Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво можем да очакваме от третия сезон на сериала "Не ме мислете"?
Какви са мненията за новия адвокат в сериала "Ме не ме мислете"?
Къде мога да гледам новите епизоди на сериала "Не ме мислете" в чужбина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво можем да очакваме от третия сезон на сериала "Не ме мислете"?
-
Какви са мненията за новия адвокат в сериала "Ме не ме мислете"?
-
Къде мога да гледам новите епизоди на сериала "Не ме мислете" в чужбина?
-
Какви са общите мнения за третия сезон на сериала "Не ме мислете"?
-
Какво се случва в края на сериала?
Хем бяхме в един от най-популярните софийски храмове и пак не беше отменено това изискване - нито за нас, нито за приятелките ми.
Определено заслужаваше много повече, беше страхотен образ, но дори и в такъв финал видях някаква символика - някога Мартин се влюби в Яна и тя, макар и индиректно, "развали" евентуалната сватба на Ася с Мартин, а сега с този трагичен инцидент - Ася провали сватбата на Яна с него /независимо дали това е край на сериала или само на сезона - не си представям да има венчавка след катастрофа или дори по-скоро смърт, за жалост.../. Знам, че е само сериал това, но адски кофти ми стана от този финал...а ако е финал на целия сериал - още по-гадно ще се чувствам, защото за мен този сериал започна по много забавен и неангажиращ начин, беше си глътка въздух и нотка свежест в сивото ежедневие, и не си представях така драматично да завърши и да имам буца в гърлото си...Дано това да не е окончателният край!