Гримиране - идеи и техники. Тема №87

• 61 665
  • 756
  •   1
Отговори
# 30
Пускам една нощна снимка с изключително грозно качество, но мисля, че успях да си намеря подходящи сенки за вампирското червило. Моля да не ме цитирате.

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 09:21 от illlzy

# 31
^^^ Изглежда повече от добре червилото, изобщо не е толкова тъмно, колкото си го представях. Но не мога да видя сенките добре. Но цялостната визия се е получила, в теб има предостатъчно драма, че да изглежда органично!

# 32
Чудна си!❤

# 33
Agent, you rang?
Благодаря за повиквателната и за чудната тема.
Аз не съм се гримирала от векове. Сбръчкосана, смачкана и дебела съм. Имам зверски много работа, майчинство, ученичка и болен родител и ми се такова онаковата. В името на визията сложих косичка на ред, та утре отивам да я махна, че не мога да се занимавам. Мрън, оплаках се. Викат ме бляскави визии, но от онея, 2000тарските, с контраст, блясък и ужас. Но няма къде да плаша народа така, така че се взимам в ръце. Днес сефте ви чета, в понеделник отивам на дерматолог, махам катинарчето и ще взема да се намажа и кача, да се ‘видим’. Ще се вдъхновявам от аромати и шишета-купих 188171551 нишови аромата тази година, поне за нещо да ги ползвам.
Хубав уикенд от нас, а синът на Петрова ще го изям и няма да има кой кого да ревнува.

# 34
Аз не съм по много екстравагантните визии нито цветове, за това ще продължи да ме вдъхновява нещо такова като грим визии, само червеното червило бих го заменила с по-кафеникаво нюд.

# 35
Илзи, красавица си ни ти Heart Eyes
Аз продължавам да не доумява в какъв сезон съм. Имам нужда от спешна смяна на гардероба, та по прегледах този Инстаграм профил, ама пусто не мога да разбера.
Минах днес през Сефора за новия хайлайтър на Реър, ама естествено го няма. То последно време все няма каквото искам. Пуснах едно поръчка от Притишоп с новите основи на Диор, дано ми харесат.
Ния, аз взимам твоето и ти давам моето. Като ги наядем хубаво ги менкаме обратно. Няма да ги женим, то се е видяло, ама не ни пречи да им изяждаме баджоните Joy

# 36
ТиЛи, ако не я знаеш случайно още една красавица хамелеон със силно излъчване и присъствие.
https://youtu.be/pSdu_qtlXHc
Сподели, че е родила и от две години не поства видеа. Освен красавица е и невероятно талантлива. Разгледай каналът ѝ в Ютуб и може и да си харесаш нещо за “крадене”. 😁Аз доста неща харесах, но дали ще успея е друг въпрос. 😂😂

# 37
ТиЛи, ако не я знаеш случайно още една красавица хамелеон със силно излъчване и присъствие.
https://youtu.be/pSdu_qtlXHc

^^^ Прелестна, нечовешки талантлива и със съвършен вкус! Впечатлих се как сменя лещи и цветове на косата за да съответства на образа, който е избрала да създаде. Машалла! Мерси, че я сподели, Клоуи! Немкиня?

Скрит текст:
... и като посегнах да се абонирам за канала и се каза, че съм вече абонирана, а нямам никакви спомени за това. Както и да е, ще я пратя на една колежка, която много прилича на нея като черти - миниатюрна, съвършена, фигура на топ модел и майка на 3 деца.

Ния, всички си имаме периодите... Hug

Dewi, a какви очи/коса/кожа имаш?

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 04:03 от Agent Provocateur

# 38
Вдъхновението беше от тази снимка:

Но не бях сигурна ако използвам толкова тъмни сенки на моята бледа кожа, дали няма да прекаля заедно с тъмното червило, а и самото червило е по-различен цвят от това на снимката. Сенките са Moonswirl и Turbulence от  Vega на Lisa. А и не исках да използвам толкова много продукти, че от месец отново съм със запушена жлеза на окото, та за първи път слагам грим. Не знам и аз от какво се получават, но поне два пъти в годината съм така.

Ния, съжалявам да чуя всичко това, стискам палци за по-добри времена.

Но тъй като е зима и всички са потънали в грижи ви пращам един клип за вдъхновение, който изгледах докато лежах просната от вируси преди месец, почти всичко от Наташка, плюс техники за нанасяне и разни носталгични мисли.

Разбрахте ли, че Адреа е гримирала Анджелина:

# 39
Агентче, моля! 🤗😘
Невероятно красива и талантлива. Като я видя с тъмната коса и зелени очи цветовата комбинация е тъкмо за мен. 😁
Не, не е германка. Родена е в Казахстан и по-късно родителите ѝ се местят да живеят в Германия. 🤗

# 40
cloè, не я знаех, благодаря! Hug
И за линка, споделено от illlzy благодаря.
Сега остава да намеря време кога да ги из-/ раз- гледам.

# 41
  • София
Агентче- благодаря за идеите.
Опитах някакъв грим да направя.

Гледам по клиповете, че много време размазват с четка на окото всеки цвят,  то така ще ми трябват 40м. да се гримирам Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 19:28 от stefina

# 42
Около 40 минути ми отнема и на мен да се гримирам.

Момичета,
Имам някакъв проблем и не знам как да го реша. ФДТ ми изглежда адски сух. Не, по-скоро кожата ми изглежда след него така. След две маски за хидратация и крем и кожата ми е чудесна. След като сложа ФДТ и Сахара .... напуква се, впива се във всяка линия и гънка и ми прави даже бръчки по челото. Кожата изглежда като стафида. Защо.....
ФДТ е мой много любим - NYX can't stop. Любим ми е, защото това е първият фдт, от който има мой цвят. Жълт и светъл.

# 43
Слагай под него по-богата и хидратираща база. Не е лош като продукт, но и аз имам спомен, че беше по-матиращ.

Стефи, това “размазване” е необходимо, за изглеждат сенките по-преляти, инак си е просто цвят върху цвят.

# 44
Стефи, може да пробваш да е по-къса опашката и да е продължение на долния клепач (от него да тръгва леко нагоре, а не както е сега - настрани), така се получава визуален лифтинг (не че ти е много нужен Simple Smile ).

Общи условия

Активация на акаунт