Искам да кажа... (203) през Февруари 2023

• 46 597
  • 848
  •   1
Отговори
# 645
  • гр.София
Добро утро ☕
Не карам ски, за съжаление и на планина рядко ходим, не си падаме по планинския туризъм, определено сме по морската част 🏝️
Гледахте ли Ергенът? В потрес съм, горкия ерген 😁
Днес съм на фризьор, да видим дали ще остана доволна.
Хубав ден момичета 🤗

# 646
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Вече сядам с първото кафе.
Днес мисля да отида да взема направления и да запиша час за очен - за мен и за Марти.
Мари, с гривна, но училището е на 3 км от вкъщи, аз ходя и се прибирам пеша. Вчера в свободни часове пак "слизах" до града - банка, библиотека, дори успях и на козметик да мина, с оправени вежди съм.
Днес планирам танци.
И ходене пеша ..
Хубав ден!

# 647
  • На брега на реката
Добро утро!

На профилактичен преглед съм днес и не мога да пия кафе. Не ми е голяма драма, но е навик!

Деско, не съм го гледала. След това, което за кратко гледах миналата година, не бих си го причинила!

Никога не съм се качвала на ски, а и нямам желание.

Хубав ден, на всички!

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 06:53 от Бубoлина

# 648
Добро утро.
Боби, не винаги съм с телефон в джоба и крачките не мърдат много в сравнение с твоите. За това бях любопитна.
Деси, гледахме го с щерката (миналата година изгледахме 2-3 епизода и тогава детето си каза, че всички са смешни и жалки) Сега го гледахме и пак се забавлявахме.
Хубав ден, момичета! Да няма вече болни.
Буб, стискам палци за прегледа.

# 649
  • на Мелмак
Добро утро, мацки!

Бубе, да мине прегледа без проблемно Hug

От 1.30 съм будна. Мрън.

# 650
Добро утро!

Причиних си 5 минути от Ергенът снощи 🤐 После имах нужда от хапче против страх...

Ски не карам и никога не съм се качвала, но и нямам желание. И аз съм плажно чадо, ама от лежерните.

Спокоен ден, банда!

# 651
  • Бургас
Добро утро!

Боби, поздравления за крачките!
Аз нали нямам почти никакво движение, та от другата седмица съм решила да ходим сутрин рано с майка и една дружка до Морската, пием кафенце по пътя, наобратно автобусчето и мятаме задачите за деня с настроение. Майка като ни стресна със сърцето миналия май и я накарахме да спре работа. Сега седят с татко вкъщи по цял ден, четат книги и гледат сериали, и е напълняла сериозно, а за сърцето баш това не е ок. Тъй че тя ще ми е стимул да вървя всеки ден.

Бубе, хубави да са резултатите от прегледа!

Ети, дано избуташ леко деня след това ставане!

Слънчев и спокоен да е денят ви!

# 652
  • Бургас
Добро утро!
Не съм гледала тоз така ,,желан,, ерген ! Нямам и намерение !
Ние сме на Хелс Китчън,Капките. Все по Нова тв.
Боби,браво за крачките.
И аз съм с много крачки по принцип. Сега са ми по малко,и ми липсват! Скоро няма да е така !
Бубе,ще минат нормално профилактичните!

# 653
  • Бургас
Аз много обичам да вървя пеш. Ходя и се прибирам пеш от работа. Крачките ми ги отчита часовника.
"Ергенът" не го гледам, но аз по принцип не гледам БТВ-то. Обаче много се забавлям със смешките, които са заляли ФБ ,свързани с него. 

# 654
Гледахте ли Ергенът? В потрес съм, горкия ерген 😁

Опитах се, честно.
Издържах около 3 минути.

Аз бих казала горките същества (че много не приличат на жени, хванах една с огроооомни джуки) Тоз ерген ... мъж ли трябва да е Joy

Боби, гривната обяснява крачките. Сигурна хваща и като ръкомахаш Mr. Green
Единственият път, когато съм правила 24 000 крачки беше в Италия - от Колизеума до Ватикана и обратно Joy
Ама мерени с телефон.

# 655
  • София
Добро утро!
Това уникално предаване определено избира участничките с конкурс по глупост. Но интереса към него за съжаление, както и към другите подобни реалитита, където само се гледа сеир ще е огромен.
Ски и аз не карам, но на морето мога да стоя всеки ден целогодишно. Много ме зарежда. Blue Heart
Хубав ден, прекрасни момичета!

# 656
  • на Мелмак
На мен 20 000 крачки са ми над 15км. Не ги правя често, обикновено 3-5км дневно.

# 657
  • София
10 км са ми около 13 к крачки. Мога да се доверя на устройството.

# 658
  • Бургас
И аз не съм по ските и снега.
100% морско чадо съм ! Дай ми море на мен! 💙🌊💙 Целогодишно скитам по Голямото синьо !

# 659
Наминавам да ви "видя", че откакто се върнах на работа не успявам.
Иначе ръката ми се оправя. Е, натоварвам я, но няма начин. Започнах да ходя пеш, накупила съм омега 3, сусамов тахан, добавки и какво ли не, цял ден все вземам нещо, я лекарства, я от другите неща. Намалявам сладкото. Докато бях вкъщи голямо готвене падаше плюс торти, млечни баници...Сега сладкото ще  са ябълки. Бъдете здрави!

Общи условия

Активация на акаунт