Сливен 4 - Следпразнично настроение

• 16 595
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Ами аз съм родена в Сливен, но съм живяла в Твърдица, средното си образование завърших в Айтос , после висше в Бургас БСУ специалност финанси.Сега от няколко години съм в Сливен, както казват хората където ти е хвърлен пъпа и мен все Сливен ме влече.А за снимките имам много хубави от Рожденния ден но не знам как и къде да ги кача да ги видиш. newsm78

# 166
  • София/Сливен
Здравейте, момичета!
Как сте днес? Май се увеличаваме  Grinning
Привет и на zoisiqna! Добре дошла   bouquet
Да честитя първо на празнуващите!

Честит рожден ден на Митачето!!!
Той вече е голямо момче, да расте много щастлив и здрав, да е радост за мама и татко! didun4o, честито!

С мааалко закъснение Честит рожден ден на Mama Mishi (вчера)! Много здраве и любов!

Ние вчера направихме голямо пътуване - навъртяхме повече от 600 км. От София през Нова Загора до Шивачево. После през Хаинбоаз - В. Търново и в Лясковец (моя мъж има баба и дядо там, братовчеди). И после обратно в София.

И накрая да ви се похваля пак - тук

Дидка, Миро много древен си го изкарала  Laughing - в подписа

Последна редакция: пн, 22 яну 2007, 09:59 от М_е_г_и

# 167
# 168
Паролата е 21122005

# 169
  • София/Сливен
Много е сладичка малката! Да ти е жива и здрава!

# 170
 Май се увеличаваме  Grinning
Привет и на zoisiqna! Добре дошла   bouquet

Благодаря.  bouquet

# 171
Здрасти и от мен.  bouquet  bouquet  bouquet

# 172
Мерси   bouquet
Много сте сладки и двете Hug

Меги, хе хе..мерси Mr. Green

# 173

Май наистина ще трябва да се отиде до Ст.Загора - а вие там от автокъща ли я купихте вашата Thinking
Много целувки на сладурковците ти Hug Heart Eyes

[/quote]
 Мн. ми е интересно да видя какво направих с цитата. Ако не съм успяла исках да кажа на Дидката, че колата я купихме от автокъща. Благодаря за целувките. Предадох ги. Да ви се връщат. Hug

# 174

Ние вчера направихме голямо пътуване - навъртяхме повече от 600 км. От София през Нова Загора до Шивачево. После през Хаинбоаз - В. Търново и в Лясковец (моя мъж има баба и дядо там, братовчеди). И после обратно в София.

Я да видим какво стана сега.
Меги, това твои произведения ли са?  А в коремчето на крокодилчето гъбки ли са - мноооооого апетитно изглеждат. Браво! smile3501 smile3501

# 175
Както видяхте пак не можах да го издокарам тоя цитат ама сега трябва да ставам! Приятна вечер на всички!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИТКО на didun4o! newsm59

Да е живо и здраво детенце , да расте щастливо, весело, безгрижно!

# 176
  • София/Сливен

И накрая да ви се похваля пак - тук
Я да видим какво стана сега.
Меги, това твои произведения ли са?  А в коремчето на крокодилчето гъбки ли са - мноооооого апетитно изглеждат. Браво! smile3501 smile3501

В този албум дето са снимките - да. Опитвам се да правя интересни неща, че все не им се яде на малките.
За крокодила http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=112929.320 - тук някъде съм писала, а в началото на темата е обяснено как се прави.

mama-didi, трябва да пишеш след последното [/quote], аз удрям и един Enter да оставя празен ред за по-прегледно

# 177
Здравейте Hug
Благодаря ви за пожеланията Hug
Ето една скромна почерпка:
За съжаление при нас няма да има голямо празненство, за сметка на голямата ми подготовка ConfusedОтложихме празнуването за друг ден, защото 90% от гостите са болни, включително и рожденника Sad а като капак на всичко тази сутрин се събудих с мастит и температура 38.5 CryУжас, цял ден лежа и охкам Rolling Eyes Ама какво да се прави, няма как, то като дойде - не пита Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 22 яну 2007, 18:47 от didun4o

# 178
Дидунчо ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК Да ти е жив и здрав, за да прави много белички Peace!Пожелавам Ви здраве и на вас, за да се радвате на палавника Laughing
 nbirthday newsm67 Tada bdbaloni baloni

Възстановявайте се бързо, за да направите купона Hug А кога ти е следващия изпит?

Да кажа и аз здрасти на новите мами  55

Меги успя с този крокодил,страшна си  smile3501, аз само го гледам и ми се струва, че е голяма врътня, затова не се наемам.

Момичета, желая Ви спорна седмица и много усмивки Hug Heart Eyes

# 179
  • София/Сливен
didun4o, бързо да оздравявате всички и да се възстановите, а купона няма да избяга - ще си го направите много хубав.

Иве, говоря за него почти месец, накрая трябваше да го направя. Не е сложно изобщо - само така изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт