Гримиране - идеи и техники. Тема №87

• 61 671
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
Агентче, позната ситуация, но при мен е с червените червила. 😂😂Но аз си твърдя, че всичките са различни нюанси на червеното. 😂

# 61
Червените червила никога не могат да бъдат едни и същи 😂 Оказва се, че червените ми червила са толкова в колкото и неутралните, така че знам за какво иде реч.

Лиса е скоро пуска нови цветове от глосовете, които за голям мой срам още не съм пробвала. Но новите цветове много ми говорят, та да видим.

# 62
Червените червила НЕ са едни и същи никога Wink

Всъщност влязох за да споделя няколко визии, но видях, че има нова тема за грим със съвети от професионалистка, та ще я сложа тук, ако някой не я видял и има нужда.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1522342

И понеже рових тази сутрин за нещо свързано с Денона получавате компилация от нейни визии, които ми харесват (макар че са толкова брутално ретуширани), но могат да са идея/вдъхновение за някой:

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 19:53 от Agent Provocateur

# 63
  • Варна
Agent, всичките са страхотнииии!

Ще си ги щракна, за да ги имам и да потърся, ако е качила и видеа към тях.

# 64
Последната е много хубава. Навремето заради тази визия сериозно се бях замислила над закупуването на палитрата, която вече не помня точно коя беше.

Вчера си направих бретон, по този повод много се замислям това до каква степен влияе на лицето и на грима, вие как смятате?

Ревюто на новите цветове на Лиса:

# 65
Много искам да те видя с бретон и с червени устни, ярки, ама топли. Всъщност всякакви ярки, според мен с бретон можеш лесно да играеш с небрежен, лек грим, но и да пробваш по-edgy, графична очна, ярък руж, устни. Какъв бретон, покажи се да дадем акъл! Сигурна съм, че на твоето лице и носле много отива.

# 66
Да и аз си го представях с ярки червила. Тези дни ще си направя нормална снимка и ще кача. Simple Smile

# 67
Да се включа и аз. Понеже сме на тема бретон преди 2-3 години си направих и аз, който е настрани и мога да кажа че много по смело 'мацам' с четката за грим. Sweat Smile Но нюансите които използвам са по нюд - нямам смелостта да сложа червено червило, illlzy любопитна съм да видя как ще ти се получи понеже много харесвам червеното червило как стои на други хора, но не и на мен.

# 68
Илзи, непременно опитай и покажи!

Вчера докато шофирах слушах нещо старо, но полезно от Денона...

В канала и има много от визиите, които ви харесаха:
https://www.youtube.com/@NatashaDenona/videos

PS Аз, след толкова години ползване на червило все пак се светнах защо толкова ми харесват някои брандове и не чак толкова други - не е само до формула! Но МАС и Лиза, например, винаги правят комплексни цветове, ползват много и различни пигменти и цветът освен, че е богат варира на различна светлина!

# 69
цветът освен, че е богат варира на различна светлина!, ето това е! От два дни се чудя един цвят на MAC дали ми подхожда. На различна светлина, различно изглежда. Като комфорт за носене нямат равни в моята колекция. За протокола нямам много скъпи червила.

# 70
На Мас червилата са една от най- хубавите въобще. За някои цветове, особено нюд и червено най- хубавите и със сигурност по- добри от тези на Том Форд и Килиън примерно.

# 71
Видеото се оказва интересно за нюд червилата. Благодаря, Агентче! 🤗 Аз точно при Мас не можах да намеря моето и все още го издирвам.

# 72
Zhaklina, според мен всеки си има червено червило, тъй като възможностите са толкова много, че е някак невъзможно да не ти отива червено червило по една или друга форма. Затова трябва да захвърлиш предубежденията и просто да пробваш.

Междувременно поръчката на Ния

Последна редакция: нд, 12 фев 2023, 08:03 от illlzy

# 73
Не съм те виждала без, но много ти отива бретон и това червено червило. 😍
За мен бретонът и веждите са като рамка на лицето.

# 74
Да, най-вероятно това което съм пробвала преди време не е било моето, а има толкова нюанси на червеното червило.
Не е хубаво, а и не знам дали не е от зодията ми но като си наумя нещо, че не ми отива и край - дори не се опитвам да повторя отново.

Подкрепям горното мнение, наистина стои страхотно! Wear Lipstick

Общи условия

Активация на акаунт