Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 79 794
  • 2 329
  •   1
Отговори
# 2 235

Добро утро! Не съм спала от тревоги... Черпя ви с кафе и ви моля за силно стиснати палчета! Имам нужда някой да ме помисли с добро, че в главата ми само черни мисли.

# 2 236
Бър, да е жива и здрава майка ти! За леля ти стискам палци!
Уми, стискам и за теб!
ДУ, не ми се става, не ми се ходи на работа, и ни една мартеница не съм купила още.

# 2 237
Добрютру!

Стисвам палците!

Бъръльо, честита да е майка ти, повече поводи да ти е мило да ти дава.

# 2 238
  • София
Добро утро.
Бър честита да е. Знам, че не се разбирате. Дано са малко тези моменти.

Уми, стискам, късмет.

Тази седмица стават 6 месеца 🙏😢
Нито ми е до мартеници нито нищо.

# 2 239
Мид, както го усещаш, 🤗! Вземи само за децата, никой друг няма да те обвини.

Уми, гуш и за теб 🤗!

Аз ще направя сама мартеници. 7€ няма да дам за гривничка с бяло и червено конче.

Бър, да е жива и здрава майка ти ! Леля ти бързо да се възстанови 🍀 .

Панди, четох те снощи! Сили и търпение 🤗

# 2 240
За съжаление, не са добри нещата, но в четвъртък ще разбера колко е зле положението

# 2 241
Уми,стискам палци! 🍀
Бър,честита да е майка ти. 💐
Сис,моята не ме е удряла,но като е правила нещо,което не ми е било ок,й се сърдех и я игнорирах. При нея действаше. Ти трябва да намериш работещо нещо при Беболинка. Ще мине.
Мид,гуш!
13,завърши ли маците? Много ми харесаха! 😍

# 2 242
Пробвала съм игнор, пробвала съм да плача, както каза 13, да хващам ръката й и да й се карам със строг тон. Вчера не издържах и отвърнах на удара. Срамувам се от постъпката си, но наистина не знам вече какво да правя. Баща си не удря никога. Няма от къде да е видяла такива отношения, защото у дома не правим така. Изобщо....

# 2 243
Стиснати силно палчета и от мен Уми🍀🙏🍀
Честита да ти е майчицата Бърльо!
Здраве и дълголетие!
На леля бързо възстановяване!

# 2 244
Ще мине, Сис. Ясно е, че не гледа от вас, споко.

Уми, стискам!

Бър, честита да е!

Аз да не ви казвам за мартеници. Хем домъкнах една кутия, за да разпратя и така и не се организирах да стигна до пощата. Та сега онлайн с доставка Joy .

# 2 245
Не е нужно да го е видяла вкъщи или където и да е, за да посяга. Това е единственият начин, по който може да изрази гнева си на този етап.
Не позволяваш да те удря и й обясняваш, че разбираш, че е ядосана, но това не означава, че може да удря и й показваш по начин, по който разбира, че те боли и си тъжна.
И така докато се научи, без определения каква е, без драми, че е край детето е провалено и как не сме се справили. Етап е, с правилното отношение от страна на родителя ще мине и детето ще разбере.

# 2 246
  • Пловдив
Добро!

Уми, кАжи кво става? С теб ли нещо? Hug

Бър, да е честита майка ти!

Аз минах през лаболаторията да си пусна регулярните изследвания, че все отлагах. Трябва и до доктора си да ида, ама по ред ще ги карам...довечера сме на дерматоложката за вторичен. Очаквах повече в интерес на истината, ама...

Стискам палци!

# 2 247
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Sissy, моя син имаше период, не е посягал на нас, но се опитваше да шамари дечица по площадките, с баща му бяхме като хеликоптери, и му хващахме ръцете...
 В яслата и градината също не е посягал, долу горе говореше,  не обясняваше защо, но мина и тоя период.

# 2 248
С мен,да.Не ми се говори,Мисти.

# 2 249
  • Пловдив
С мен,да.Не ми се говори,Мисти.
Както прецениш...насреща съм.

Общи условия

Активация на акаунт