Магията на изтока - тема 70

• 28 799
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
В дорамата ги качват почти вднага след излъчването. Както и в драмакуул.

Това не е вярно.

# 451
  • MJF
Абе спор няма , незабележим е такъв рус Каме.
На японския фронт помня онзи с розовата коса- "розовата глава" , сега не ми се рови за имена. Но и той незабележим, безусловно, даже аз го помня. ooooh!
На фигурнопързалния фронт имаше един японски американец фигурист та и той ме Rolling Eyes като внезапно се беше изрусил, не приличаше даже на фигурист вече.
Даже май Дайске Такахаши ми се струва , че също имаше някаква такава лека коса-забежка и ...негледаем за мен.
WinkMr. Green

Радостина понеже пита за лайв или почти веднага след излъчването та ....
А иначе за да ме дразнят ги чакват да , така без превод ...
Но Hocho и Flowers Chili на "моя" ресурс не го качват непреведен и съм доволна дори така. Поне ми спестяват това да се правя че не виждам.

# 452
Рос, защо да не е вярно? Корейските сериали, а мисля и китайските ги качват дори и без превод.
За японските вече не съм сигурна, защото знаем, че там нещата са малко по-сложни. Но останах с впечатлението, че Радостина пита по принцип за азиатските сериали.

# 453
Не, пита за японските и конкретно за днешния 5-ти епизод на Watashi no Oyome-kun.
Японски сериал никога не се качва веднага по познатите ви сайтове.

Корейските са друго, както и китайските.

# 454
  • MJF
На моя ресурс японския фронт винаги е интересен за странично наблюдение.
Има заглавия които не се качват непреведени. Следваща серия само с превод се появява.
Друга група са тези при които следващ епизод се качва непреведен а на следващия ден се качва с превод.
За останалите ясно.
Но тези 2 групи като динамика редвно ме карат саркастично да се усмихвам и да ..."благославям японската дълбоко заложена им криеница".

# 455
Качват ти ги директно някои японски сериали с видеото и превода на английски, защото крадат целия файл хардсъбнат от преводача. Ти, обаче, не обръщаш внимание, както винаги.
Така получаваш и кухненския нож и зелената чушка. Директно откраднат.
Останалите ги качват raw и гледам, че има нова мода - превеждат с гугъл преводача и пляс, имаш "великолепни субтитри", но нали ти ще им кликбейтнеш, тях друго не ги интересува.
Ти се радвай, че все още някои преводачи се правят, че не виждат кражбите, че и без тези преводи ще си останеш.

# 456
  • MJF
E не, на мен  всичко това ми е повече от ясно. Но си имам и позиция по този въпрос. И съответно продължавам да гледам така. Предишния ми коментар е  коментар по гледката на японския фронт на фона на останалите на "моя далекоизточен ресурс".
А иначе по картина от японския фронт извън сериалите и филмите онлайн , ферман мога да напиша покрай спортовете които обичам и гледам. Не дай си боже да има състезание в Япония. Пиши го умрял старт за простосмъртния зрител.Peace

# 457
#Шошулчо гледах трейлъра на 9ти епизод и нещо такова се задава. Надпреварваше се за вниманието ѝ на къмпинга с др Рой и като нищо са набутали едни 3-4 бозави епизода, в които съпругът ще се опита кампанийно да тушира факта, че 20 години я третира като домашна прислужница. Ако се размине този развой ще е чудесно, ако не ще го превъртя набързо, колкото да видя какво става накрая и така Simple Smile

Скрит текст:
И някой може ли да ми каже с коя команда се отбелязва потребител в коментар? Както е видно не ми се получава тага, а с търсачката ми излиза как се тагва във фейсбук, но не и тук във форума. Благодаря предварително Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 11:47 от LelqtaNaPesho

# 458
Д-р Ча
С нетърпение чакам момента, в който младата докторка ще разбере коя е майката на гаджето ѝ Smiling Imp. Ще е епично, имайки в предвид как се държи с нея в момента Joy.

# 459
Видях,че продуцентите на Д-р Ча публично се извиняват,защото в последните епизоди има неправилно показване на болест. Обърнах внимание,защото
1 - споменавате сериала  и 2 - болестта носи името на главния герой от лакорна,който гледам.

# 460
  • MJF
Голям ребус сега , кое е това име. Thinking
Щом са сбъркали да се поправят, не им е за първи път. Като посягат към такива тематики съответно и справки и консултации трябва да има.
2в1 и аз чакам този момент , внимавам да не го "изредактирам". Wink .Тя таз персона  понеже масово я редактирам та не знам как се държи с пациентите  си но с колегите ѝ .....

# 461
Шош, за болест на Крон или на героя прякора му е Крон или Корн беше.Няма значение.

Предпетъчно - Бини е помощни уреди

Скрит текст:

# 462
  • MJF
Ахха,сега като каза, имаше пациент с болестта на Крон в последните 2 излъчени серии.
Аз нали по 2 серии гледам та в тези  " бях впечатлена" не от пациенти и болестите им ами от родители на бременна. Особено бащата на бременната. Rolling Eyes .

# 463
Лелята на Пешо, спойлерът се получава, когато сложиш и наклонена черта (слаш) на финал (това, ако пишеш през телефон, защото там този бутон липсва), а ако си на компютър има бутон с име скрит текст. Маркираш целия текст и натискаш, за да го скриеш.

И не с таг, а просто се обръщаш към този, който искаш (само по ник, изписваш го) и го болдваш, за да се вижда по-добре.

И г-н Ровър влезе днес в казарма. Остана само макнето.

# 464
Arigato rossonera Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт