Звездни компромати - Февруари' 23

• 312 605
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 2 730
На показаната снимка Андрей е подпрян на стената, а Толева е малко по-напред от него и затова изглежда, че е великан до него. Имат малка разлика в ръста, но не е толкова фрапираща. Ако някой ги е виждал на живо - да сподели.

# 2 731
Андрей си има тип жени, които харесва, то е много очевидно. Харесва много, много слаби жени, които са по-високи от него. Явно си му е някакъв фетиш. И Надя беше такава, Толева е идеалът му за жена явно.
Останалите му публични връзки - Даниела, Бориса, имаше една балерина от Магаданс, сигурно затова не са се получили. Не са били достатъчно слаби жените

# 2 732
Не съм останала с впечатление Надя да е висока, а Бориса слаба, специално тя беше доста налята по едно време.

# 2 733
  • София
Може това да е причината за раздялата.

# 2 734
Ма аз вярно ѝ повярвах на Тоци, че са ѝ приготвили сельодка под шубой на Малдивите Joy
Пък то било от Берьозката и пред фототапет...
Еми нищо де. С тоя ъгъл и професионализъм при снимане може някой ден и самата тя да ми се стори симпатяга Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 735
Поне са минали изцяло на риба. Първа стъпка към вталяване Simple Smile

# 2 736
Светлето Гущерова винаги е будела в мен смях, симпатично глуповата ми е, но сега вече ми е жал, защото вярвам на всичко написано за насилието. Има много косвени белези в поведението и на двамата, което ме води до тази мисъл.

# 2 737
Светла сама си е избрала Мечо, защото се е полакомила за положение и финанси. Но разбира се не заслужава да е бита и тормозена. 
Батинкови явно са се прибрали, щом пазаруват от Берьозка. Чакаме следващата промоция на Лидъл в менюто им.😉

# 2 738
Сама си го е избрала не е равнозначно на-Сама си е виновна! От къде да знае докъде ще деградира Хррррисси..
Не е зле да се чете с разбиране и да се мисли, преди да се пише!

# 2 739
На какво е равнозначно. Те всички жертви сами са си ги избрали, е и? Какво казваш, не разбирам наистина? Може и любов да е имало в началото, не знаем.

# 2 740
  • Sofia

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 12:32 от Doli

# 2 741
Джей Ло ще е втората Мадона на 60+.

# 2 742
Гала, която пази личното си пространство УЖ в тайна ,обиколи де що някой иска да я снима и да ви показва новата къща

Скрит текст:

# 2 743
  • Sofia
Реклама и на Ковачев прави.

# 2 744
Дженифър Лопес яко взе да не ми харесва! Скъса си З...а да ни показва колко е перфектна и секси, няма спирка тази застаряваща дама, а ние се смеем на младите, то старите са по - смешни! Ми остаряваме, това е, променя се тяло, коса, образ, всичко, но... колко хора не са имали възможност да остареят! Смятам, че трябва да уважаваме повече старостта!

Общи условия

Активация на акаунт