Звездни компромати - Февруари' 23

• 315 610
  • 3 103
  •   2
Отговори
# 1 845
  • Glasgow
Тъкмо мислех да го превъртя набързо, на 95% бях сигурна че е Рита🤣🙈

# 1 846
  • Пловдив
Превключих на канал 1 и гледам Надя! Ама тя станала живи мощи. И нещо прическата ли, какво точно не знам, но не и прави услуга. Загледах се, болезнено слаба е и малко на Преслава го докарва
Скрит текст:

# 1 847
И двете са, постерите се сменяха (А Рита е в оригиналното заглавие на новелата).
РХ

Последна редакция: чт, 16 фев 2023, 09:40 от Bradley Cooper

# 1 848
Сцената в която шефа на затвора хвърли камък, беше точно с плаката на Ракел.

# 1 849
Живи мощи е Надя, да. Не знам как се подържа толкова ниско тегло.

# 1 850
надя винаги е била изключително кльощава, просто е поостаряла.

# 1 851
Слави е бил при Тото. Много ще ми е интересно да гледам разговора им, въпреки че по принцип нямам нерви за интервютата на Тото

# 1 852
Слави е бил при Тото. Много ще ми е интересно да гледам разговора им, въпреки че по принцип нямам нерви за интервютата на Тото
Е, това ще бъде наистина интересно за гледане.

# 1 853
Давам моите 5 стотинки към серията "Аз ли съм или не съм?!" Две млади моми, минали през филтър "-минус 30г", ама пък готино усмихнати, макар че и двете са ми неприятни поради различни причини.
Скрит текст:
От толкова ботокс и филъри, имам усещането, че им е мъка да се усмихнат. А Хилда мисля, че почва да придобива това посивяване/обезцветяване в следствие на многото интервенции, устните ѝ са едно с лицето

ето този ефект
Скрит текст:

Оправдаваш въпроса "Аз ли съм или не съм?!"  Smiley  Вдясно е Кремена Халваджиян, а не Хилда.

Кара Делевин явно се е изчистила и стегнала, от месец-два изглежда много добре.

# 1 854
Cafelate Grinning така де, не знам защо Хилда ми излезе в главата. Грешка. Извинявам се - Хилда не е обезобразена все още Simple Smile Или поне това което гледах за последно

# 1 855
  • София
Виктория Бекъм
Скрит текст:
Ръцете на Виктория вече издават наближаващата старост,а изпития й вид, без грам мазнини,започва да ги прави да изглеждат плашещи.

# 1 856
Кои са вашите фаворити за Оскарите?
Вавилон не можах да го изгледам, въпреки любимите звезди, направо не ми понесе. Донякъде моя грешка, че бях с нагласата за нещо като Имало едно време в Холивуд.

# 1 857
  • софия
А какви са номинациите?
Ако има "Баншите от Инишерин" съм за него за всичко.

# 1 858
Той, мисля, е с девет номинации. Утре ще го гледам, пазех си го за специален повод 🙂
https://lifestyle.bg/stories/oskari-2023-i-koi-sa-nominiranite-za-nagradite.html

# 1 859
Вавилон ми напомни още в началото на Борат по извращения и се отказах.
Звънче, хубав ли е Баншите.. само хубави отзиви чета? Мисля, че е с номинация.
Аз стискам палци за Елвис и още по важно ми е за Остин. Той да грабне награда щото си я е заслужил. Елвис - филма беше номер 1 само в САЩ така, че не вярвам.. Иначе са с 8 номинации, писах вече.

Общи условия

Активация на акаунт