Звездни компромати - Февруари' 23

• 315 586
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 405
“На 90-годишна възраст е починала голямата българска актриса Гинка Станчева,  съобщиха от Съюза на артистите в България.” Поклон🌹
 Вчера на 88 години е починал и дизайнерът Пако Рабан.
Такива тъжни вести ми показа Фейсбук тази вечер. Светлина и покой на душите им!

# 406
  • софия
Спокойно. Клипчето на Деса е старо, дедото още е жив.

# 407
Въй, поне година няма да ям пълнени чушки

# 408
Вчера (не знам и аз защо!) си пуснах филма Завръщане 2. Първият беше лек и глуповат и някак, странно дори за мен, ми хареса. Като за просто ей така, нали, не е Скорсезе, Хичкок или Нолан. Просто става. Но тази втора част… мъка, мъка, мъка… Сашо Кадиев и Китодар, отчасти Бойко Кръстанов стават горе-долу. Орлин поне е красив и пее, друго не. Останалите ми беше ужасно трудно да ги гледам. Включително Башар, който иначе харесвам. Жените бяха най-зле, не мога да преценя коя беше по-по-най. Изгледах го до края даже, не знам защо. Ужасно разочарована съм от вида на Ники Илиев - ужасно сбръчкан и изпит, тялото му е ок, но в лице… Диляна Попова е хубава, но вече е започнала да повехва някак. Абе като цяло… 🫥

# 409
  • In The Middle Of Nowhere
Някой знае ли какво е това колие, с което Цвети Василева толкова много ходи. Търсих по някакви критерии в гугъл,  но нищо не намерих.
Скрит текст:

# 410
Деса всъщност е много добра кулинарка и това видео с пълнените чушки е майтап към хейтърите. Явно действа по предназначение.

И аз изгледах туку що Завръщане 2. Да кажа, че на Диляна Попова си й личат годинките, за мен тя изглеждаше най-зле от цялата женска актьорска подборка там.

# 411
Сhopard

Някой знае ли какво е това колие, с което Цвети Василева толкова много ходи. Търсих по някакви критерии в гугъл,  но нищо не намерих.
Скрит текст:

# 412
Скрит текст:
подобно на: https://www.net-a-porter.com/en-es/shop/product/chopard/jewelry- … 22831760542419928

# 413
Учудвам се на защитниците на тезата, че е нормално при жив и навярно полагащ грижи баща, детето да казва ''татко'' на пастрока си. Да не забравяме малката подробност, че семейство Сарачинови се разпадна не защото г-н Сарачинов си взе шапката и китарата и си тръгна, а защото Ирина се влюби ''безпаметно'' и ''до полуда'' в Иван. Вторият баща има важна роля за децата, но е длъжен да уважава биологичния родител, какъвто и да е той, да полага усилия да съхрани връзката им с него. Вторият баща не бива да заема мястото на билогичния баща. Допускам, че отношението на децата към Иван се влияе изключително много от майка им. Не знам поради какви причини се налага да казват на Иван ''татко'' в това сложно реконструирано семейство, но ако e само мама да уязви баща им по някакъв начин - жалко.

# 414
  • Berlin
Къде разбрахме, че е точно така? Иван пише “синът ми”, не е като детето да е написало “татко ми (Иван)”.

# 415
  • гр.Пловдив
Какво е посланието на това клипче? - Вижте ме, имам грозни нокти, пълни с кайма и ориз! Sweat Smile

Ако си мисли, че е много секси, ами....не е!

Какво ти секси,налудничав и психопатски поглед вади ,като някаква сцена от трилър е ,крайно неприятна

# 416
Жалко за тези, които ще ядат манджите на Деса. Каква добра кулинарка-хигиената и е нулева! Много гнусно тъпчеше с грозните си нокти. А облизването на соса ми докара позиви 🤢🤢🤢
И не, не и се получава да е привокативна-гнусна и жалка е.

# 417
Ама Деси има хейтъри именно заради включването на неадекватни сексуални намеци под път и над път. Категорично смятам, че има някакъв проблем със секса тая жена, това подчертано промискуитетно поведение не е случайно.
Отделно разбира се си спечели неприятели с постоянното изтъкване на това че е от центъра на София, а не от крайните квартали или не дай си Боже - провинцията. Като че ли лично има някаква заслуга за това. Всички виждаме, че поведението й отива даже не на селянка, а на колибарка.

# 418
А, те всички, които кринджват през ден, се утешават с това "другите са хейтъри."

# 419
Деса е толко анти сеХси че не може да бъде! Отвращава ме тва заиграване с храна, гнусно ми е! Кво тъпчи с тия гадни нокти?!! И гледа кат пребозало теле

Общи условия

Активация на акаунт