Звездни компромати - Февруари' 23

• 315 584
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 300
Понеже аз писах, че Батинков е бил стар ерген - като се жени за първи път на 41 г. къв е?

# 301
Не намирам за лошо, че пътуват с децата си. По-добре, отколкото да ги метнат на баби и бавачки и да си пътуват. Единствено, че мънечкото е доста малко, не знам дали успява на темпото им. Ако си водят и детегледачка, тогава е друго....

Иначе са се намерили двамата - обичат показността и имат подобен вкус, така че няма лошо.

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 16:45 от Soul Free

# 302
Сега ме замислихте за тези миски. Честно казано АП свкаш ми допада повече от колкото Славена Вътова с широката уста, или имаше една друга руса, която горката толкова грозновато изглеждаше, но после се лъсна и разкраси. По-скоро Лорда в нарече така да се направи на интересен и така си остана. Не бих казала че е най-грозната от всички досега, когато е кандидатствала разбира се.

# 303
  • София
Понеже аз писах, че Батинков е бил стар ерген - като се жени за първи път на 41 г. къв е?
Как какъв е? Мъжете по на 30 г, които не са женени, какви са? А и в днешно време един мъж може да е бил в дългогодишна връзка без брак, което не го прави автоматично стар ерген. Стар ерген мога да окачествя някой, гонещ 50 год., който живее заедно с мама.

Ако имах възможностите на Тоци, също щях да пътувам, и то до скъсване. Децата им са малки, не ходят на училище, просто перфектно за скиторене по света. След като бизнесът върви и без тяхното присъствие, що не.

# 304
Толеви си бяха едрички, тромави и пухкави като тийнейджърки, въпреки че спортуваха професионално.
Сега, някои ще кажат, че просто са си изгубили бебешката пухкавост и са се издължили по естествен начин, но аз имам по-друго мнение. За мен те не са естествено слаби, а противно на естествените си заложби, те се поддържат слаби. Естествено слабите хора обикновено са такива още от детството си.
Направо не мога да си го представя това ?!

# 305
  • София
Има ли някъде снимка от тийн годините на пухкавите Толеви?

# 306
Аз не коментирам тялото на Толева, но в лице не ми харесва. Съсухрено, с някакъв черен цвят, но не като екзотичен тен, а като петна. И с тая черна коса, но не лъскава екзотична, а като омазнена. Не знам, щом Андрей си я харесва 🤓

# 307
А тези с частен бизнес работят повече и от наетите.

Ти откъде знаеш, че не работи? Както се хили на снимките, на които го е строила Тоца, така може да провежда по 10 онлайн срещи на ден. В крайна сметка не е ръководител на поточна линия.

# 308
  • софия
Починал е Пако Рабан на 88 години.

# 309
10 години разлика! Така е озаглавен поста във фейса.
Скрит текст:
Това цял ден ми се върти из фейса, не знам дали е Шакира наистина.

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 22:31 от blackcat6

# 310
Е, то не е тайна, че имат голяма разлика като той е по-младия, но това не мисля, че е от значение, когато имат 2 деца и семейство. За съжаление славата и на него му дойде в повече....

# 311
Аз нея я харесвам, той ме дразни задето така публично я унижи и новата поне да бешв някаква мацка, а тя има вид да не казвам каква - семпло момиче. С две думи - не ме кефи Пике.

# 312
И семплите момичета сa хорa.

# 313
Съгласна, говорим за звездни и известни хора, по подразбиране се очаква да е нещо лъскаво, по-лъскаво, най-лъскаво!

# 314
Абе след една възраст много жени, особено със собствена кариера и пари като Шакира стават доста властни, а мъжът като е в разцвета си, да го командват много-много - не ще.

Общи условия

Активация на акаунт