Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 85 691
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 380
Благодаря за отговорите.
Натка, лидълската майонеза в бурканите е с 50% олио, а тази в тубичките е с 70-80%.
Хм, личи си че рядко купуувам... В бурканите е с 50%, а в тубите си мисля че беше повече от един вид спрямо количеството мазнина. Но не знам защо съм запомнила че едната беше като в буркана, а другата с по-малко от него, не помня дали имаше повече видове или другото е било другите им сосове в такива туби. За в буркан точно тази салатната имам предвид, не знам имат ли друг вид в буркани.

# 1 381
Кой си купуваше всички ютии. Тази седмица пак има.

# 1 382
Мнение за тези бонбони

Какво представляват и дали са подходящи за подарък за леличките на дома за 8 март.

С доста долнопробен вкус са на тая марка. Ако сте яли руски/украински бонбони на кг., нещо подобно. Пияната вишна в Лидл е супер.

# 1 383
И аз не ги харесвам много, а ям всякакви бонбони. Не че са най-лошите бонбони, които съм яла и не бих ги хвърлила, но не са нищо особено.

# 1 384
Ужасни са тези бонбони Миезко. Те и шоколади май имат...Имат вкус на изкуствено, на машина..

# 1 385
Между другото, вчера бях до Кауфланд, заради бонбониерата на Афтър ейт - знам, че много хора не обичат мента, но все пак ще я похваля. Много ми хареса, ще ходя за още през следващите дни!

# 1 386
Лидъл ще ме загубят като клиент. Заради постоянно нарастващите им цени, от покупки два пъти в седмицата  вече пазарувам един път на две седмици. При покупката ми на 1 март вечерта, при маркиран Лидъл+ и купони за 1 ст. пуканки със сол и 3 бр. бисквити със шоколадови парчета, и двете неща са ми маркирани на редовна цена. Не че ще забогатея с тези приблизително 3 лв., но ме подразни некоректността им.

# 1 387
  • София
Другата седмица най само за глупости ще ходя до Лидл. Simple Smile

# 1 388
Изкарали са сешоарите, въртящата четки, пресите и др. от серията, които са обявени от четвъртък в брошурата. От въртящата четка имаше само 3бр останали. Мики, така и не пробвах къдрици да направя с нея,

# 1 389
Мнение за четката за изправяне и въртящата се с топъл въздух?

# 1 390
  • София
Кой си купуваше всички ютии. Тази седмица пак има.
Ама и Шива ли участва в темата? Wink

# 1 391
  • In transit
Изкарали са сешоарите, въртящата четки, пресите и др. от серията, които са обявени от четвъртък в брошурата. От въртящата четка имаше само 3бр останали. Мики, така и не пробвах къдрици да направя с нея,
Вече сме четвъртък, Дани. Grinning Ще помисля още малко за четката дали ми трябва. Simple Smile

# 1 392
JoyJoyJoyLaughingJoy охх не мога да се оправя тази седмица с дните, много съм зле.

# 1 393
Мисля, че Skk купуваше често ютии. 🤗

Днес имаше кори за баница 2 броя на цената на 1. mima_r, благодаря за насоките. 🤗 И гледах, гледах, не ги виждам. Накрая една съседка ми казва :"вземи си от намалените кори"😂 и ми ги посочва. Благодарих и', казах, че точно тях търсех.

Имаше бадеми при нас, бяха с флагче, че са 2 на цената на 1, но не бяха увити в лента. Без лента пак ли важи промоцията? На корите за баница изрично пише, че трябва да са с означен стикер.

# 1 394
Имам специален купон, но не се разбира за 1 ст или 50% като се отвори, писах да ги питам кое е вярното.
Скрит текст:

Имам купон за 5лв отстъпка за Лидл Мария Луиза, ако някои иска да пише.

Общи условия

Активация на акаунт