Отговори
# 495

Цитат
Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı
Ще успее ли Барабарос Хайредин, който падна в капана, да се измъкне от този капан? #BarbarosHayreddin Sultan's Edict е по TRT 1 в петък от 20.00 с новия си епизод! ⚔️
@trt1

# 496
Пирата Хайредин, най- накрая да го видим в морето

# 497
Мамин сладък хубавец!

Ново | Watergarden İstanbul

Толгахан имаше среща с приятелите си в благотворителната организация. Когато напусна срещата, той се изправи пред репортерите и каза: Вярвам, че имаме много работа за вършене и нашият училищен проект ще бъде изпълнени в точното време и затова сме в постоянна връзка със съответния министър.
Нашият сериал "Барбарос Хайредин" също върви добре. Историческите сериали са колкото трудни, толкова и приятни.

📌 Ново от Толгахан ✨️🧡
Допълвайки, че са провели среща относно помощта, която ще бъде оказана на земетръсния район, Толга каза: „Вярвам, че имаме още много работа. Също така сме в контакт с нашите министерства, за да реализираме нашия училищен проект в точното време и на правилното място.“
На въпроса, зададен на Сайъшман, който играе в телевизионния сериал "Барбарос Хайредин: Султанският едикт", актьорът отговори:  „За щастие, сериалът ни напредва добре. Въпреки че работата през периода е трудна, тя е и приятна. Виждате ли, това е моят живот; Къщата ми се движи напред-назад между снимачната площадка и асоциацията“.

Ново от сторито на Толга:

"Насладете се на тишината.
Думите са много излишни."

# 498
Добро утро, момичета!

Много усмивки, добро настроение,
спокоен и позитивен ден за всички!

Еее, не мога да не го пусна и аз маминия

Ето го и моя мамин

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 08:58 от jackie.

# 499
Здравейте, момичета!

"Всеки ден вятърът ти носи по едно зрънце ЩАСТИЕ.
Вгледай се внимателно, за да го уловиш."

Щастлив и успешен вторник!

# 500
Здравейте!

14 март - Световен ден на съня и на числото Пи

# 501
14 март - Световен ден на съня и на числото Пи

"Попитах Google как да ставам по-рано. Той ми отговори: "404 Not Found"

Любимата ми поза: Аз отдолу, одеялото отгоре.

За всички, които обичат да си поспиват и ще почетат Световния ден на съня в ободряващ и непробуден сън, пожелавам едно емоционално събуждане от Ийт Козан.

# 502
Какво ли не бих дала, да съм на мястото на тази!

# 503
Какво ли не бих дала, да съм на мястото на тази!

Ееех, мечти, мечти... защо не бях по-млада?! Но това не ми пречи в сънищата да деля една възглавница с Ийт Козан, че и да се събуждам до него.

# 504
Между другото Шафак Пекдемир се е присъединила към актьорския състав на "ЕГО".
Турски блогъри се шегуват, че с присъединяването й рейтингите на сериала тази седмица са се покачили.

# 505

Без да се шегувам съм склонна да вярвам, че  рейтингите на сериала "ЕГО" тази седмица са се покачили точно заради участието и на Шафак Пекдемир.
     Талантлива и търсена актриса е. Отзивите за нейната игра са много добри. Умее да влиза под кожата на героинята, която пресъздава. Аз си я харесах още в "Сега и завинаги" нищо, че Иджлял ме изваждаше от равновесие  и ми идеше да я удуша.

# 506
Скоро не бях чела статия за Джан Яман в българска преса, в която да не си измислят простотии....но сигурно, защото са я взели от La Repubblica, а не са си писали съчинения по картинки. Става въпрос за Телеграф

ТУРСКИЯТ МАЧО, КОЙТО СТАНА ИТАЛИАНЕЦ: Джан Яман не се страхува от нищо

Актьорът с разтърсваща изповед, тръгва на благотворително турне

Турският мачо Джан Яман предприе обиколка за набиране на средства за подпомагане на тийнейджъри, изпитващи затруднения.

„Бях щастливо дете, учих, харесвах това, което правех. След пандемията виждам много деца, които имат проблеми, намират убежище в социалните мрежи, предпочитат виртуалния свят пред реалността. Може би остарявам, но исках да прекарам известно време сред младите“, разказа 33-годишният актьор пред италианския вестник La Repubblica.
Скрит текст:
Облечен в сатенена риза с цвят на глициния, спортен панталон, прибрана коса зад тила, известният изпълнител разкри подробности за своята благотворителна инициатива „Разбийте стената“ на Фондация „Джан Яман за децата“. Междувременно актьорът посети детската невропсхиатрия на клиниката Умберто I в Рим и център за високи постижения, основан от известния професор Джовани Болеа.
За да популяризира благородната инициатива, Джан Яман тръгва обиколка из цяла Италия, като потегля от север на юг.

Джан Яман е роден в Истанбул през 1989 г., учил е в италианска гимназия и говори общо пет езика. Това е и причината да бъде бъде признат от шоубизнеса на Ботуша. Освен в Турция и Италия актьорът е изключително популярен и на Балканите и в Европа, както и в редица латиноамерикански страни.

Какъв тийнейджър бяхте?

Моите успехи са свързани с обучението, което получих като юноша. Баба ми беше учителка, майка ми изучаваше турска литература – от тях наследих тази страст към книгите. Моята баба беше толкова обсебена от книгите, че изпадаше в крайности – премести се в Бодрум и откри своя библиотека. В миналото тя е била оперна певица, записваше плочи, беше голяма артистка, но не получаваше подкрепата на съпруга си.

От какво се плашехте като малко момче?

Нямах абсолютно никакви страхове. Мечтаех за бъдещето! Питах се в каква личност ще се превърна, когато порасна. Бях решителен и амбициозен. За мой късмет приятелите ми споделяха същата страст като моята и четяха много книги. Да, аз бях маниак. Спортувах – умственото и физическото развитие за мен вървеше ръка за ръка. След това завърших право!

Започвате обиколка, за да популяризирате своята инициатива „Разбийте стената“. Коя е първата стена, която бихте искала да разрушите?

Първо бих желал да срина стената на безразличието! Заради пандемията дълго време бяхме фокусирани върху физическите щети, които вирусът нанесе и пренебрегнахме психологическите поражения. Хората не обръщат внимание на проблеми, които не могат да видят. Пандемията увеличи дискомфорта – оказахме се затворени в домовете си, учениците не посещаваха училищата и нямаше как да се социализират в обществото.

Част от средствата, набрани по време на обиколката, ще отидат в подкрепа на пострадалите от опустошителните трусове в Турция. Земетресението беше тотална катастрофа. Ако сградите бяха построени по правилата, от компетентни хора, нямаше да имаме толкова много смъртни случаи. Невежеството също е враг. Ето защо тийнейджърите трябва да имат равни възможности да учат и да мечтаят. Да бъдем истински граждани на света не само в социалните мрежи.
Актьорството ли е вашето призвание в живота?

Да, но ако бях започнал да се изявявам като актьор, преди да съм завършил образованието си, което ми даде сигурност, най-вероятно щях да се чувствам празен. Да играя в италиански или английски продукции ми харесва. Преди дни се върнах в Италия от Будапеща, където заснехме филм на Дисни. Харесва ми да преодолявам предизвикателствата.

Когато се разхождате по улицата, движението спира, феновете искат да се снимат с вас. Как приемате славата, която ви споходи?

- Не обичам да говоря за това, изглежда сякаш страдам от мания за величие. Обичам да приемам тези ситуации хладнокръвно. Когато се научиш да се справяш със собствената си популярност, ставаш по-зрял. Дори най-щурите моменти обогатяват характера, научаваш как да си взаимодействаш с хората. В крайна сметка се научаваш да си благодарен. Животът ми даде толкова много възможности.  
Промени ли ви животът?

- Еволюирах много. Животът ми се състои от етапи, в зависимост от обстоятелствата, ставам друг човек. Не спирам да израствам. Не бих могъл да стана това, което съм, ако не бях поставил стабилни основи. Моето юношество ме направи силен.

На какъв етап са снимките на поредицата „Сандокан“?

- Сагата е важен международен проект и мисля, че ще отнеме време. Но наистина се надявам, че ще осъществи.
[/i]

# 507
ТУРСКИЯТ МАЧО, КОЙТО СТАНА ИТАЛИАНЕЦ: Джан Яман не се страхува от нищо
Актьорът с разтърсваща изповед, тръгва на благотворително турне

Турският мачо Джан Яман предприе обиколка за набиране на средства за подпомагане на тийнейджъри, изпитващи затруднения.

Когато се разхождате по улицата, движението спира, феновете искат да се снимат с вас. Как приемате славата, която ви споходи?
- Не обичам да говоря за това, изглежда сякаш страдам от мания за величие. Обичам да приемам тези ситуации хладнокръвно. Когато се научиш да се справяш със собствената си популярност, ставаш по-зрял. Дори най-щурите моменти обогатяват характера, научаваш как да си взаимодействаш с хората. В крайна сметка се научаваш да си благодарен. Животът ми даде толкова много възможности.  

Без коментар, Джан е казал всичко! И не само, че го казва, той доказа на целия свят, че е пример за подражание. Уникален, неповторим, обичан и обичащ!
     Ново от сторито на Мелиса:

Сърце не ми дава да пусна поста си, без да съм отразила и маминия красавчик.

# 508

Толга в троен размер най ми харесва

На по рибка с Мелиса Animal Fish

# 509
Ново от сторито на Толга: Най-после маминият се е сетил, че има и продуцентска компания.
     Трябва да помисли за следваща продукция. Искам един готин, романтичен и екшън герой, с визия, която да ни остави без дъх.

"Просто добър бизнес."

Общи условия

Активация на акаунт