Отговори
# 285
# 286
Здравейте!

„Две неща ни спасяват в този живот - любовта и чувството за хумор. Ако имате едното - вие сте щастливец! Ако имате и двете - вие сте непобедим!"

# 287

Днес няма нищо ново и интересно из сайтовете. Съзнателно пропуснах всичко, свързано със земетресението.
     Чакам с любопитство снимките и фрагмента на новия епизод на Хайредин. И съм доволна, че сериалът се превежда и гледа с интерес от феновете - на испански, персийски и италиански език.
     А турските зрители нека продължават да си гледат драмите, само да не пречат на излъчването на "Барбарос Хайредин", че голяма е фенската маса по света, която го следи.

# 288
Докато си чакаме фрага на Барбароса да ви пусна пак за начинанието на Джано през месец март

IG 📸Can Yaman for Children
Сдружение „ДЖАН ЯМАН ЗА ДЕЦАТА“ реши да помогне на тийнейджъри в затруднено положение. Защото те са нашето бъдеще. Нека ги изслушаме. Нека заедно разбием стената на мълчанието.

# 289
Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 9. Bölüm 2. Fragman

Хайредин сякаш чете мислите ми, исках да го видя на кораба сред морето и той взе, че се появи. Хайде, да се оправя времето, че да се поразхвърля малко, да покаже изваяно тяло...

# 290
# 291
Добро утро, момичета!

Баба Марта бързала, мартеница вързала,
за здраве и късмет, мир, благополучие и берекет!

# 292
Здравейте, момичета!

Честита баба Марта!

С пожелание за крепко здраве и мартенско настроение.
Дано успехите и благополучието да ви преследват неотлъчно!

# 293
Здравейте , честита баба Марта.♥️🤍🤍💮🌿 Да сме здрави и засмени. Нов месец и начало. Земята да се успокои.  

Емка ,маминият ти сбъдва желанията.
Видя го на кораб пирата.
Остава и по баклава.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 12:40 от femmi2

# 294
Здравейте!

Баба Марта днес разнася
пълна кошница с цветя,
и на всеки на ръката връзва някаква мечта.
С пожелание за здраве, радост
и много сбъднати мечти!
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

# 295
Емка ,маминият ти сбъдва желанията.
Видя го на кораб пирата.
Остава и по баклава.
   Феми, не ме разочарова маминият хубавец. Убедена съм, че и по "баклава" ще се покаже. Само да грейне слънце и малко да отшуми този ад и ужас около земетресенията, че сега стресът и болката направо са изпепелили актьорите.
    Наистина, всички се върнаха на снимачните площадки, но не е същото. Усеща се напрежението, тревогата витае във въздуха, липсва онзи хъс и приповдигнато настроение. И само професионализмът ги държи, за да продължат да снимат и да доставят радост на феновете. Почти не дават интервюта, а за фотосесии не можем и да мечтаем. Турция не е същата, но и друго не очаквам. Този кошмар оставя отпечатък върху всичко и всички.
    Но днес е хубав празник и затова ще продължа да украсявам темата с нашите мартенички-сладури.

# 296

Hearts

Joy Толга и пиявиците* като мартенички..
много е красив и щастлив с тях
Heart Eyes

Kiss Kiss Kiss

# 297

Joy Толга и пиявиците* като мартенички..
много е красив и щастлив с тях
Heart Eyes
    Софиии, откъде изрови пиявиците - мартенички?! Joy Joy Хем ми е смешно, хем ми иде да си оскубя косите. Не мога да понасям и Толга на тази снимка. Изобщо визията му от сватбата на Илда е ужасТ - загладеното и гелосано бретонче, лимбичките, които стърчат отстрани и за капак бяла риза и бяло сако - типичният селски пич. Неее, това не е маминият сладък красавец - разграничавам се от него.

Скрит текст:

# 298
Ето я и моята мартеничка!

# 299
Ето я и моята мартеничка!

Джакиии, много хубава мартеничка си имаш, ще я крада.
     Но понеже си приятел - ще я разделим по братски.

Общи условия

Активация на акаунт