Звездни компромати - Февруари' 23

• 314 354
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Тери Хачър
Скрит текст:
Лео
Скрит текст:
Биби Рекса
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Аштън Къчър
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Харисън Форд
Скрит текст:
Ашли Греъм
Скрит текст:
Гуен Стефани
Скрит текст:

# 121
Влязох да прочета докъде е клюкарницата за Лорчето от Нова Тв, а то няма и помен от писанията в понеделник.

# 122
Сури е много красива девойка. Лицето ѝ е съчетало най-доброто от родителите ѝ.

# 123
Дано обаче не прихване и сектантското мислене на баща си.
Нали той беше в такава?

# 124
  • София
Толева може да прилича на Микеле/Мишел, ама Андрей си я харесва Simple Smile
Даже си я обича. И даже си се гордее с нея.

А ние глиганите...

# 125
Толева може да прилича на Микеле/Мишел, ама Андрей си я харесва Simple Smile
Даже си я обича. И даже си се гордее с нея.

А ние глиганите...

Grin .....затова не сме с Андрей!

Дано обаче не прихване и сектантското мислене на баща си.
Нали той беше в такава?

Уж няма контакт с него и сектата, ама знае ли се....

По някое от Дискавъритата имаше предаване с хора, успели да се измъкнат от тази секта. Такива неща разказват, направо да ти настръхне косата.

# 126
Нали от сектата са му забранили да общува със Сури, да се надяваме, че няма да я въвлече и нея.
Не знам какъв е като актьор Том Круз, но като човек явно е зле.

# 127
  • София
Лятото няколко пъти засичах Толева, Андрей и детето да обядват в заведението на язовир Диканите, където снимаха Фермата.
С къси панталони тя изглеждаше страшно, а и като цяло изглеждат доста нелепо като двойка, особено на живо.

Но пък си изглеждаха хармонично по време на обяда и като страничен наблюдател бих определила Андрей като влюбен.

# 128
Лятото няколко пъти засичах Толева, Андрей и детето да обядват в заведението на язовир Диканите, където снимаха Фермата.
С къси панталони тя изглеждаше страшно, а и като цяло изглеждат доста нелепо като двойка, особено на живо.

Но пък си изглеждаха хармонично по време на обяда и като страничен наблюдател бих определила Андрей като влюбен.
Абе явно си е чешит и много не го издържаха … тази май е готова на всякакви компромиси, че и дете му роди Simple Smile

# 129
Още еднa психоложка на хоризонта се задава,

# 130
Много трябва да се внимава с новоизлюпените психолози. Аз бях една от първите клиентки на Маги на Слави преди години. Тя току-що започваше, буквално бях една от първите. Тя много се стараеше, не мога да отрека, но си личеше, че няма опит, повтаря зазубрени неща, клишета и може повече да те обърка, отколкото да помогне.

# 131
  • Glasgow
Аз като съм я слушала как говори на дъщеря си, която бе на 4-5 тогава, и изобщо какъв и е маниера в живота не бих отишла и безплатно. При Маги.

# 132
Аз забелязвам тенденция жени, които имат някакви проблеми, хранителни разтройства примерно, да започват да учат психология, първо за да се разберат себе си. После започват да практикуват. Но някакси за мен е неубедително, винаги си личи кога личен проблем е в основата на това образование.
Има една телевизионна водеща, която пък примерно се занимава с въпросите със здравословното хранене. Не яде месо, малкото дете гледам и него си храни без месо, детето няма избор, разбира се...

# 133
  • Glasgow
.

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 12:50 от Jokerr

# 134
По време на връзката си със Слави започва да учи, но той е против тя да работи, за да не се “връща уморена” и казва, че той ще й дава парите, които би изкарвала с работа. Първите си консултации тя даваше в един мезонет в Драгалевци, който й беше от него. Беше хубаво, но малко като хотел обзаведено и доста студено. И от някакви откъслечни думи бях разбрала, че не е неин юридически, а само го ползва безплатно и безсрочно. После тя се премести в едно апартаментче/студио в Лозенец и там се позагубихме вече. Отдавна беше.

Мъжът й беше този Елисавет, който внасяше спортна екипировка. Много проблеми имаха, не знам останаха ли заедно.

Общи условия

Активация на акаунт