Звездни компромати - Февруари' 23

• 311 438
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 2 985
  • София
Адриана Лима
Скрит текст:

Мъжът ѝ защо има такъв зализан перчем?

Матю Макконъхи подстригва сина си.
Скрит текст:
Сиара
Скрит текст:
Оливия Уайлд
Скрит текст:
Хелън Мирън
Скрит текст:
Дженифър Лорънс
Скрит текст:

# 2 986
Анистън е с няколко години по-млада от другите две. Като оставим това настрана, Лиса Кудроу остарява най-естествено и красиво според мен

# 2 987
  • гр.Пловдив
Синът на Андре Агаси и Щефи Граф е питчър на  отбора на  Южна Калифорния:
Скрит текст:
Тримата с майката на Андре.
Скрит текст:

Бреййй,Щефи Граф не е мръднала ,много добре изглежда ,все едно е останала на корта преди 20г ..

# 2 988
...Брад живот щеше да си живее с нея. Само да не беше избрал кукувицата...
Кой я знае и Дженифър каква кукувица е. С никой мъж не се задържа особено дълго.

# 2 989
Лора Крумова няма да дефилира по бански в Нова, не ми пречи, че е пълничка, все едно да ми е пречело олесялото кубе и големия нос на Кеворкян/не е вече в телевизията, но на първо четене за него се сетих/Жените винаги са подлагани на по-големи критики за външен вид, отколкото мъжете в това поприще, а повечето са далеч от Брад Пит и подобни там идеали.

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 15:51 от Морана

# 2 990
Анистън е с неуспешни инвитро процедури, наскоро беше излязло интервю с нея. Много я наранявали спекулациите, че Брад я зарязал, защото не искала дете. Била минала през всичко години наред, не ставало. Ето интервюто, ако някой се интересува, на английски...

https://www.allure.com/story/jennifer-aniston-december-2022-cover-interview

# 2 991
Добре де, ако наистина толкова е искала, при тях е разрешено сурогатното майчинство и може с чужд материал (пример Роналдо, Пирянка Чопра), а също може и да осинови. Не знам дали точно това е причината - чисто фертилността й..

# 2 992
Росица Кирилова обясняваше , че Бог е решил да не й даде дете и тя няма да му се меси.

# 2 993
Росица Кирилова обясняваше , че Бог е решил да не й даде дете и тя няма да му се меси.
Хитро! Yum

# 2 994
Последно време само ми излизат клипчета и новини покрай драмата Хейли - Селена - Кендъл - Кайли . Особено последните дни след като Селена Гомез отново задмина Кайли Дженър по брой последователи в Инстаграм и отново е на първо място като най-следваната жена в платформата. Хейли била качила клипче в което по някакъв начин осмиват Селена Гомез, на клипа е заедно с Кендъл Дженър и още някакво момиче.

# 2 995
Каква е драмата, изпуснала съм?

# 2 996
Каква е драмата? Аз гледам понякога Kardashians, тези Кендъл и Кайли особено са пълни b.tches. Хейли понякога и тя гастролира там и честно казано има доста глупав поглед и присъствие. Кендъл я влачи със себе си за компания и снимки според мен.

# 2 997
Тази Хейли все си мисля, че никога няма да преживее, че Бийбър има още чувства към Селена. Дори да е минало доста време откакто бяха заедно, тя едва ли се чувства сигурна със Селена около мъжа й. От двете Селена много повече ми допада и Бийбър все си мисля, че за да я забрави се хвана с тази Хейли, но само те си знаят истината.

# 2 998
Плашещ профил и ходещото доказателство, че каквото сам си направиш, никой не може да ти направи. Прилича на Red Skull от вселената на Marvel.Cold Sweat
Скрит текст:

# 2 999
Кой е това?

Общи условия

Активация на акаунт