Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 131 - февруари 2023)

• 91 811
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 75
И сега какво да си купя с ваучера от Кока кола за 50 лв,като почти всичко е намалено ,а ваучерът е валиден за ненамалени стоки и едни чорапи не мога да си купя.Голяма излагация от Кока кола.

# 76
И аз съм с ваучер от Кока Кола, но съм в същата дилема... Те дават награда, която буквално не може да се ползва. Голям срам! Утре мисля да им пиша по този въпрос, но се чудя къде точно, за да ми отговорят в настоящата година.

# 77
Е тва е голяма излагация. То нищо не може да се купи. И аз ще ми пиша, да се свържат с този смотан сайт.

# 78
И мен са ощастливили от кОлата с ваучер 50лв.

# 79
  • оттам, откъдето започва България
Като ви чета, много се радвам, че приключих с Coca-Cola още като премина само на Coca-Cola App. Simple Smile

# 80
Тук за коя игра става въпрос:

# 81
За никоя конкретно игра не става въпрос. Просто има код под капачката, който се въвежда в Кока Кола апп.

# 82
Рекламират последните награди в КК-апп на Марвел и те агитират да се включиш в апп-а за тях.
Късмет в новите игри!

# 83
  • при късмета
Пак се изниква въпроса защо се играе за награди, които не са нужни?

# 84
  • Сливен

Мако -може ли на лично нещо свързано с НАП,да те питам?

# 85

То е масово това. Ти да видиш във фейсбук групата каква търговия пада.
Сега разбирам да си играеш за нещо, но да спечелиш не толкова желана награда и да я пуснеш за размяна/продажба. Друго е половината група да е пълна с постове на един и същи човек с безумни цени.

# 86
Специално за този ваучер имах едно участие, не бях разглеждала сайта, за който е. Истински се надявах на някоя от другите награди. За шапка и шал нямам нито едно участие, защото не ми трябват. В моя случай неизползваемата награда е в резултат на незнание (предполагах, че ще е нещо като сайта на Спорт Депо и ще е полезен).

# 87
  • при късмета

Мако -може ли на лично нещо свързано с НАП,да те питам?
Няма проблем, пиши

# 88
Здравейте и аз влизам да се похваля с ваучер за спорт бокс ,до сега разглеждах ,.....после видях ,че ваучера е валиден до април месец и ще отложа използването му
Купих  2-3 билета ,за да съм в" играта "

# 89
Аз лично не бях прочела условията на ваучерите за Спортбокс, имам едно допускане, че допълнително добавиха това условие, но нямам доказателства.
Пишете им през апп-а на Месинджър, отговарят винаги, дори и да не е в същия ден.

Общи условия

Активация на акаунт