Гримиране - идеи и техники. Тема №87

• 62 266
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
Много си хубава, illlzy! Много!

# 76
Много си хубава, illlzy! Много!
Пълен разкош! Какви дами имаме, не житени питки от филъри.

# 77
Илзи, много ти отива! Разкош Heart Eyes

# 78
И аз да река "Чудна си, Илзи!", Кое е червилото, мила?

На Мас червилата са една от най- хубавите въобще. За някои цветове, особено нюд и червено най- хубавите и със сигурност по- добри от тези на Том Форд и Килиън примерно.
Мерси за това мнение, Денси! Потвърждава моето мнение, че цената не винаги е гаранция за майсторлък!

Cloe, и аз съм неутрална (но много по-тъмна от теб), та ще помисля какво би могла да тестваш!

# 79
Илзи, пу-пу! Разкошна си! Така си ми хем по-пораснала, хем си много закачлива. Супер яка мацка си, да ти имам бретона (и червилото)!

# 80
Благодаря ви момичета! ☺ Както казвам аз съм един от малкото хора, които излезнаха щастливи от салон с бретон 😂

Zhaklina, какво червено червило си пробвала? Пусни ни една снимка, за да ти препоръчаме нещо подходящо Simple Smile Може и за зодията да споделиш. За мен носенето на червено червило е до едната нагласа. Познавам толкова много жени, които никога не биха сложили такова без основателна причина. А аз си спомням как на 15 години бях видяла Рита Ора с едно доматено червено и като ме удари вдъхновениъо, както никога не бях носила червено червило, си купих точно такова и като абсолютно перде си го носиш всеки ден в училище.

Агент, червилото е Velvet Dragon. Мисля, че ми е любимото ми червено на Лиса и второто най-ползвано след Muse. Истината е, че повечето ми червила са нейни, много ги харесвам и не мога да се накарам да си купя друга марка напоследък.

# 81
Беше преди доста време само марката си спомням Golden Rose за конкретен номер не мога да кажа, но имах някакъв повод и ми го подариха заедно с молив пак на марката.

Дали не беше това - вече дори не знам продават ли се..

Зодия Дева съм и преди да купя даден продукт го обмислям доста и когато си харесам нещо карам с него докато не го спрат от производство, както се беше случило с едно мое любимо червило. Smiley

Реших направо моментна снимка да направя Smiley може да е малко лоша светлината дори имам някаква следа от червилото което ползвам сега.

# 82
illlzy, виждам, че харесвах червилата на Лиса като мен. Аз имам триото червени червила velvet ribbon, morning и jazz.
Твоите счупиха ли се в основата? Моите и трите са счупени, което не ги прави да ги харесвам по-малко. Трябва да внимавам като ги слагам.
Мисля, че съм споделяла и преди, но на 17 год мама ме заведе на цветоанализа, за което съм ѝ безкрайно благодарна. Не слагах червено червило в този период. Носех някакви кафеникави. Ужас голям..🙈🙈
Като ми сложиха червено червило и много се харесах. Ако искам бърз грим изравнявам кожата ВВ или фон дьо тен и червеното червило и лицето грейва.

Още едно хубаво момиче! 😍И на двете ви отива с бретон, аз го харесвам, но толкова да не ми ходи.

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 20:41 от cloè

# 83
Боже, Жаклина! И красива и екзотична! Споко, аз като Телец имам търпението да накарам всяка Дева да опита нещо ново Simple Smile)) На пръв поглед ти си същия цветотип като Illzy и Scalestone!

цветът освен, че е богат варира на различна светлина!, ето това е! От два дни се чудя един цвят на MAC дали ми подхожда. На различна светлина, различно изглежда.
И е пълен кошмар да си избереш онлайн, защото всички суотчове изглеждат ужасно различно и когато най-накрая се добереш до МАС за да тестваш всичко, което си си харесала изглежда странно на лицето ти Grinning

Благодаря ви момичета! ☺ Както казвам аз съм един от малкото хора, които излезнаха щастливи от салон с бретон 😂

Агент, червилото е Velvet Dragon. Мисля, че ми е любимото ми червено на Лиса и второто най-ползвано след Muse. Истината е, че повечето ми червила са нейни, много ги харесвам и не мога да се накарам да си купя друга марка напоследък.
Oпределено бретона подчертава съвършено очите ти. Много е хубаво да имаш овал на лицето и типа кожа и коса, които да позволяват бретон! Но както Ния каза опитай и още по-ярко и по-нахално, Драконът много ти отива, но той си е есенно-зимно сдържан! Velvet Morning?

Освен прекрасните матови купувала ли си от другите и формули?  

PS Cloe, на мен ми се счупи Velvet Affair, Cinnabar още държи фронта.!

# 84
Момичета, разкошни сте! 😍😍😍
И аз се сдобих с бретон наскоро, с тази снимка отидох при фризьорката 😂

Аз също харесвам като цяло червения цвят и доста носех преди червено червило. И понеже съм руса и доста светла, най-много комплименти съм получавала като имам нещо червено по себе си.

Сега много рядко слагам от матовото червило на Николета, в този цвят Game over

# 85
О, много Ви благодаря момичета за милите думи!
Време е да се пречупя, а и доста полезни мнения за марките червила чета тук, но това е че онлайн пазаруването няма да ми свърши работа с избора и ще трябва на място, а и както споменахте - просто си варират нюансите на различна светлина.
Както имаше в notino мисля - избираш червило и включваш предна камера за да видиш дали ще се възприемеш с него - е, та хубаво се възприех беше просто..нямам думи Grinning

Едит:
Джули, много ми харесва бретона! Страхотен избор! Между другото бих пробвала на Николета Лозанова червилата преди време бях хвърлила око на едно Капучиното мисля, че се казваше, но пък и матовото на снимката стои хубаво дали да не поръчам и да се снимам за отзив. Sweat Smile

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 22:30 от Zhaklina

# 86
На Николета има в Лили и е добре да се тестват, защото масово се коментираше, че цветовете се различават от рекламите.

Аз също нося червени червила много.

Последна редакция: нд, 12 фев 2023, 16:23 от ДХ3

# 87
Illizy, Zhaklina, много сте хубави момичета ♥️ Радвам се, че новата тема е раздвижена със снимки. И понеже е станало дума за червените червила, които обожавам, днес бях точно с такова червило,което е показала Zhaklina на снимката, имам предвид на Golden rose.Моето е по-скоро доматено червено , клонящо към оранжево.
ДХЗ сега видях и теб -красива. Абе червеното червило си е класика.

Последна редакция: нд, 12 фев 2023, 15:24 от Lioness77

# 88
Лъвичке, такива обичам и аз, макар е това да съм си запазила от теб, още не съм го пробвала де:

# 89
Ехаа ДХЗ , къде ме върна с това червило 😊, в интерес на истината , така си стои и не съм го носила май оттогава. А то беше доста отдавна...

Общи условия

Активация на акаунт