Звездни компромати - Февруари' 23

• 315 602
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 1 950
Приятно съм изненадана, че телевизиите освен, че четат темта се и съобразяват с изказаните в нея мнения. Днес синоптичките по Бтв и Нова не са голи! Алелуя!!!!
Разбрахте ли кой ще журира Laughing Капките? Блатечки и Веско Маринов Laughing

# 1 951
Хелена сякаш е преровила боклука преди братята бразилци.

# 1 952
  • София
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Голди Хоун и Кърт Ръсел
Скрит текст:
Парис Хилтън
Скрит текст:
Елизабет Дебики ... пак ли са модерни тези грозни панталони, това е поредната "звезда" облечена с такива.
Скрит текст:
Крис Нот
Скрит текст:
Катрин Зита и Майкъл
Скрит текст:
Яна Маринова, Надежда и Светлин Нейнски... нямаше ли слух за някакъв любовен триъгълник между тези.
Скрит текст:

# 1 953
Кейти Холмс ми е топ на мен. От всички звезди нейният кежуъл стил ми допада най-много, почти без изключения. Добре й се отразява животът извън сциентологията 😁😁! А за Орландо и Кати Пери, знам че са любимци тук, обаче на външен вид Перито ми е абсолютно модно недоразумение.

# 1 954
Този Васил Драганов, дори да е прав, постъпва много просташки, като развява наляво и надясно гащите на майката на децата си. Защото, на него му е бивша, ама на децата си им е майка. Ако е толкова загрижен баща, ще си надмогне егото и ще мисли за тяхната психика. Сега им развяват снимките по предавания и сайтове и плюят майка им.
И какво, ако всички го признаят за топ свястен, а нея за кукувица? Какво ще се промени, освен, че замалко е пълнил клюкарските сайтове?
Ама и тя, вместо да замълчи и да прекъсне скандала, тръгнала да се обяснява.

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 09:03 от Чи лу

# 1 955
  • софия
Ким К за D§G
Скрит текст:

# 1 956
Говорете си каквото искате за леля ви Дженифър Лопез, ама аз като стана на 53 искам така да изглеждам и да се нося.

# 1 957
Аз и на 43 го искам.....Grin

# 1 958
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Тихо, че догодина ставам на толкова Grinning

# 1 959
Кейти Холмс не се научи да се облича....

# 1 960
Гала имала рд вчера
Скрит текст:

Банда във Франция
Скрит текст:

# 1 961
Аз като порасна искам да приличам на Ева Лонгория. Много добре изглежда жената.

# 1 962
Не беше вчера рождения ден на Гала. На 13.02 е родена. Може вчера да го е празнувала или просто вчера да са споделени снимките.

# 1 963
Говорете си каквото искате за леля ви Дженифър Лопез, ама аз като стана на 53 искам така да изглеждам и да се нося.
Не я харесвам Дженифър, обаче като гледам Катрин Зита, на 53 на какво прилича..., наборки са!
Не е да няма пари и не е да не се подлага на всякакви интервенции, но уви не й се отразяват добре, много по-възрастна изглежда за годините си. Sad

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 20:10 от Tess d`Urberville

# 1 964
Зита и Лопез имат различен цвят и тип кожа, няма място за сравнение. Колкото и да ни се иска да остаряваме като Лонгория , Салма Хайек и Джей Ло, повечето българки ще остаряваме като Катрин Зита освен ако не е намесен някакъв много добър ген. Според мойто скромно мнение

Общи условия

Активация на акаунт