Звездни компромати - Февруари' 23

• 312 653
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 2 745
На какво е равнозначно. Те всички жертви сами са си ги избрали, е и? Какво казваш, не разбирам наистина? Може и любов да е имало в началото, не знаем.

Никоя жена не избира да бъде малтретирана. Едва ли Хр.Гущ. от първия ден е започнал да я тормози... Обаче сега е наясно, че тя няма къде да ходи и ще го търпи, та си избива комплексите.

# 2 746
Джей Ло ще е втората Мадона на 60+.

По- зле ще е .

# 2 747
  • София
Какво значи няма къде да ходи?
Избира съзнателно да я млатят, за да не и се налага да работи за прехраната и покрива над главата си.

# 2 748
Коя беше Светлана без Гущеров? Едно глуповато, необразовано момиче, което го разнасяха насам натам разни мутри и други подобни. Във ББ стана симпатична на масите, но образът й пак беше на някакво дете-идеотче. Сега е Госпожа Гущерова, всички я гледат с възхита и респект, защото мъжът й не си знае парите. Никога няма да го напусне, дори и да я бие

# 2 749
Откакто чух че си е избирала дата и час на секциото заради съветите на астроложката и, и поне едно от бебетата е имало нужда от специални грижи заради ранното раждане, съм потресена от тази жена.

# 2 750
На мен пък ми харесаха последните снимки на Джей Ло. Не ме бийте.

# 2 751
Избира съзнателно да я млатят, за да не и се налага да работи за прехраната и покрива над главата си.

И какво точно ще работи точно тя? Щото има 3 деца за хранене.....

Избира съзнателно, да, понеже е наясно, че е никоя и не може и лев да изкара с труд. А вече е на години, че и с три деца, кой чичко-паричко ще я вземе, като може да има млада, необвързана госпожица?

Не знам дали и за продавачка дори има капацитет.... Дали няма да седи при мъжа си и да изпълнява, каквото той каже...?!? Ще седи и песен ще пее.
А той неслучайно я е избрал такава - проста и необразована. Понеже с жена с характер, самочувствие и самостоятелност нямаше да му се получи.

# 2 752
Тя не е лоша,особено за годините си.Но смятам,че трябва да спрат заедно с Анистън с голите снимки с тези 50+ г.Разбрахме,че са идеални и вечни и такива ще си останат (не и за мен де).Joy

# 2 753
  • София
Съгласен съм с това.
Каква любофф, какви чудесии... очеизвадна проституция. С ясно съзнание е там, колкото и тъпа да е.

На мен пък ми харесаха последните снимки на Джей Ло. Не ме бийте.
И на мен, да. Без да съм фен иначе.

Коя беше Светлана без Гущеров? Едно глуповато, необразовано момиче, което го разнасяха насам натам разни мутри и други подобни. Във ББ стана симпатична на масите, но образът й пак беше на някакво дете-идеотче. Сега е Госпожа Гущерова, всички я гледат с възхита и респект, защото мъжът й не си знае парите. Никога няма да го напусне, дори и да я бие

Втора Райна Кабаиванска! 🙃🙃🙃
Ма, моля те! Какви възхити, какви респекти?!
Така могат да я гледат новоизлюпените златотърсачки като модел на успяла жена. И никой с повече от 3 мозъчни гънки.

# 2 754
Еми уважение, разбира се. Гледайте ББ преди и след като стана Г-жа Гущерова и интервютата преди и след и преценете сами има ли разлика и каква е тя.

# 2 755
  • София
Има ли някой достоверна информация,че е бита и тормозена? Това четох,чух ,предполагам...не значи ,че е вярно.

# 2 756
  • Sofia
Пуснах COOLt по бтв...тази Натали защо така бързо говори,чак вика?!..никак не се е ошлайфала за толкова години на екран...а днес е облечена и ужасно..с някакви развяти крачоли 🤨
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 13:41 от Doli

# 2 757
Това, което е постигнала Дженката-освен  личен труд, зад нея стои и трудът на цяла армия треньори, диетолози, масажисти и т.н. Има пари и може да си го позволи.
Тук не изключвам и това, че някоя жена без подобен антураж и средства може да изглежда по-добре. Всеки ден срещам такива по улиците. Въпрос на гени, какво да се прави....

# 2 758
Цитат
Иии съпругът ми Батинков пак избухна с вечерята: любимата ни последно време салата tuna nicoise, сельодка под шубой и medium rare стек от риба тон 👸🏼👑✨👨‍🍳

Представям си аристократичното семейство как си говорят насаме:
 ''Съпруже Батинков, с какво ще избухнеш днес за вечеря?''  и отговор: ''Мама Ния Батинкова, ще направя любимата Ви в последно време сала tuna...нуна и т.н. за теб, за Бест Батинков и за Йив Батинков.''

# 2 759
Мозъкът бил най-големият враг на човека. Дори Светлана да се е замисляла, че не е щастлива и не иска да живее така (ако допуснем възможността за физически тормоз), имам чувството, че нейният праг на развитие е намирането на богат мъж, който да се грижи за нея. Не знам нищо за семейството й те самите какви хора са, подкрепят ли дъщеря си или я използват като някакъв вид касичка. Спомням си едно много старо интервю на Светлана от времето, когато беше спрягана за любовница на Гонзо. Говореше за баща си и че много я насърчавал да се снима още от много млада, понеже била фотогенична.

Лошото е, когато сам не виждаш изход от дадена ситуация. А парите и луксозният начин на живот винаги ще отлагат времето да си отвориш широко очите. Има думи, които са казани с увереност в миналото - "Моите връснички от Търговище изглеждат два пъти по-възрастни от мен. Завиждат ми заради начина на живот, който водя". Не е лесно просто така да стане и да си тръгне, а в нейната глава - направо невъзможно.
Нещата, които ги пишем тук, тя ги знае за себе си - жена без 1 ден трудов стаж. А тук има намесени и три деца.

Общи условия

Активация на акаунт