Магията на изтока - тема 70

• 28 794
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • MJF
Пишещите така от телефон спокойно може да ме съкращават на Шо. Bowtie ще се разпозная, няма никакъв  проблем.

First Penguin изгледан. Bowtie
Малко епично се получи гледането ми на този сериал по няколко причини. Въпреки че след "размразяването ми" го "нападнах" да си го довърша като вече изцяло преведен и качен за мен, не ми спореше гледането както съм свикнала - анболк или почти анблок. По средата и мърморях. Но последните 3 епизода ги изгледах на екс. Мда . Хареса ми финала и финално това заглавие.
Скрит текст:
В последния епизод стигнахме и до настоящето, щото има няма епизодите започваха с "преди 10 години".
На края като показваха с какво се е заел "първия пингвин" в настоящето ми припомниха за Okaeri Mone , с приказките за връзката море-планини/гори. Мда.
Натурални герои, реалистични герои. Туй със синдиката , рибарите , техния отрасъл, състоянието в световен мащаб, защитата на интересите им, защитата на родния бизнес....от там и държавната сигурност. С туй последното поучително мнооого и за нашия зрител.
Въобще много такива теми на фона на тези герои.
Само героя Нагасава ожалих и на самия край. ooooh! .Останалите ми харесаха като завършек.
Рибарите въпреки че почти цели 7 серии "ми лазеха по нервите" и има няма пуфтях, към края ми станаха мили и симпатични. Прогресираха т.е. Wink Smile
Въобще  Satisfied съм.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 19:29 от Шошулчо

# 466
Сега и ти вече си фасто пенгин, като главната пенгинка.

Гледам днес новата реклама на Оттоги Дейли на техния чаджанг рамен с Ким У Бин. Станал им е рекламно лице.
И да се напъва не може да измести Любовта в рекламите на Оттоги.

# 467
  • MJF
Animal Penguin мда

Сега следва да си догледам "кафеджията" на японския фронт.

# 468
Първи трейлър на My Heart Is Beating
Тек ще го играе полувампир.Дори не е истинаски вампир Scream и ще се впусне в любовна история с жена на която и липса емпатия.
М,да.....

# 469
Кой е кафеджията? Томоя?
Той се ожени наскоро. Жена му е популярна водеща, не е актриса.

Браво на този, който ги е събрал в обща реклама.

# 470
  • вятърничава
Tuon,
Бърррр Scream кръвчица дали ще пие?

Аз снощи погледах корейските кафеджии Would You Like a Cup of Coffee? (2021).Наясно съм,че да си барист е майсторлък,но толкова време младежа настройва една машина за еспресо,че ми стана лошо.Не е като у дома - натискаш копчето и копито Coffee е готово.Добре започна,заради историята и актьорите ще го догледам.
Харесвам такъв тип сериали за храна и напитки.Гледах и няколко епизода от японския Our Dining Table / Bokura no Syokutaku ,в него се готви, а един малък ,сладък фъстък играе катализатор на събитията.Той диктува менюто, големите готвят.Но историята се ниже много бавно и отива май към мъжка любов,та го зарязах. Иначе са симпатяги.
Скрит текст:
Като съм минала на кулинарна вълна,ще споделя и поредицата "Ресторанти на края на света" на NG с водеща Кристен Киш. Шеф Кристен Киш има и магия от изтока,както се вижда.Родена е в Корея, осиновена и израстнала в САЩ.Голямо удоволствие ми доставя да я гледам. Да, прилича на момче, пада си по жени и е женена, но това между другото.
Скрит текст:

ross,

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 16:26 от bb6

# 471
bb6,Той е полувампир и получовек. Вероятно ще яде rare стек докато гледа True Blood.
Не,той е кореец и ще гледа Freeze (защото незнам друг корейски вамп сериал.)

# 472
  • MJF
Мда, Рос, бариста - Томоя имам да си догледам, като намеря до къде съм стигнала.
Тез тв водещи пък много вървежни бе. Не първия , нито втория , дето се бракува с такава на далекоизточния актьорски фронт. Wink

# 473
Ееее, Tuon, как да не знаеш за други корейски вампирчета?
Джун Ки и И Су Хьок в Scholar Who Walks the Night, Юн Джонг Хун в Прокурорът-вампир, И Джун във Vampire Detective, Йо Джин Гу в Orange Marmalade... поне за тези се сещам на прима виста.

# 474
Ахаа, ясно. Представих си какво търсене и чудене ще бъде, докато намериш сцената, до която си стигнала
Тези двама отново перат. Изпраха всичко.
Шо, позна ли ги? Гледала си на няколко места, но дали ги позна, мм? Малко аеробика за мозъчните ти клетки.

Tuon, ами, да. То вампир до вампира в корейската мелодраматургия.

bb6,....
Скрит текст:

# 475
  • MJF
🧄🧄🧄 да наредя за всеки случай от толкоз вампири и сие на тази страница.
Абе сега проверих How About Coffee на моя ресурс и се изненадах много какво видях. Пише качен 2021 а аз съм сигурна , че го почнах преди да се замразя тотално сезон 2022-2023 на фигурното и го гледах на дейлимоушъна , защото го нямаше другаде за мен. В Rolling Eyes съм, нищо не разбирам , ooooh!.
Остава да измисля какво друго не съм си догледала. Rolling Eyes

"какво търсене и чудене ще бъде, докато намериш сцената, до която си стигнала" - това следва като събера сили защото съм в потресение към момента. От себе си.

Ееее, не . И двамацата ги познах Bowtie. Като видях този вдясно се сетих за наш Котаро. Нали ще да има продължение.

# 476
2в1, единственият вампир,който знам е Ерик Нортман.
Гледала съм  Scholar Who Walks the Night сериала,но другите не.
Имам неща които не харесвам,но мога да гледам - комиксови,див запад,мафия,адвокати и имам такива,които не гледам - вампири и лекари.

# 477
  • вятърничава
Днес съм в същия цвят като Махиро.Сродни души! Joy

Какво стана с тези мъже - перат,готвят,раждат...ммм,това не е сигурно, Бини от креслото гледа един робот как чисти Grinning

# 478
... и имам такива,които не гледам - вампири и лекари.

Но сега ще гледаш Тек, защото той е полувампир, а не цял вампир.

Ааа, и бременеят, bb6. Това японците го постигнаха с Такуми Сайто преди година в Нетфликс абсурда - He's Expecting.

Шо, той Котаро Сезон 2 си върви. Аз го гледам.

# 479
  • MJF
Thinking Рос ама не си го коментирала , нали. Помня когато го представи а после ......

Мързи  ме да правя справка сега за  хронологията но той Сайто бе месия преди да забременее. Аз като месията го гледах последно.  Как въобще го изгледах това , сега се чудя на себе си.

Като видях преди Yosuke Sugino се сетих за минибижуто Boku no Neechan и носталгичния музикален привкус в него. Мда Satisfied

Мда , "месията" Сайто е 2021.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 20:27 от Шошулчо

Общи условия

Активация на акаунт