Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 118
  • 782
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Ами аз поръчвам три неща на обща стойност 372лв с приспадната вътре отстъпка за РД 25лв. Връщам едното нещо и те си прибират обратно 25-те лв. И то им връщам нещо, което те са виновни, че връщам, защото е парцал на топчета.

# 661
Аз вчера си потърсих парите за червения панталон и:
"Виждам, че панталонът е преминал успешно оглед /или нещо подобно каза/ утре или вдруги ден ще има масов превод и можете да очаквате сумата". Днес парите дойдоха. Не си ли ги потърся, ще има да ги стискат при тях.
Масов превод щяло да има, май има масово връщане .. Grinning

# 662
На мен бързо ми ги върнаха , без да ги търся .
Еми нормално е , винаги се е връщало , а с тези цени като не ти хареса поръчката , връщаш и това е .

# 663

Ето го топа, материята лееко прозира, доста тънка е, като цяло не намерих забележки (слава богу), но според мен парите са му малко горница.

# 664
Може ли да снимаш облечен да видим ?

# 665

Може просто на мен да не ми стои добре, но напоследък нищо от това, което поръчвам и получавам не ме впечатлява. Или просто като за 135лв… аз очаквах повече 🤷🏼♀ А, и тук е с телесен цвят сутиен.. с черен прозира и личи. И кройката е права, не е втален. В бюста ми е ок, надолу е широк.

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 17:36 от posh95

# 666
posh95, много добре ти стои, какво не му харесваш? Rolling Eyes

Отдавна не съм си вземала нищо от тях и все се каня, но нищо не ме грабва на макс, а цените са им твърде високи, за да поръчвам ей така като за едната проба.

# 667
posh95, много добре ти стои, какво не му харесваш? Rolling Eyes

Отдавна не съм си вземала нищо от тях и все се каня, но нищо не ме грабва на макс, а цените са им твърде високи, за да поръчвам ей така като за едната проба.

Просто е точно, както ти си го написала, не ме грабва.. Ще си го оставя, даже ръфълс роклята не съм връщала, макар че нея май само вкъщи ако я нося.

# 668
  • Най-красивата страна
Момичета,имам една тениска на Алеса,която не съм носила,защото ми е голяма.
Къде мога да я продам или да я заменя за друга тениска,по-малък размер?

# 669
Може да се замени в сайта.

# 670
  • Варна
Posh, той тоя топ даже и на Мая не ми хареса как ѝ стои. Има нещо странно в него, и аз не мога да разбера какво.

# 671
Много добре ти седи , цената му е доста висока .

# 672
  • София
posh95, много добре ти стои топът. Аз бих си го оставила.

# 673
posh95 Топа и според мен ти стои топ! Може би като идея само, може да го пробваш и прибран в панталон / пола как стои...То сега всичко живо така ходи и на мен ми е малко странно вече, ако облека блуза, която не е прибрана (не се сещам за по-подходяща дума вече в края на раб.ден, май освен запасана) и ако талията не ми стига до ребрата хаха. Иначе аз се чудя за тези два топа, по скоро за втория дали е много умален. Може ли някой, ако го има да сподели, че съм между хс и с?

# 674
Аз имам депозит в профила си, преди 1 месец бях поръчала на една позната дрехи с НП, с нейните данни при поръчката и всичко и те сега се сетили да я обработват въпросната поръчка (след 1 месец) и ми приспаднали депозита от нейната поръчка без да ме питат. Казаха, че ще го оправят, а не са. Преди доста време имах друга случка - имам пак така пари в профила си, звъня да ги помоля да ми ги приспаднат от поръчката ми, те викат "О, разбира се!" Затварям телефона, веднага след това идва известие, че поръчката е изпратена с НП 200лв, а депозит не е приспадан. И пак се бърках, и депозита си остана 😃 Потрес!!

Общи условия

Активация на акаунт