Боледуване на децата ни-тема 70

• 39 645
  • 838
  •   1
Отговори
# 390
Аз пък съм доволна от мултивитамол на тайс.

# 391
Ние почнахме физиотерапия за белите дробове, оставиха ни само Пулмикорт по схема с намаляващи дози.
Няма никакъв апетит, обаче, почти нищо не яде. Мразя да яде гадости, но днес поиска 2 бисквити на Киндер и му взех, хапна ги с половин чаша мляко и това му е от сутринта. Докторът каза да му взема витамини по мой избор, но в близката аптека са само боклуците на д-р Тайс. Търсих Саностол, аптекарят каза, че нямало по складовете.

Аз давам Алайв Премиум. Харесва ми, че освен Б комплекс, имат и плодове и зеленчуци.

# 392
Бях писала, че предния петък имаше кашлящи деца в групата на сина ми. Та в неделя се разкашля, в понеделник беше с температура и сопол. Долу горе овладяхме нещата и в четвъртък и петък го заведох на солна стая..Дали оттам не знам, но днес от сутринта лежи и плаче, кашля супер много, водихме го на спешен - бронхиолит. Никога до сега не му беше слизало надолу, толкова съм ядосана на тези безхаберни майки.. че съм на ръба да го отпиша от тази проклета ясла. А от месец и половина стана давам прочутия Регулат про.

# 393
  • Varna
Мислиш ли, че солната стая има общо със бронхита. Аз също много и се чудя, но  съм чувала, че понякога се влошават нещата от нея. И аз миналата година след  пневмония и след това бронхиолит отписах малката от яслата. Сега в градината не по добре. Вече направи един бронхит.

# 394
Мислиш ли, че солната стая има общо със бронхита. Аз също много и се чудя, но  съм чувала, че понякога се влошават нещата от нея. И аз миналата година след  пневмония и след това бронхиолит отписах малката от яслата. Сега в градината не по добре. Вече направи един бронхит.

Със смесени чувства съм. Бяхме сами в стаята, много е чисто и видях как дезинфекцират. В четвъртък след посещението сутринта, следобед почти не кашляше, петък също, но в събота му тръгна прозрачен сопол. Реших че е от стаята, секрет, който изтича напред, уж да се чисти. Според мен е имал нещо и е слязло надолу. Днес при прегледа, доктора каза, че е усложнение от вируса и сега пак за втори път този месец ще пие антибиотик, че и пулмикорт, до сега не съм давала. Още от първата инхалация наистина се успокои. Че и карта взех, амбициозно да го водя 10 последователни пъти , може би трябва да е напълно здрав, не знам дали ще повторя, ще коментирам и с педиатърката, ама тя нашата е против всякакви такива неща.
А относно яслата, в нашата група си има две-три, които редовно си ходят болни, за мен е борба срещу вятъра. Знам че и в градината е същото, но сега съм бременна и с бебето не искам да рискувам да си разменяме сополи. То не стига че и аз карам всички вируси след сина ми.

# 395
Не съм го водила на солна стая, но и мен това ме спира. Много често майки се оплакват, че слиза надолу.

# 396
  • shumen
Силве,аз съм доволна от Апетон.
Барби,аз съм казвала,че съм го водила на солна стая,но ми направи пневмония от там.С нас имаше и друго дете тогава дошло от болницата и дали се беше заразил моя или слезе надолу и направи пневмония.От тогава повече не посмях да го заведа.
Днес говорих с кръстницата му.И те са с Т и хрема.Моя пък туй гърло не минава.Давах Ефизол,близалки за гърло и няма и няма.Казва,че му дразни.

# 397
  • Varna
Отказахте ме тотално от солната стая. Както ми прави бронхити и бронхиолити. Абе скапана работа тази зима. Всичко живо боледува яко. Един на друг си предаваме сополите, кашлици. На моята и спря прозрачния сопол, но остана едно такова постоянно покашляне, все едно я дразни нещо отзад. Като кахъ, кахъ. Заспи ли нищо и няма. Почнах пак Ксизал да и давам, да видим.

# 398
И ние сме болни втора седмица, даже нямам време да се оплача, но пък следя внимателно темата, както винаги. Каката уж оздравява и утре е на градина. Малката обаче има много влажна кашлица особено сутрин. Вече не знам дали от секретите в носа или нещо по-сериозно. Капем Макситрол в носа и на двете, но малката вдигна 38.2 тази вечер. Как ги различавате тези кашлици? Утре сме на лекар разбира се. В понеделник пуснах секрет на каката, излезе чист, а сопола стана зелен в сряда и за това и на двете макситрол. Вече не знам какво да си мисля.

Включвам се и за солната стая. На почти три години каката ми се разболя брутално от солна стая. Не знам дали беше съвпадение, но не посмях да я заведа повече.

# 399
  • Пловдив
Отказахте ме тотално от солната стая. Както ми прави бронхити и бронхиолити. Абе скапана работа тази зима. Всичко живо боледува яко. Един на друг си предаваме сополите, кашлици. На моята и спря прозрачния сопол, но остана едно такова постоянно покашляне, все едно я дразни нещо отзад. Като кахъ, кахъ. Заспи ли нищо и няма. Почнах пак Ксизал да и давам, да видим.
И моята дъщеря почти целия декември имаше такова покашляне все едно нещо и е застанало на гърлото и иска да го изкара и аз и давах противоалергично ама не видях някаква файда от него.

# 400
  • Varna
Еми незнам вече какво да я правя. Пулмолога при който я водя, за пореден път изписа антибиотични капки и сироп Синекод. Той пък грам не помага за кашлица. Капки, ако почна пак да и слагам, ще е за четвърти пореден месец. Направо майката и се разказа на носа със тези капки. До кога?

# 401
И ние от края на ноември до сега, това са ни 4-ти антибиотични капки. Направо съм отчаяна. И едната ми сливица е подута и червена. Залепих пак нещо от тях.

# 402
И аз отново съм болна мм тъкмо каза че за седмица съм успяла да се закрепя и пак съм зле ..кошмарно е ..и моя има такова подкашляне давам еириус според мен е пренаситен е от сиропи вече ...

# 403
  • shumen
СимонаК,при моя това го има от последното разболяване.Давах какво ли не и няма оправяне.
Нехе,моя кашляше влажно и през нощта също и се оказа с пневмония.Заведи я утре на лекар и дано не е нещо сериозно.
Likeawind,ужас.И аз взех да кихам и подсмърчам сега и крака и той ме боли.Ще видим този път докъде ще се докарам.

# 404
Не кашля като спи, но сутринта като се събуди много кашля и преди заспи също. Иначе през деня от време на време.

Общи условия

Активация на акаунт