120 лева, бях споделила тук.

# 578
Не знам до колко е добра офертата, но с кода в нотино обувките имат намаление

На намалението в Дъглас миналия месец успях да взема точно розовата 30мл за 120 лева, бях споделила тук.

Тази е по -ентина в parfumite.eu.

Коя взе от Дъглас Glam или Blush ?
Не е за сайт , но на новото летище в Истанбул освен ексклузивите на Диор, Шанел, мосю и пр .  има и на Bvlgari бонбонената серия ..Взех си един и няколко мостри  , че отдавна им се точа...При покупка на 3 артикула независимо парфюм , крем и пр 30 % отстъпка от третия . Цената на 100 мл е по -изгодна от сайта на Bvlgari и ако вземеш 3 броя става още по - добра..

# 579
  • Бургас
Трудничко е, да. И аз доста се мъчих преди време. Трябва да се натисне една идея по-силно, докато щракне.
Благодаря! Явно проблемът е в това, че ме е страх да не повредя флакона и пръскалото, ако приложа повече сила.

# 580
  • Враца
От parfumi-shop ми  отказаха womanity

И на мен, любезно ми се извиниха, имало е проблем с обединяването на сайтовете и за това е излязло като наличност. А, наличност никаква не е имало.

# 581
Мострите в Rafinad се вписват като коментар към поръчката. Ако сте забравили да ги добавите, може да им пишете в инстаграм, отговарят бързо и са отзивчиви.🙂
Пристигна ми Mad About You от SensUnique. Съвсем случайно си намерих отдавна поръчвана мостра пак от същия сайт и този път химията помежду ни се получи. Малко повече време им отне доставката от посоченото в сайта, но съм доволна. Поръчах на 7 февруари, в пощата беше на 21.

# 582
  • София
Dreamer🌺, да, видях, че има поле за бележки. Въпросът е има ли фиксиран брой мостри, които могат да се поискат, или фиксирана сума за общата им равностойност, както е в други сайтове - 12, 20 евро и т.н.? Simple Smile Просто не е описано в сайта и се чудех. Instagram нямам. Grinning

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 20:12 от Klodilia

# 583
Mimozata, взех Glam.
Аз не съм фен на обувките, не ги следя и не знам как вървях.
А тъй като е за подарък държах да е от Дъглас или Делириум за да е всичко наред.

# 584
Very Good Girl Glam взех през октомври от Делириум, 30 мл за около 100 лв. Имаха някакво намаление, 25% май, а аз поръчах като гост и ползвах и кода за нов потребител. Тогава издирвах оферти за този парфюм за подарък за рд на дъщеря ми. Бях се ориентирала към Конкорд по принцип (perli.bg). Там беше на горе-долу добра цена + 5% отстъпка при плащане с карта. Но в последствие ми излезе най-евтино в Делириум. Сега не съм гледала как стоят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт