Звездни компромати - Февруари' 23

• 314 423
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 210
В този случай ѝ прощавам на Тоци за изцепката, но само в този! Прекалено високо е за нея, явно от разредения въздух е изпляскала съвсем. Няма опит с височините, там не е за всеки: joy:
Какъв разреден въздух?! Зьолден е на няма и 1500м надморска височина.
Какво щеше да стане да се ограничи само с  - Гот ми/ни/ е?!..ама не, трябва всички да разберат мис Булгар, Россия и прочие, къде се тупа по гърдите.

# 211
Айде стига сега, само ушите още не си е подрязала. Те са следващите. Joy

# 212
В този случай ѝ прощавам на Тоци за изцепката, но само в този! Прекалено високо е за нея, явно от разредения въздух е изпляскала съвсем. Няма опит с височините, там не е за всеки: joy:
Какво щеше да стане да се ограничи само с  - Гот ми/ни/ е?!..ама не, трябва всички да разберат мис Булгар, Россия и прочие, къде се тупа по гърдите.

Дано не ги тупа, че ако се спукат тия обеми…

# 213
Е, тя не буквално като при алековия герой, а по модерния начин в мрежата.

# 214
Тоци каза 3000 м. Най-високо е. Точка! Чакам с нетърпение най-луксозният, не знам колко звезден хотел, в който Тоци е отседнала, за да завиждам. Чакам и шопинга, ама Тоци ни тормози. Снима се само по барчета, да се чудим Зьолден ли е или Банско?!

# 215
Айде стига сега, само ушите още не си е подрязала. Те са следващите. Joy
А ти сега давай идеи на болния мозък!

# 216
В Зьолден, Австрия, записахме Бест на целодневно, ски училище за първи път в живота му! Тъкмо навърши 4 - перфектният момент да се научи да кара ски! А скоро с Мама и Тати, нямаме търпение! 👨‍👩‍👦‍👦❤️
Скрит текст:

И за да не се застоим на едно място за дълго… Батинкови обожаваме да пътуваме! Този път се отправихме на ски ваканция в Зьолден, Австрия! След прекаран един месец на Малдиви, доведохме децата на 3000м надморска височина да подишат най-свежия въздух на света! 👨‍👩‍👦‍👦💙❄️☃️⛄️🌨️☀️Е не сме ли най-якото семейство!!! 😜

Скрит текст:
косичка
Скрит текст:
тук са официални
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 19:30 от blackcat6

# 217
Зьолден/Надморска височина
1 368 m

# 218
При Тоци всичко е по две спрямо простолюдието. Надморската височина - също. Другите ходят на тоя ниския Зьолден. Тя е на един друг - високо, високо.

# 219
На ски - задължително с ярко червило!!!

# 220
Гросглокнер (3798 м) е най-високият връх в Австрия  и той  е скалист зъбер, хората ходят да го изкачват, а не на ски.
Ех, Тоции...

# 221
Нищо чудно да й е перманентен грим червилото. Пауновите сенки ги помня, защото я тушираха на живо при Гала и беше ег@ти тренда, всички врякаха как се събуждат прекрасни и гримирани. Вероятно ги поддържа по някакъв начин. Устните й не изглеждат добре начервени, нещо контура е странен, за мен това е някакъв туш.

# 222
И да не забравяме черните сенки, че иначе ще сме много семпли и обрани, а от далече трябва да знаят хората, че сме клоун.. 😅

# 223
Вие надморската височина от нивото на морето ли я мерите? Ми не се мери така, Тоца я мери от дъното на Малдивите затова тия разлики🤪

# 224

А ти сега давай идеи на болния мозък!
Къф мозък? На таз надморска височина, вятърът безпрепятствено се вее в междуушието й😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт