Гримиране - идеи и техники. Тема №87

• 62 822
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
Пак се убеждавам, че жълтото е твоят цвят! Мноооого добре ти стои, ама много!

# 496
Стефи, пак са две червила тук, но този път са на фаберлик.
Eleaa, благодаря.

# 497
  • София
Лъвице-Благодаря,дълготрайни ли са? Не ги откривам онлайн, те каталожна търговия ли бяха?

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 22:39 от stefina

# 498
Стефи да, каталожна търговия бяха, казвам бяха защото преди им бях представител, но откакто стана войната с Украйна, им забраниха да търгуват тук, за съжаление.Защото Фаберлик е руска компания.Имаха доста добри попадения в грима и козметиката, в интерес на истината.

# 499
Искам да подаря на приятелка курс по грим. Основи, а самият тип грим да е нюд. Към кого от родните майстори на четката и бюти блендъра бихте ме насочили? За София става въпрос.

# 500
Георги Русев.

# 501
Здравейте, момичета, незнам дали въпросът ми е за тук, но знаете ли за сайт, където да напиша кой номер фон дьо тен ползвам от една марка и сайтът да ми даде аналозите от други марки на цвета?

# 502
# 503
Искам да подаря на приятелка курс по грим. Основи, а самият тип грим да е нюд. Към кого от родните майстори на четката и бюти блендъра бихте ме насочили? За София става въпрос.
Гал Иванова
Прочетете има нейна тема тук как отговаря и какви знания има.
Надя Сивкова също е много добър гримьор и преподавател.
Таня Христова е най- доброто в България, но е тежко, скъпо, с много сложни гримове и няма места за половин година напред.

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 08:26 от densi

# 504
# 505
Здравейте ,виждам ,че има много" вещи в занаята "на гримиране може ли да ми кажете стъпките към полагане на грим за смесена кожа-омазнянане на нослето ,челото,брадичката.🙂

# 506
Аз пък търся бял молив, но не чисто бял ами като слонова кост да е цветът.
Някакви препоръки?

# 507
Здравейте ,виждам ,че има много" вещи в занаята "на гримиране може ли да ми кажете стъпките към полагане на грим за смесена кожа-омазнянане на нослето ,челото,брадичката.🙂
Матираща база, пудра върху ФДТ, но няма гаранции,че цял ден ще матират.Има техники за полагане на ФДТ и пудрата.Пудра върху базата-ФДТ-пак пудра.Смесване на пудра и ФДТ и нансяне.Трябва да се намери начин при теб как е най-добре в частния случай:Аз матирам със салфетка по някое време на деня.Може да се носи пудра за подновяване през деня.

# 508
Да не те подведа, но май Nyx имаха, погледни ги
Аз пък търся бял молив, но не чисто бял ами като слонова кост да е цветът.
Някакви препоръки?

# 509
Този цвят търся:

Общи условия

Активация на акаунт