Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 80 156
  • 2 329
  •   1
Отговори
# 255
Тук съм, да не ме мислите

# 256
  • Варна
Барът е до морето и морето е до бара Simple Smile
Фолерен, тоз бар сервира ли текила?
...

Всичко има във бара, каквото ти душа иска- пиене, ядене, добра компания, сладки приказки и музика на живо. Smiley

https://www.youtube.com/watch?v=91yuocjrtwQ

# 257
Песента на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени е "химна" на тур.агенция,с която пътуваме.И ми се приходи на някъде 🥺.А Скъпия ми отказа невероятното предложение,и ще ходим нейде да се киснем в басейни 🙄.А аз искам обиколки,да видя нещо ново,непознато,различно.Пффф.И заразглеждах пак хотелите из Турция.Па може и да идем в началото на лятото,с компромиси малко,ама пък не може всичко да е тамън.
Сирос, наздраве 🍷!

# 258
Айде и с Т се обзаведе.
И мъж,който искам да пребия!!!

# 259
Кайсийче, първо се радвам, че всичко при теб е наред! И второ, благодаря за милите думи. Макар че хич ме няма в стихоплетството. Първо, защото не мога да кажа нищо умно на света и второ, защото имам да съпреживявам още живот, а ми трябват няколко живота, за да осмисля това, което чувствам. И всичко се случва много тромаво и недодялано. Единствената  „творба“, която съм искала да стане достояние на по-широк читателски кръг е един „ сингъл“ (ако мога да го нарека така) издържан в жанра-„ писоарна лирика“.  Помолих „агентката“ си за съдействие да „шерна“ това „бижу“ на спирката на метрото в Париж или да го изложа на витрината на световно неизвестната верига магазини с кодовото име – „КУЧЕ МАРКА“, ма тя цвилейки като преяла с маргаритки кобилка ми рече- „ не мога да го разпечатам, много са му ситни буквите.“ Ахахахаааа (опикан от смях емотикон) Обичам я тая шматка неповторима. Железобетон и пернишки винкел,  ми е тя бе ейййй 😃 И така поради… размера, подвизите на лирическите герои ще останат неизвестни на  света… Още ли има някой твърдящ, че размерът няма значение, м? 😃
Днес една бивша изпълзя от  гробницата, в която бях заровила отношенията ни. От разговора с този зловреден призрак разбрах, че съм много добър човек, но тези, които не могат да ми се качат на главата и да скачат върху нея, ме смятат за много зла.
ПП Продължавам да опознавам творчеството на Арчибалд Кронин, за жалост съм чела от него само два-три романа, които имам в библиотеката си. Наваксвам усилено.

# 260
Наспорт, банда!
Сипах си и аз (днес съм последовател на Карамелчик Kissing Heart), бодвам си салата и чакам вечерята.

Ренко, МУ миналия ден ми пращаше някакъв хотел в Мармарис, негов колега ще пътуват в началото на юни. За миг чак се замислих, обаче като се сетя колко часа път с камили е с автобуса и ми минава.

# 261
Бърд,затова търся със самолет.Вече има чартъри от нашето летище.Но тази агенция нямат за Кушадасъ от Пловдив,а там като цена пО ме устройва.Обмислям и разпитвам.Че и в комбинация с кандидат-гимназиста,става още по-сложно.

# 262
Ко ти разбира сиганската глава на тебе,това е плаж,ма оооууу! Smiley Пиеш кафе и преЦтавяш,че си на Бали!
И днес ли си станала накриво?

# 263
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
я пак да пробвам Simple Smile Simple Smile

още малко инфо и по-хубава снимка Simple Smile

# 264
Чироз,забрави! Никой не е питал за теб! Разкарай се!
Smiley

Стенжи,аз по природа съм крива,ако стана правилно е проблем.

# 265
Да, Ренко, знам за полетите, но не съм гледала подробно. На друга вълна сме, обсъждаме Гърция, но цари пълно неразбирателство по темата.

# 266
  • sf
Наумила съм си тази година да ходя в зоопарк, в който има жирафи. 😁

# 267
  • France
Лайла HugHugHug като малките са болни ми иде да си късам парчета месо. Толкова вече не издържам да са болни.

# 268
И Гърция обмисляхме,но първо,че не е нашият тип почивка.А другото,че с нашите стари дизели, сигурно хич няма и да ни пуснат,а заради това, здрава и работеща кола не сменяме.
Стрейнджъра май малко го докладват 🙄

# 269
Ени, малко са пили, затова не го виждат.😜
Ех, Лайла, бързо да се оправя малчо.
Искам и аз на бара до морето. Преди малко погледнах навън и се опулих. Вали силно сняг, даже вече е натрупало. Тъй като го гледам скоро няма да спре.

Общи условия

Активация на акаунт