Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 166
  • 782
  •   1
Отговори
# 525
Минава , от колко време пазаруваш ?
И на мен взе да ми минава , особено като гледам цените .
От 3 години някъде… , но наистина минава..
Цените наистина вече са яко засилени. Но да, никой не ни дърпа насила… Simple Smile

# 526
И аз някъде толкова .
Но е нормално едно и също нещо да омръзва . Няма разнообразие .

# 527
Имам дрехи, които не бих облякла вече, но то е валидно за всяка една дреха, която по някакъв начин е излязла от мода, или от стила ми на обличане. Наскоро подарих 10-тина техни неща, които не бих облякла повече. Хубавото е, че го дадох на хора , които не могат да си ги позволят и ги намират за хубави Simple Smile Не че на мен са ми евтини, не са, но пазаруването на дрехи ми е слабост …

# 528
  • Варна
И аз я имам тая евридейка е луксури и май я избягвам. Миналото лято я носех с кожен клин и с къси, черни дънкови панталонки,но не съм я слагала отдавна. То има и такива, които просто вече не стават за носене, например розовата ми Richer than your man, пълен парцал, избеляла и с разшит шев отдолу.
Относно топа, който показах вчера, харесва ми, просто цената му е множко за това парченце плат. Той реално и гърбът е доста изрязан. Ще видя днеска тая рокля какво ще я правя, ще се опитам още в Спиди да преценя дали има смисъл да я взимам, че ми писна да се разкарвам. Те пък не ги пуснали наведнъж, ами два последователни дни.

# 529
На мен всичките им рокли, с изключение на мини моделчетата им да ми дълги, и спрях да поръчвам от тях, колкото и да ми харесвст.

# 530
  • Варна
*Emerald, като се замисля аз нямам рокля от тях. Първата ми покупка от тях я беше направил ММ преди години, беше ми взел луксури рокля-ризата за рд, но беше се объркал и ми взел С, та ми беше голяма. Смених я за ХС с една много сладка с жълт гръб, но и тя ми беше голяма. И като се замисля повече рокли май не съм взимала. Само тази черната спортна онзи ден дето я получих и дето и тя ще ми е голяма като нямам корем. Ти колко си висока?

# 531
Аз съм 1.62, от първия вид всички модели и варианти  са ми винаги окей като дължина, зимни и летни (аз обичам по-късичко) ...

Но по-дългите плетени модели, или разкроените, като по-долу са ми винаги дълги.

За зелената рокля специално много ме беше яд да я върна, защото беше много красива. Червената също ми е дълга, но много ми хареса и си я оставих, но я нося с високи обувки. А имаше едно момиче, която се оплака тук за тази рокля, че и била къса Joy Но тя беше 1.75 ако не се лъжа. С две думи, пълно щастие няма...

# 532
  • Варна
Да, аз съм 160 даже. Хем знам че никакъв шанс нямам за тая рокля, хем любопитство + мързел Grinning

# 533
Е дай и шанс, може да се харесаш, но за мен ще дойде дългичка... Иначе принта и кройката много ми харесват, мисля да взема един топ (не кроп), докато не са свършили.

# 534
Уж съм с мерките на Алеските, но толкова различно и на дължина, и на ширина да са ми стояли някои техни неща, че се чудя с какво се снимат и какво продават след това.

# 535
  • Варна
Топа и на мен много ми хареса. Не го поръчвам само защото няма да ми се събере шкембето там в момента.
Някой има ли от тези късите жилетки? Видях коментар за розовата, че материята не е хубава. Покажете ако имате в който и да е цвят плийййз

# 536
Аз имам розовата , снимах я , но е голям файла . По- късно ще снимам пак . На мен много ми харесва , хубава е материята .

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 10:13 от prodaljavamenatam

# 537
  • Варна
Другото моделче ме интерсува, по-късото. Този модел не мисля, че на мен ще ми стои добре. Благодаря ти все пак Hug

# 538
  • Пловдив
И аз имам този модел жилетка, ама черната. Харесва ми много.

# 539
  • София
Диди, имам и от двата модела жилетки. От късия вариант имам черната. По-къса е от жилетката с металното лого, а плетивото е стегнато и на мен много ми допада като усещане и качество. Довечера ще имам възможност да я снимам.

Общи условия

Активация на акаунт