Звездни компромати - Февруари' 23

• 315 597
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 465
Нищо мъжко няма за мен в такъв индивид, който за да угоди на сегашната и четка егото, като плюе по майката на детето си.
Емануела изглежда, а съм сигурна и, че е доста по-добродушна от Стрина. То нейните висини на лицемерие, парвенющина и болно его са трудно достижими. В този смисъл Емануела и Андрей са ми доста по-приятни от другите двама.

# 466
  • софия
Ирина спря алкохола оня ден, писах ви клюка, ама остана в миналата тема. Пусна един пост как след два месеца въздържание и някаква книга установила колко много пие и че ще спира.
Ама възвишено беше написано де, не като мен тука селската Joy
Добре, че го написа селската, щото аз неам нерви да й чета чаршафите, пък съм клюкарка, се пак!
Никакви клюкарки не сте. Тя още началото на януари беше писала, че спира. То беше като някакъв флаш моб.

# 467
Ирина спря алкохола на Иван. Кой обаче ще спре нейния?

Спря го.

irina_tencheva
Когато разбереш нещо с кристална яснота, повече никога не можеш да живееш сякаш не го знаеш!

В последния ден на януари отброявам почти два безалкохолни месеца. Отчитам ги тук само, заради комуникацията ми с вас (един вид да имам информационен повод, за да споделя някои важни неща😉), защото за себе си избрах да скъсам връзката си с алкохола въобще.

За мен той повече няма да бъде задължителен “културен” елемент от весели и тъжни, скучни или твърде притеснителни, вълнуващи или смазващо еднообразни дни и събития. Някога, някъде мога да изпия чаша вино или половин коктейл, но не ми се вярва да е повече от 2-3 пъти в годината, в дегустационни количество и без да му придавам важност. Аз приключих!

Скрит текст:

# 468
  • София
Ирина има (ше) проблем с алкохола.
Да ни беше питала нас - щяхме да й кажем.

И ако реши да го спира изцяло, трябва да е от раз и изобщо. А не тук-там по половин коктейл.

Не й вярвам, че ще успее, но й желая успех.

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 22:50 от Rafiqa

# 469
Лео и тийнките му преди ме забавляваха, но сега ме навеждат на едни не съвсем добри мисли за него що за човек е реално. Толкова фанатично и последователно да ги избира прекалено, ама наистина прекалено млади вече си е чиста патология. Дано не се стигне до крайния етап и да се окаже п****ил.

# 470
Аз помня, че и Вихра доволно се изложи тогава. Даже си мисля дали тя не беше с бялата рокля и се съблече гола, мисля при М. Ангелова, и тогава той даде интервюто и стана мазалото.

# 471
  • На топло
Първата девойка на Хари, описана в книгата му като "по-възрастна жена".
Била е само на 19г в момента на събитията.
Скрит текст:
Днес

Тогава

# 472
С какво толкова се изложи Вихра тогава? Абе по-добре да не разбирам, колко бих могла да се изложа, ако мъжът ми се зареже 8 месеца след сватбата и почне да дава интервюта, колко е влюбен в новата и как не е вярвал, че може да има такава любов...
За да се държиш достойно трябва и отсреща поведението да е човешко. Иначе на думи всички сме много ербап и гордо посрещаме несгодите.

# 473
Според мен сватбата им беше опит за спасят семейството си, ако е имало нещо за спасяване. За съжаление проблемите им са били прекалено дълбоки. Мисля, че и двамата бяха с инфантилно поведение след раздялата. Ваденето на кирливи ризи говори зле за самия вадещ ги... Дано от тогава да са "пораснали". Доколкото знам, Вихра също е във връзка, която я удовлетворява. Понякога хората просто не са един за друг и няма виновни за раздялата, просто нещата, които ги е имало, се изчерпват. Грозното е в това, че взаимно се опитаха да се очернят.

# 474
2001 - 2022 Още един "леко" пииващ и не остаряващото дупе на Джей Ло
Скрит текст:

# 475
Всички бяха гадно подли по онова време. Аз не помня много подробности, но помня, че Ирина водеше някаква рубрика в предаването, говореше мазно и монотонно, личеше си в един момент, че е много самоуверена. Изведнъж попадам на предаване, което върви дори скучно и се появява Вихра в булчинската рокля и я съблича и остава гола, с гръб към зрителя, след това мисля уикенда Иван дава мега гнусно интервю. Бяха облъчили ефира тези тримата, но пък всеки е бил прав от собствената си камбанария.

Не е била при М. Ангелова, а Тони Димитрова е била водещ на предаването в този ден.

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 17:27 от blackcat6

# 476
Добре беееее, Ивайла роди кога месец?!??!
Тоцооооо, отвя те като куцо пиле! Как изгледжа така?!  Аз родих последно преди 10 г… и нЕмам такива пищялки! Това е абслютно нечестно🤭😅😅😅👯♀

Тука съсем малко има коремче, аз кат се наям съм по зле🤭🤪🤪

Аз изглеждах точно като нея, като родих второто си дете на четиредесетия ден от раждането. Ако щете ми вярвайте, ако не - подминете. Тайната е една или по-скоро две - простички. Да си в добра форма преди раждането и по време на бременността да си стриктна с хранене и движение. Не става дума за лишения от храна или нещо тежести по време на бременност, даже ми бяха забранени. Един час на ден ходене и умерено хранене.

# 477
То и аз бях като дъска деня след като родих. Мойта тайна е, че го носих само седем месеца.

# 478
Спомням си, че Ивайла беше разказвала в едно интервю, че след първото си раждане е била на много строг режим за да си възвърне формата.

# 479
Както говорим за Иван, да покажа и Андрей.🙂 Писал е-"Два дни-40 градуса разлика!" Емануела изглежда по-мъжествена от него.
Скрит текст:

Направо реших, че полегналия в снега човек е треньора на малкия Joy

Общи условия

Активация на акаунт