Звездни компромати - Февруари' 23

• 315 599
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 2 250
И като заговорихме за хубави тела, Тоц е качила поредното нелепо видео от Париж. Разхождат се с  Фред като гъдулар с мечка, много смешни. Качвам скрийншот за тези, които няма как да видят в ИГ
Скрит текст:

Хахах леле тоя аутфит ме ликвидира̀. Или по-точно ансамбъл, нали са в Париж.

Френското вдъхновение е очевидно. От една страна баретката (каквито всъщност никой във Франция не носи, освен може би някой дядка по селата). От друга страна плътният бял чорап с обувките Joy които ако не е копирала нарочно от портрета на Луи XIV са просто невероятно проявление на колективното несъзнавано.

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 00:58 от Clare

# 2 251
Добре, Васил е насилник, не го познавам и да кажем, че тя казва истината. Как тогава тя оставя и 2деца при него и се съгласява родителските права да ги вземе той? Ей тоя факт не го разбирам.
Той поставя правилата.
Имал е три условия при развода, едното е да остави децата при него.

# 2 252
  • Rock & Roll feeling ...
И тя се съгласява в името на собствената си свобода?

# 2 253
  • София
На Христо Грозев му е било отказано присъствие на BAFTA поради съображения за сигурност.

# 2 254
Има мъже, които проявяват насилие само към жените си, не че нямат потенциала да са насилници и към други хора, включително децата си, ако нещо в поведението им отключи агресията, но далеч не е задължително. Може да е насилник, но не е малоумен - децата му трябват при него и за спаси самолюбието си, докато жена му в неговите очи си е заслужила отношението.
Освен това психическото насилие потиска, ако и е повтаряно, че не става като човек и като майка, може и да не и е толкова лесно да се пребори със ситуацията и да си вземе децата - особено на фона на неговата досега чиста репутация. А и каква е алтернативата при такъв ултиматум, да живее с него при това положение е още по-вредно за децата, така поне им показва, че е нормално да напуснеш връзка с насилие, лошото е да останеш - а тя е останала достатъчно дълго според мен.
Това са неща, които така или иначе трудно можем да разберем или да се поставим на тяхно място, защото не познаваме вътрешната динамика на отношенията.

# 2 255
Никой не разбира такива неща, докато не му дойдат до главата. Изтормозена жена, нерви, проблеми. Възможно е дори просто в началото децата да са казали: "Ама ние искаме да си останем вкъщи, в нашите си стаи", а съпругът да е отсякъл: "Мен вкъщи си ми е добре, ти се махай, като не ти харесва".  Има едни моменти, които никой не разбира, докато не са му дошли на главата. Съчувствам много на жената и напълно я разбирам. Дано намери утеха и спокойствие.
Самодоволният велик баща разбива психиката на собствените си деца, очерняйки майка им. За съжаление в момента негативните му чувства към нея надделяват над бащинската му обич.
Всички жени, които се питат: "Ама как така си е оставила децата?", понеже, нали, на тях никога няма да им се случи, бих посъветвала да бъдат по-смирени и да не раздават правосъдие. Има ситуации, в които е въпрос на живот и смърт да се махнеш, а децата ти, ако мъжът е насилник, да не успееш да вземеш веднага. Да не се случва никому! Жената е минала през ада. Пак казвам, който не се е борил с проблеми след развод, или се е развел цивилизовано, естествено, че нищо няма да схване...

# 2 256
Мегън и Хари сега щели да съдят създателите на епизод от сатиричното шоу Саут Парк. Не знам какви са шансовете им за успех, защото това предаване си е сатира и още куп други знаменитости са попадали на мушката им, без никой от тях да се унижава и да завежда дело. Мисля че правилната стратегия беше да се смеят с останалите и това щеше да бъде забравено за няколко дни.
Скрит текст:

# 2 257
Милите те чудят се от къде какво да спечелят ..бива ли такива сухари да са ?

# 2 258
  • София
Наоми Кембъл.... едно движение и всичко ще ѝ изскочи.
Скрит текст:
Ашли Греъм
Скрит текст:
Лили Джеймс .... все с този премрежен поглед.
Скрит текст:
Лили Алън
Скрит текст:
Аня Тейлър Джой
Скрит текст:
Попи Делевин
Скрит текст:
Роузи
Скрит текст:
Джоан Колинс
Скрит текст:
Джейми Фокс
Скрит текст:
Мини Драйвър
Скрит текст:
Остин Бътлър
Скрит текст:

# 2 259
Защо на анимационните герои устата е с черна черта ?

# 2 260
Катрин каква демонстрация на скромност, с една и съща рокля през 3-4 години.

Правилно, да е в унисон с обедняващите англичани. Само дето с тези черни ръкавици все едно не е могла да реши белия или черния лебед е.

# 2 261
Тоалетът на Кейт е разкошшш 😍 Със същшата рокля е била на BAFTA 2019

Без ръкавиците повече ми харесва,обеците на първата снимка са страхотни.Но комбинацията с черно ръкавици нееее

# 2 262
Роузи се е облякла ужасно, а винаги е била толкова стилна. Като че ли и килограми е качила, понеже преди беше като фиданка.

# 2 263
  • Варна
Лили Джеймс я гледам в Имението Даунтън.
Тъмната коса я обезличава. Руса е много по хубава.

И на мен не ми харесва съчетанието при Катрин на бяла рокля с черни ръкавици. Дори в първата секунда се зачудих на кой са тези ръце.

# 2 264
О, Остин и BAFTA ли е получил. Браво! Не го гледах излъчването. Допреди дни нямаше нищо по тв сега да се чудиш кое по напред да гледаш. 😁

Общи условия

Активация на акаунт