UNOde50 – испански ръчно изработени дамски и мъжки бижута и часовници

• 20 665
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 1 005
Харесвам златни бижута, които са елегантни и стилни

# 1 006
  • на Мелмак
Аз съм сврака. Харесвам весели бижута, екстентрични. Злато и сребро.
Понякога нося и нещо семпло.

# 1 007
  • Другата България
Сребро.

# 1 008
Харесвам сребърни семпли бижута.

# 1 009
Предпочитам да нося злато. Харесвам малки и елегантни бижута.

# 1 010
Предпочитам злато в нежен дизайн.

# 1 011
  • Пловдив
Семпли златни накити.

# 1 012
Предпочитам бяло злато или сребърни нюанси

# 1 013
Споделете ни какви бижута харесвате и по какви критерии ги избирате? Предпочитате да носите злато или сребро?
Харесвам малки , но цветни бижута , особено обецитете . Обичам камъните , придават блясък и изисканост . Предпочитам среброто пред златото.

# 1 014
Нося и сребро, и злато.
Красивото бижу е красиво, без значение от какъв материал е изработено. Дори и обикновен пръстен от квартално магазиче би могъл да е красив. Цялостната визия и облекло допринасят дали едно бижу ще изпъкне или не, дали ще допълва или акцентира. Всичко е въпрос на вкус, избор и съчетание. През годините съм носила всякакви бижута, подбрани според дрехите. И по-официални, и по-ежедневни. Несъмнено обаче съм на мнение, че по-семплите бижута говорят повече за притежателя си, отколкото по-крещящите.

# 1 015
Харесвам да нося бижута, особено часовници. Избирам ги по материал и визия. Предпочитам злато.

# 1 016
Харесвам много среброто и бялото злато. Носяги според облеклото и настроението си 🍀

# 1 017
Нося бяло злато в комбинация със сребро

# 1 018
Злато, среброто просто не е моя метал. Бижутата предпочитам да са семпли и малки, не харесвам много шарени, големи и крещящи украшения.

# 1 019
Харесвам семпли и елегантни бижута. Залагам на едно или две, които да са акцент към облеклото и цялостната ми визия. Харесвам и злато и сребро, но предпочитам злато.

Общи условия

Активация на акаунт