Гримиране - идеи и техники. Тема №87

• 62 280
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
А трябва, я виж колко ти е хубаво с него.

# 91
Да, червилата на Николета определено на снимка и на живо са доста различни. Специално това Game over на живо ми е доооста по-наситено и по-тъмно.

Въпросното Капучино трябва уж да има розов оттенък, при мен си избива на кафяво😱 но ми харесва де.
Моливите също ми допаднаха.

Аз ги взимах всичките на 50% в сайта, не съм ги тествала предварително, но ми допаднаха.

# 92
Тогава като имаха намаления така и не поръчах аз.

Капучиното го бях харесала заради ‘реалните’ снимки, които са приложили в сайта.

По кафеникаво е и точно такива червила ми допадат. Е, надали ще ми стои така на устните, но може да се пробва. Sweat Smile
Но Game over бих го пробвала на живо само.

# 93
Zhaklin, ако не се лъжа преди известно време беше публикувала точно тази снимка и тогава ти казах, че е грехота при тези красиви и плътни устни да не носиш червено червило. Пак го казвам.

За начало ти пускам един клип, с който лесно можеш да се ориентираш за разликите между студено и топло червено. Намирам го за полезен при избора на точен цвят.

Ето и една по-детайлна разбивка, която включва ярки и по-приглушени тонове на червеното.

Мисля си, че като за първи стъпки в червеното ще ти е по-лесно да се възприемеш с не така ярки, а по-скоро по-приглушени тонове. Веднага си те представям с "тъмна малина" или може би някакво бургунди.

Мисля, че и True red на която и да е марка също би свършило чудесна работа. Може да е класиката  Dior 999, Velvet Ribbon на Лиса Елдридж, Ruby Woo Mac, Charlotte Tilbury Red Carpet. Това са не особено бюджетни варианти като за първа покупка (още повече ако не си сигурна дали изобщо ще ги носиш), но мисля, че са добра отправна точка, тъй като по тях можеш да си намериш drug store дубликати. Виж за Nyx, Golden Rose също правят много добри червени. Цъкни на скрития текст, за да видиш как стоят:
Скрит текст:

cloe, нямам проблеми с нито едно от червилата й. Velvet Jazz твърде тъмно ли е? От известно време му се чудя, но пък сега като пуснаха и Duchess съвсем се обърках. Grinning

Агент, нямам Velvet Morning. Харесвам го, но ме притеснява жълтото, мисля, че няма да ми прави зъбите бели. Затова миналото лято си взех Strawberry shock

Имам всички текстури без глосовете. Матовите, които не са кадифена текстура твърде много ми изсушават устните и ми се събират, по пък са страхотни цветове, горното е такова. Наподобяващите класическо червило също ги харесвам, защото са ми много удобни, но не си избрах подходящ цвят и мисля тази година да пробвам някой друг. А и честно казано назависимо, че са супер удобни за носене, леко се дразня, защото не са така наситени като цвят,  а аз обичам червилото да застане и да не го мисля през два часа.

Последна редакция: нд, 12 фев 2023, 10:58 от illlzy

# 94
illlzy, браво, че нямаш поражения. 🤗
Да, Velvet Jazz е тъмничко, но пък също е много хубав цвят.

И аз загледах Duchess, но за сега се отказах щом имам Ribbon и Jazz не ми е нужно. Изглежда ми смес от двете.
Много ти благодаря, че сподели впечатления налучкала съм си значи серията velvet и няма да мърдам от нея. 😂😂

Имам ужасен навик да си хапя устните и облизвам и изяждам всичко. Имах червило дори и след вечеря, което за мен е постижение.

Последна редакция: нд, 12 фев 2023, 13:11 от cloè

# 95
Много полезна информация още веднъж благодаря, illlzy! Склонна съм да се пречупя и да пробвам първоначално този вариант с по тъмните нюанси на червеното червило.
Вмомента дори разглеждам на MAC имат добра отстъпка в notino.
Ще се реша на някое и ще поръчам.

# 96
Червено червило ... ❤️
Любимо ми е Ruby woo на Mac и едно на Catrice, чиято серия спряха.
Първото на мен изглежда така:

# 97
Много красив цвят и устни!

# 98
Здравейте, дами! Ще помоля да ми препоръчате база за грим, контур и хайлайтър. Да се мотивирам като си ги взема най-после, че се каня вече половин година. Grinning

# 99
База на Боби Браун , ако искате хидратираща, за пори-на ести лаудер бялата. Контур аз не мога да слагам ,но имам на Too faced палитрата и е хубава , иначе в Mac са ме правили с Harmony , води се руж   , но е страхотен за контур. Хайлайтър  fenty .

# 100
Базата на Боби Браун може да се усеща хидратираща на мазна кожа, на моята суха нищо не прави.

Може ли да ми препоръчате коректор за околочния контур, течен, да има хубав избор от цветове, и добра покривност.

# 101
Контури имам няколко и си ги харесвам, но за щерката купувах палитричка на Smashbox и ми допадна, защото дава на едно място всичко и много приятни комбинации:

Във всички ценови категории има:

Последна редакция: чт, 16 фев 2023, 22:36 от Agent Provocateur

# 102
# 103
  • някъде под слънцето...
Получило се е добре.
Понеже сега съм на подобна вълна,  съвета който дават за оптически лифтинг ефект, е очната линия да не се вдига близо до веждата.
Купих си и тиксо за сенки и сега експериментирам  "очна линия" със сенки.
Определено е много по лесно и бързо, от колкото без тиксото.

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 14:16 от sl

# 104
Лъвицата липсва многоо.
Темата направо "умря".
Създава ми настроение за деня като я видя.

Общи условия

Активация на акаунт