Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 115
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 275
На мен ми излизат задраскани и в приложението бадемите, както и в брошурата е със стикер, че не са налични....нямам време за обикаляне тия дни, но ще имам предвид, мерси

# 1 276
  • Буркина Фасо
Е как знае собственика на кокошките, че снасят яйца с 2 жълтъка, че ги продава на различни цени?
Аз съм попадала на такива яйца и не смятам, че се различават с нещо.
кое яйце е с 2 жълтъка ?

# 1 277
Скрит текст:
Моите сегашни всички са с два жълтъка - от ферма са. Там обаче произвеждат пиленца и ги преглеждат, защото тези с два жълтъка не стават за тази работа. Не знам с какво ги гледат.

# 1 278
Е как знае собственика на кокошките, че снасят яйца с 2 жълтъка, че ги продава на различни цени?
Аз съм попадала на такива яйца и не смятам, че се различават с нещо.
кое яйце е с 2 жълтъка ?

По-тежкото в сравнение с друго, с подобен размер.

# 1 279
  • София
В хладилните витрини са заредили сръбски тестени неща. С жълт етикет са, явно ще стават от редовния асортимент.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 12:57 от Amiamo

# 1 280
  • Sofia
Някой питаше за замразения спанак май... та при нас си има.  Ама сега ако вземе скоростно да свърши изобщо няма да се изненадам.

# 1 281
И аз ги загледах сръбските тестени неща, подобни но бутерки ми заприличаха и цените им бяха като на другите замразени закуски. Пробвахте ли ги, на какво приличат?

# 1 282
Първото от горе надолу ми изглежда най-голямо и да кажем, че там може да се крият 2 жълтъка. Ама аз и в малки съм намирала та не знам наистина как се разпознат с поглед тези яйца.
Аз пиша за домашни яйца.

# 1 283
Кога успяха да премахнат промоцията на калифорнийски бадеми 1+1!? Днес успях да взема двата последни пакета и мислех утре да потърся в друг Лидл, но гледам, че вече ги няма в брошурата...

# 1 284
Значи,аман вече от тъпите им купони и номера! Пак се вързах и ходих за малките сладки, различни видове. Бях в един филиал. Нямало да вадят днес повече, ЕВЕНТУАЛНО утре. Ходих в друг филиал. И там няма.

# 1 285
  • shumen
При нас бадеми имаше.
Яйца вземам от магазина на Боримес до нас все още на 40 ст.Другаде са от 50 ст.нагоре.

# 1 286
  • София
И в новия магазин на "М.Луиза" има бадеми.
Днес в 16 са били само няколко, вечерта  баха заредили и в 19 имаше 2 кашончета. БАдемите са при  млените ядки и брашната, не са при останалите ядки.
И при мен в брошурата на Лидл+ има етикет, че не могат да ги осигурят.

# 1 287
Аз ходих за хляб в новият на ЛМ.Как го направиха толкова тесен,не знам!Какви ли не магазини бяха,но толкова тясно никога не е било.Могат отделно да ползват за склад долният етаж,ако това им е проблема.Взех луканката на ''Пикок'' зелен етикет,дрън,дрън.Пак,отново,много,много солено.Страшна скука е тази верига.Половината стока боклучава.Купоните още повече.Рулетката ми предлага с мижаво намаление кифлички с мармалад на ''Родна стряха''.Явно няма кой да ги купува.В такъв случай,защо работят с тези?

# 1 288
  • до най-прекрасния мъж
Някой питаше за замразения спанак май... та при нас си има.  Ама сега ако вземе скоростно да свърши изобщо няма да се изненадам.
Аз питах. Благодаря ти, Морена. Удобен ми е за супа на малката и редовно вземам. А и цената не е никак лоша.

# 1 289
Каква е цената на замразените пърленки и колко броя са (май шест броя в пакет🤔)?

Общи условия

Активация на акаунт