Звездни компромати - Февруари' 23

• 315 567
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 240
  • Rock & Roll feeling ...
Може ли кралските особи да си имат собствена тема, а Антония - не ?!!!
Егасимус!

# 241
# 242
  • При семейството си
Че тя Тоци повече корони от тях има- то българска, руска, снежна, шеф консорт, каква ли не.

# 243
  • гр.Пловдив
И гривните Картие да се видят и всииичко туу мач в таз Тоца…

Карен-чо голям симпатяга бил преди “зъбаците”

Ъхъ и доста по-бял,от съвместните им снимки със Злата е адски черен и препечен брекет..

# 244
Какво е това съчетание с индийски елементи от Кобилкина, май е подпийнала Grinning

# 245
и тук със смъкнато дупе

# 246
  • Glasgow
Тя така си танцува, пускала е преди видеа как танцува из Лондон 😁💃💃💃

# 247
  • На морето!
За задоволена и щастлива жена, странни снимки качва Натулячка, истински компромати.

# 248
Ийв Батинков /второродния/, не се ли е научил да кара ски? Ако не е , значи изостава нещо в развитието.

# 249
Добре, де, Тоца като си види снимките на които е излязла зле, защо си ги качва в Интернет? Не вижда ли че не са ок?
Аз като се снимам, обикновено от 20 снимки оставам само 3-4 на които се харесвам, другите ги изтривам.

# 250
Реших да прочета някоя клюкина преди сън, а то 3 страници коментари за Тоца. Ако и тях триеха, темата отдавна да е приключила.

# 251
Тонка на всяка страница разваля темата

Досаднa e тази стрина и нейните анти снимки и почивки

Брррр

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 12:56 от Peypy

# 252
Ийв Батинков /второродния/, не се ли е научил да кара ски? Ако не е , значи изостава нещо в развитието.

Не! Той е най-каленото бебе, така пише мамамаша Simple Smile

# 253
Добре, де, Тоца като си види снимките на които е излязла зле, защо си ги качва в Интернет? Не вижда ли че не са ок?
Аз като се снимам, обикновено от 20 снимки оставам само 3-4 на които се харесвам, другите ги изтривам.
И аз това се питам.

# 254
Тази Тонка на всяка страница разваля темата

Досадно е всяка страница с тази стрина и нейните анти снимки и почивки

Брррр

Тоца е единствената родна "знаменитост", която коментирам.
Признавам честно, че не разпознавам останалите и нямам идея кои са. Но Тоца е клоун! Тоца е пародия! Тоца е потресаващо комплексирана и е способна да буди в мен едновременно смях и съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт