Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 85 687
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 410
За боба с лютеница- взимала съм преди време- лютеницата е вкусна, но боба " дрънчеше". Не знам дали е до партида, но не повторих покупката.

И на нас ни хареса на вкус, но боба не беше добре сварен, след време пак взехме, с надеждата да е било от партидата, но пак хрупаше и повече не сме пробвали

# 1 411
  • София
За робота - качва се върху килима и го чисти добре. Но килима не е много рошав, малко прилича на мокет.
Отделно има и функция да чисти в кръг - често я ползвам на една мокетена пътека.
Преди да излеза вдигам кабели, столове - разчиствам му място за действие. За около 90 мин. почиства 50 кв. м. - кухньохол, спалня, Г образен коридор. Като се прибера е почистил и вече се зарежда.
Има и дистанционно, може да се настройва за работа в определен час. Но не съм ползвала тези функции.

# 1 412
  • Sofia, Bulgaria
Ако някой търси бадемите 2 за 5 лв.  - има ги в София на Евлоги Георгиев

# 1 413
  • Ст Загора
Ей иззтървах 2 течни за 8.99 жалко . Вчера нямаше днес щях да карам мъжа ,то има стикер че ги няма. Аман !

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 22:21 от nasito8988

# 1 414
  • София
Има ли недоволни от пакетирания хляб Живена в жълтата опаковка? От известно време нещо ми скърца между зъбите. Като ситно смлени песъчинки. Все се заричам да не го копувам повече. Но другите го купуват и не знам къде е проблема.

# 1 415
Ей иззтэрвах 2 течни за 8.99 жалко . Вчера нямаме днес щях да карам мъжа ,то има стикер че ги няма. Аман !
Баничките ли имаш предвид?
Купували сме и ние боб с лютеница- да, леко е твърд нокът, но се яде. Не знам, може и вкъщи да не ни е проблем такъв боб🤣 или да е и до вкусови предпочитания (аз в последните години почти не ям боб, а когато го правя е по съвсем малко и явно не ми е направило впечатления бобът чак да дрънка).🙂
Кога пуснаха червените портокали?😃 На каква цена са, по колко са в мрежа?
Роботът сам ли отива да се зарежда след почистване?😃

# 1 416
Утре дали ще работят, не знам на кои празници почиват ?

# 1 417
Не работят единствено на 25.12 и 01.01 по спомен.
Утре би трябвало да работят.

# 1 418
  • Пловдив
Ей иззтэрвах 2 течни за 8.99 жалко . Вчера нямаме днес щях да карам мъжа ,то има стикер че ги няма. Аман !
Баничките ли имаш предвид?
Купували сме и ние боб с лютеница- да, леко е твърд нокът, но се яде. Не знам, може и вкъщи да не ни е проблем такъв боб🤣 или да е и до вкусови предпочитания (аз в последните години почти не ям боб, а когато го правя е по съвсем малко и явно не ми е направило впечатления бобът чак да дрънка).🙂
Кога пуснаха червените портокали?😃 На каква цена са, по колко са в мрежа?
Роботът сам ли отива да се зарежда след почистване?😃
Да Делче отива сам на станцията си.
Заслужава си покупката и спрямо другите продукти е вдигнат само с 10 лв от 2021 аз го купих за 299.99лв

# 1 419
  • София
В Софийски филиал да има останали от лъжиците с дългите дръжки?

# 1 420
  • Велико Търново
Пълен офтопик!
Скрит текст:
може би в разрез с правилата тук, но моля ви, ако имате възможност дарете за това дете! Знаете, особено пишещите в другите теми тук, че преди 2г и аз бях в същото положение. До момента с онкохематологята в ИСУЛ, сме вървели по едни и същи лекари и кабинети, няма как да не взема кампанията присърце. Не познавам родителите нито детето, но като си помисля само, че можеше моето дете да бъде в линка и сълзите текат.
https://pavelandreev.bg/campaign/da-varnem-usmivkata-na-iren
Скрит текст:

# 1 421
Mай е време за нова тема?🙂

# 1 422
Fortuna бадемите не са опаковани по 2 броя. Взех днес аз, бяха останали много малко бройки. Случайно да си обърнала внимание дали има  останало от замразеното тесто за пица по 2 броя, забравих да погледна днес

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 23:54 от mima_r

# 1 423
mima_r , съжалявам, не обърнах внимание.

# 1 424
  • Бургас
Дзак Simple Smile  Малко липсвам напоследък и едва изчитам даже темата, та закъснях (традиционно), но вече можем да прехвърляме раздумките в НОВА ТЕМА  Flowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip

Общи условия

Активация на акаунт