Пореден отрицателен тест

• 648
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте, дами. Как се справяте с тъгата и разочарованието след пореден отрицателен тест? Ако посещавате психолог, моля ви за препоръки. Благодаря!

# 1
Здравейте! Трябва да намерите нещо, което Ви разсейва и помага да не се вглъбявате в бебеправенето. Ние си взехме кученце, беше на месец и половина, изискваше много грижи докато го научим на хигиенни навици, разходки, хранене, ваксини, игри... навсякъде беше с нас, като малко дете. И покрай грижите някак не мислиш постоянно за тестове. Освен това се получи, когато елиминирах ежедневния стрес - взех решение да напусна работа, защото много ме натоварваше психически, трябваше да съм на борса лятото, за да си почина добре и есента да пробваме с инсеминация, но планът се промени още в същия месец.

# 2
Аз съм много зает човек, работа, учене, семейни задължения, разнообразни хобита.
Въпреки това, колкото и да се разсейвам винаги се промъква това тягостно чувство, че не се получава.
Спокойно, не си сама!

# 3
Спокойно всички сме така като идва време за теста и аз мисля постоянно за това трудно е понякога но трябва да се справим
Вярвам че бог ще ни дари на всички толкова чаканите две черти на теста

# 4
Аз само да питам - а защо правите много тестове? Всеки месец ли ви закъснява МЦ или правите ранни с надежда в очите?
Аз препоръчвам да спрете да правите често тестове, само ако закъснява МЦ повече от 5-6 дни.

# 5
Аз само да питам - а защо правите много тестове? Всеки месец ли ви закъснява МЦ или правите ранни с надежда в очите?
Аз препоръчвам да спрете да правите често тестове, само ако закъснява МЦ повече от 5-6 дни.

Аз също го препоръчвам..! Не влияе добре многото правене на тестове. Няма смисъл да се донапрягате.

# 6
Моето "бебе" вече е на 14 години и все още като прочета заглавие като твоето ме заливат спомени какво ми беше през 3-те години на чакане и ежемесечни разочарования. Каквото и да правиш, колкото и да си силна и да се опитваш да запазиш контрол, пак все около това се въртят мислите ти, все това си пожелаваш по празници. Нищо не успява да те зарадва истински...

На мен донякъде ми помагаше да гледам отчетните теми в Зачатие (не знам жив ли е още този форум) но не актуалните, а тези от няколко години назад. Така виждах как момичета в моето състояние тогава, които броят всеки месец дните до тест, вече имат линийка за бременност или родени бебета в подписа. Това ми даваше надежда, че колкото и да ми е гадно, това е период, който ми се налага да мина, но ще свърши рано или късно по най-хубавия начин.

Аз тогава не отидох на психолог, така че не мога да ти кажа дали помага, но със сигурност няма да ти навреди. Грижи се за себе си и си доставяй дребни удоволствия за да избуташ по-лесно до положителния тест. После пак ще има притеснения, но вече е друго, скоро ще видиш Simple Smile Пожелавам ти го от сърце!

# 7
Моето "бебе" вече е на 14 години и все още като прочета заглавие като твоето ме заливат спомени какво ми беше през 3-те години на чакане и ежемесечни разочарования. Каквото и да правиш, колкото и да си силна и да се опитваш да запазиш контрол, пак все около това се въртят мислите ти, все това си пожелаваш по празници. Нищо не успява да те зарадва истински...

На мен донякъде ми помагаше да гледам отчетните теми в Зачатие (не знам жив ли е още този форум) но не актуалните, а тези от няколко години назад. Така виждах как момичета в моето състояние тогава, които броят всеки месец дните до тест, вече имат линийка за бременност или родени бебета в подписа. Това ми даваше надежда, че колкото и да ми е гадно, това е период, който ми се налага да мина, но ще свърши рано или късно по най-хубавия начин.

Аз тогава не отидох на психолог, така че не мога да ти кажа дали помага, но със сигурност няма да ти навреди. Грижи се за себе си и си доставяй дребни удоволствия за да избуташ по-лесно до положителния тест. После пак ще има притеснения, но вече е друго, скоро ще видиш Simple Smile Пожелавам ти го от сърце!

Благодаря ти наистина сърдечно! Heart

# 8
Използвам темата, за да споделя и аз моята болка… не правя тестове ежемесечно , но чувството, когато видя, че ми е дошло е ужасно… знам , че не сме правили опити супер много време - около 5-6 месеца, но като не се получава, след това се чувствам доста обезсърчена и тъжна. Не знам как да се справя с това, на работа имам ежедневен стрес, доста отговорности.. Дано скоро на всички, които го желаем , да ни се случи да видим двете черти ❤

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 19:02 от teddy0306

# 9
  • София
Пишете в отчетните теми в същия раздел на форума. Преди 12г тук намерих утеха, някой който да разбира трепетите ми и с някои момичета останахме приятели до днес. В момента гледам,че темите са две отделни. По мое време беше една. Надникнете и вижте коя ще си харесате! Скорошен успех!

Общи условия

Активация на акаунт