Гримиране - идеи и техники. Тема №87

• 63 657
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
stefina видях фотошопнатата очналлиния. По-добре е като форма от това което ти правиш, повече отива на формата на очите ти. Пробвай така и се покажи. Единствено не ми хареса, че долния клепач беше очертан целия, пробвай да подчертаеш съвсем леко само външната 1/3 от долния клепач

# 346
Здравейте !
Влизам с въпрос.
Хубави ли са фдт на Артдеко ?
Сенките им (шимъри) са много нежни и се нанасят добре, но не съм пробвала друго.
Да питам и тук тази спирала дали е добра :

# 347
Здравейте, някой има ли този молив ?
https://douglas.bg/clarins-joli-rouge-crayon-conf-55079
Искам да е със студен подтон. Купих го преди малко, в Дъглас консултантката твърдеше , че е точно такъв, доверих се, платих и тръгнах.
Но сега се заглеждам и май не е точно студен подтон.
Нямам още възможност да го сложа на себе си.
Според вас как ви се струва?
Благодаря

# 348
  • Бургас
Нищо студено не виждам нито като основен тон, нито като подтон.

# 349
Пробвах го! Еми грам не ми отива , нищо студено няма, НИЩиЧКо!
Много се ядосах , изрично поисках такова, адски ме е яд.

Може ли вие да ми предложите синьо червено червило.
Имам мак и шисейдо, ползвам си ги, просто искам още едно съвсем със син нюанс.
Ако може и като молив да е, ще е плюс , защото това на Кларинс като молив е много удобно.

# 350
  • волно калдъръмче
Софт берри е студен цвят. Не ти отива, защото е блед.

# 351
А да комбинираш с някой друг цвят, който имаш? Виж Лъвицата какви чудеса прави.

# 352
Здравейте,
Имам нужда от подмяна на палитрите със сенки.
Имате ли впечатление за марката Nobea? Както и Rude cosmetics.
Имат хубави цветове, но са непознати за мен.

# 353
Надали ще се справя.
И понеже се ядосах на консултантките в Дъглас , влезнах в отсрещното Лили и си тръгнах с това
https://www.skroutz.gr/s/15642605/Golden-Rose-Longstay-Liquid-Ma … oof-30-5-5gr.html

# 354
Не се отказвай, опитай, може да се изненадаш приятно.

# 355
Съвсем стандартно и нормално си е смесването на няколко цвята червило, вие да не  би да си купувате ново червило всеки път като искате различен цвят и консистенция!?!

Тази сутрин посегнах към глос, че нали е почти пролет, не се харесах с него и го смесих със матово течно червило. Получи се учудващо сполучливо съчетание и си помислих, че трябва да си го запомня, че често се случва да забравя какво съм мешала.

# 356
Надали ще се справя.
И понеже се ядосах на консултантките в Дъглас , влезнах в отсрещното Лили и си тръгнах с това
https://www.skroutz.gr/s/15642605/Golden-Rose-Longstay-Liquid-Ma … oof-30-5-5gr.html
Ето това според мен малиново червено е със студен подтон. Мисля,че цветът ще е убийствен, но си трябва наистина червен молив в подобен нюанс. Голдън Роуз имат доста голямо цветово разнообразие откъм моливи, виж там някой подходящ.
Аз също много харесвам червено червило,но винаги клоня към топлите подтонове/доматено, оранжавеещо/ .

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 18:19 от Lioness77

# 357
Lioness, ако искаш ще ти подаря Кларинс-а? Няма да го ползвам, а ти щом обичаш топлите.

# 358
Lioness, ако искаш ще ти подаря Кларинс-а? Няма да го ползвам, а ти щом обичаш топлите.
Сърдечно благодаря за милото предложение, но все си мисля,че в един хубав ден можеш да го пробваш и да се харесаш с този молив.❤️, или пък го подари на някоя добра твоя приятелка ✌️

# 359
Честит празник на всички момичета с имена на цветя, живи и здрави бъдете и все така красиви. Да питам нещо, аз се гримирам знаете, но все още не ми е ясно,защо някои бази за грим са едни такива бели и плътни, а други са почти прозрачни/wet and wild/ .Аз ползвам тази последната, но на клиповете които гледам , повечето са с почти  бели на цвят бази. Та каква е разликата? Питам, защото досега не съм ползвала и тази ми е първата, но аз с тази база или без нея, не виждам разлика в грима ми.

Общи условия

Активация на акаунт