Възможно ли е тестът да лъже?

• 2 538
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Противоположно на останалите форумки ще ти отговоря: в момента на 2 метра от мен в креватчето си реве един такъв фалшиво отрицателен тест за бременност. Момчето ми е едно ама някак успя да се укрие от 5 теста. От чисто любопитство направих последен тест в края на 6ти месец - е той вече беше положителен. Та... Върви си направи кръвен тест, за всеки случай.

искате да кажете, че при катоегорично закъснение тестовете не са хванали бременност до 6тия месец?

# 16
За бременността си разбрах много преди да видя положителния уринарен тест. Но от чисто любопитство упорствах всеки месец с тестовете, просто защото не можех да проумея защо все отрицателни резултати получавам. Всичките бяха различни, купувани от различни аптеки, ползвах ги сутрин - беше ми едва ли не първата работа след събуждането, но... 5 поредни месеца все си бяха отрицателни. Единственото обяснение, което имам е, че по същото време бях диагностицирана с онкологично заболяване, което се наложи да бъде лекувано по време на бременността.

Редактирам,само за да допълня нещо: малко ме жегна това, че може би без да го целя ще дам на някой напразни надежди. Но тази тема ще остане видима във форума доста дълги години и понеже не се знае кой ще попадне на нея и какви ще са му притесненията: дали се надява на детенце или пък точно обратното - не му е дошло времето и се надява, че тестът за бременност категорично отхвърля такава... хубаво ще е такъв човек да има предвид и моя опит. Може би рядко, но все пак се случва и да има фалшиво отрицателни резултати. В крайна сметка, пожелавам на всеки да получи именно този резултат, който желае!

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 17:57 от Вятър и мъгла

# 17
Вятър и мъгла,вашият случай е особен,трябваше още в началото да споменете за онкологичното заболяване и отрицателните тестове.
Тестовете са си били наред,но вашето здравословно състояние е предизвикало фалшивите резултати.

# 18
Съжалявам за това, през което сте преминала и дано никога повече не се налага да бъдете на този път. Видимата тема с тези параметри обаче - редовна, макар и малко по-кратка менструация, и отрицателни тестове след нея - нито сега, нито след години ще значат възможност за бременност.

# 19
Съжалявам за това, през което сте преминала и дано никога повече не се налага да бъдете на този път. Видимата тема с тези параметри обаче - редовна, макар и малко по-кратка менструация, и отрицателни тестове след нея - нито сега, нито след години ще значат възможност за бременност.

Аз забравих да добавя че при първото ми дете бях по същия начин до 3 м. бях с цикъл, както сега по къс от обикновенно и затова попитах!

# 20
Здравейте мами.
Аз съм на 22 и с приятеля ми решихме,че искаме бебче. Заехме се. И така вече три месеца почти.
Реших да отида на гинеколог,за да видя дали има проблем и ами не беше сигурна,но ми каза,че имам полип. Изписа ми лекарства,защото тогава прокървях и така 10 дена ги пих. После ми дойде след 1-2 дена нормалния М. Запазих си час отново и си оказа,че нямам полип,но нямах овулация. Но пак прокървях тогава. Та мина това кървене и реших да видя дали имам овулация с лентички и имаше положителен тест. Продължаваме да действаме по план. Миналия ден тоест на 19ти реших да си направя тест за бременост въпреки,че тогава имаше 10 дена до М. Не го направих сутрин,а на обяд. Изчаках 2 минути и имаше само една черта и си казах няма нищо и го прибрах. Вечерта нещо ме подтикна да го видя и имаше бледа черта. Днес на 21 направих беше отрицателен. Може ли да е била изпарителна черта????????

# 21
  • София
След 10та минута не се гледа тест. Изпарителна е.

# 22
Здравейте, днес ми е 5-тия ден от закъснението ,и реших да си направя тест ,но преди да го направя (понеже е лентичка го изпуснах в банята 🙃😃) въпреки това реших да го направя излезе ми една чертичка отрицателен ,та възможно ли е да е поради това че го изпуснах ?
И кога мога да го повторя според вас ?

# 23
  • USA
дали си го изпуснала на земята няма значение

Общи условия

Активация на акаунт