Възможно ли е тестът да лъже?

• 2 543
  • 23
  •   1
Отговори
Здравейте мили мами, незнам дали въпроса ми е за тук, но ще опитам!
Този месец менструалния си ми дойде, но ми вървя три дни и отмина (попринцип ми е по 5 дни), имам също подуване на корема и лека спазми, като при М. правих 4 или 5 теста през 5/6 дни след менструалния, но са отрицателни или поне само аз виждах сянки , а когато ги покажа на съпруга си ми отговаря че си въобразявам😁. Следващия М. ми се пада на 2 декември и се чудя да изчакам ли да видя дали ще ми закъснее ислед това да направя още веднъж тест, моля дайте съвет.

[Между другото, четох че при извънматочна или при бременност с близнаци нивата на ЧХГ са по високи от обичайното и тестът може да не успее да засвче ЧХГ и излиза фалшиво отрицателен]

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 19:39 от Tedi099

# 1
  • село в ямболско
Това за извън неточна и за бременност с близнаци не е така...

# 2
Просто не сте бременна.

# 3
Напротив,при покачване на нивата на ЧХГ - то втората черта е наситена.
Не сте бременна,успех за следващия месец!

# 4
  • София
Няма бременност.

# 5
  • Телиш/Плевен
[Между другото, четох че при извънматочна или при бременност с близнаци нивата на ЧХГ са по високи от обичайното и тестът може да не успее да засвче ЧХГ и излиза фалшиво отрицателен]
Това няма как да е вярно. При повишени нива на ЧХГ в урината, тестовете винаги дават положителен резултат.

# 6
Теста може да е фалшиво положителен, но няма вариант да е фалшиво отрицателен.

Та с две думи, бременност няма.
Когато забременееш няма да се объркаш с теста, давай го по-спокойно.

# 7
Благодаря на отговорилите знам че е неуместно, но така четох в други форуми и затова го написах благодаря все пак на отзовалите се!

# 8
  • София
Няма неуместно. Съвсем нормален въпрос. Успех желая, дано следващият месец е вашият! ❤️

# 9
Няма неуместно. Съвсем нормален въпрос. Успех желая, дано следващият месец е вашият! ❤️

Благодаря ви!❤️

# 10
Противоположно на останалите форумки ще ти отговоря: в момента на 2 метра от мен в креватчето си реве един такъв фалшиво отрицателен тест за бременност. Момчето ми е едно ама някак успя да се укрие от 5 теста. От чисто любопитство направих последен тест в края на 6ти месец - е той вече беше положителен. Та... Върви си направи кръвен тест, за всеки случай.

# 11
Тя е имала редовна менструация до преди дни. Какво ЧХГ да пуска?

# 12
  • София
Не е окей да се дават напразни надежди.

# 13
Кръвен не се прави при минал вече цикъл и отрицателни тестове.
Ако имаше бременност нямаше всички тестове да са отрицателни.

# 14
Противоположно на останалите форумки ще ти отговоря: в момента на 2 метра от мен в креватчето си реве един такъв фалшиво отрицателен тест за бременност. Момчето ми е едно ама някак успя да се укрие от 5 теста. От чисто любопитство направих последен тест в края на 6ти месец - е той вече беше положителен. Та... Върви си направи кръвен тест, за всеки случай.

Искате да кажете, че сте разбрала за бременноста си чак в 6 месец ли?

Общи условия

Активация на акаунт