Гримиране - идеи и техники. Тема №87

• 63 656
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
stefina и аз се присъединявам към мнението, че тези цветове ти отиват

# 541
Стефина, задобряваш с очната линия! Браво! И много ти отива този цвят!

# 542
Да, много добре изглежда очната линия на снимката. Ще изглежда още по-добре, ако основният цвят не се качва до веждите. Може да се използва някакъв светъл цвят под тях, телесен.

# 543
Момичета, ще ми препоръчате ли кафява очна линия?

# 544
Заповядай , в момента и с отстъпка

# 545
  • София
Това червило е прасковено розово -как Ви се виждам?
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 21:24 от stefina

# 546
На мен ми харесва!

# 547
Разкош! Лято идва, а вие сте красива и с това червило, ставате по- весела и топла някак.

# 548
Nia, избирах СС крем заради 50 фактор. Обаче се убеждавам, че са ми тежки и не ми харесва формулата им. Явно две добри неща няма. Понеже ползвам Ретинал и третиноин и искам да се застраховам слънцезащита и СС крем 50 фактор.
Карам по приоритет само със слънцезащита, оформям веждите и балсам на устните и това е.
Стефина и на мен цвета ми харесва как ти стои. Обаче не ми харесва как е почертал всяка линийка на устните.

# 549
Стефина, червилото е топ. Очите ти обаче са невероятни.

Cloe, съгласна-няма пълно щастие. Имам бая тонирани продукти, с фактор, лек и красив-нямам. Ако съм с по-мазен фактор обаче, бих погледнала лека пудра с цвят.

# 550
Stefina на мен също ми харесваш повече с това червило🙂и очите  са супер . Аз също съм със светли очи и кожа, но розови сенки ги правят да изглеждат уморени.

# 551
Nia, излизат все нови и нови иновативни продукти. Ще се радвам да измислят лек, като втора кожа с цвят и 50 фактор продукт. Тогава ще ме спечелят напълно.

# 552
Заповядай , в момента и с отстъпка

Супер! Благодаря!
А от кой сайт е с намалението?

# 553
Eleaa, от Нотино е.

# 554
  • София
Момичета, благодаря за милите думи за мен.
Първо сложих на Max factor  дълготрайно червило и отгоре същият цвят на Nl. Ще ги пробвам пак и ще поръчам.

Общи условия

Активация на акаунт