Звездни компромати - Февруари' 23

• 315 552
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 255
От златното й минало с Бередин:
Скрит текст:

Огняроинтелигентско
Скрит текст:
Крокодил, крокодил…
Никак не си мил…
Фукаш се с Диор, Картие
и изпъкнало бюстие,
хвалиш се с почивки скъпи,
но постовете  ти са адски тъпи.
Мериш си го със незнайно кой,
биеш се в гърдите, че си уж от сой,
но анимационен си герой.
В облаците ти летиш,
да живееш в лукс ти е фетиш.
Самочувствие демонстрираш,
с придобивки парадираш,
смешно е, нима не го разбираш?!
Дори със сребърни лъжици, силикони,
филъри, ботокс,
си оставаш просто мисис  Крокс…

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 01:42 от Карла_Карла

# 256
  • Down south
От златното й минало с Бередин:
Скрит текст:

Огняроинтелигентско
Скрит текст:
Крокодил, крокодил…
Никак не си мил…
Фукаш се с Диор, Картие
и изпъкнало бюстие,
хвалиш се с почивки скъпи,
но постовете  ти са адски тъпи.
Мериш си го със незнайно кой,
биеш се в гърдите, че си уж от сой,
но анимационен си герой.
В облаците ти летиш,
да живееш в лукс ти е фетиш.
Самочувствие демонстрираш,
с придобивки парадираш,
смешно е, нима не го разбираш?!
Дори със сребърни лъжици, силикони,
филъри, ботокс,
си оставаш просто мисис  Крокс…
Тя и във Вегас ли е имала сватба?
За мен, тази "звезда" е един вид забавна. Безумните снимки и още по-безумните писмени обяснения са епични Sunglasses

Ама, тя освен мис, мисис и останалото,  била и професионална скиорка
Цитат
antonia_petrova_batinkova's profile picture
antonia_petrova_batinkova
Ice Q Elements 007 - страхотният бар от филма за Бонд 007 на 3040 м, с уникалната 360’ гледка! А да се спуснеш от върха със ските и да караш цели 30км до долу в селото е неповторим кеф! 👸🏼❄️☃️⛄️🌨️✨☀️
Какво е "караш цели 30км"

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 03:38 от Daylily

# 257
До сега не съм коментирала Тоци, ама ушите и много странно издърпани назад в горната си част. Скоро съвсем ще полегнат.

# 258
  • Glasgow
Какво е "караш цели 30км"
Сигурно е ски път, по който може на връщане да се спускат, вместо с лифта, в Банско е 7-8 км

# 259
  • Cофия
Но си постига целта Тоци..... 6 страници коментари само за нея....
Сега, като отвори темата, което съм убедена, че прави, рязко ще и се покачи самочувствието....

# 260
  • софия
Щерката Мадонина не е била пусната да влезе на шоуто на Марк Джейкъбс, защото е закъсняла за началото.
Скрит текст:
Хари Стайлс
Скрит текст:
Люк Еванс и гадже
Скрит текст:

Какво може да се случи и на нашите селебърти бомби. На някаква ИГ инфлуенсърка - Мария Магдалена, която е с размер 38J, имплантът е избухнал. (отваряте единствено на собствена отговорност)
Скрит текст:
Същата миналата година не е била допусната до борда на самолет, защото е изглеждала твърде... по начина, по който изглежда 😁(отваряте единствено на собствена отговорност)
Скрит текст:
Нямам никаква идея защо някои си причиняват подобно нещо. Предполагам, че е някакъв психически проблем. Не вярвам някой да се харесва, а и не съм убедена, че има хора, които харесват. Не мога и да си представя ежедневието им - как спят, как ходят до магазина, намирането на нормални дрехи.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 09:04 от zvаnchе

# 261
  • Glasgow
Чак ме боли да я гледам. На чучела се правят да изкарат някой лев в onlyfans, но това е кошмарно. Сигурна съм, че си има фенове, то някои се абонират само да гледат криндж, но това е болестно, както онова бургаското момиче с най големите устни.

# 262
След последните снимки вече съм сигурна, че сме тръгнали по пътя на Римската империя.
Чак такива извращения кому са нужни.

# 263
Очитее мииии......! Sweat Smile

Това произведение на изкуството бива ли харесвано от някой друг освен от самата си притежателка?!?

# 264
  • Glasgow
Имахме преди Коледа една клиентка в хотела, в ранните 50г, следи от бурна младост, татуировки, несъразмерно направени устни, татуирани вежди, пълничка не по приятен начин...Питаме я за колко часа да ѝ резервираме закуската. 'Колко най рано може?- "6 am, но е доста рано, не ли?"..."идеално е, после имам сесия в Onlyfans"...поглеждам после колегата-мъж- "Правилно ли чух?", а той "надявам се да е просто админ в платформата, друго обяснение нямам'Simple Smile)))

# 265
Споделям една статия за Аштън Къчър, която ми беше интересна. Не знаех, че е инвестирал в airbnb и uber, и всъщност е доста добре финансово. Умно. Харесвам ги с Мила Кунис като двойка, изглеждат много ийзи и сплотено семейство.

статията
Едит: Доколкото разбрах, Беър Грилс го е "изпортил" за заболяването му.

# 266
  • софия
Преди 3 часа е пуснала съобщение, че ще ги маха и щяла да се върне към нормалността. Как е долетяла до Европа за мен е непонятно.
Скрит текст:

# 267
  • Балчик
След последните снимки вече съм сигурна, че сме тръгнали по пътя на Римската империя.
Чак такива извращения кому са нужни.
Със сигурност ще я и задминем....

# 268
  • Glasgow
Тя ще ги маха, нашето бургаското щяло още да слага...то това не пречи ли на ежедневния живот, аз малко да се подуя преди цикъл и ми е супер странно и дискомфортно.

# 269
  • софия
Нещо красиво - София Вергара на 14 г.
Скрит текст:
И колко е трудно да си с токчета. Готина и нормална.

Общи условия

Активация на акаунт